Bebelusi de sept-oct 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

In primul rand, La multi ani ! pentru toti bebelusii care s-au serbat in aceste zile ! Multa sanatate si sa cresteti mari !

fetelor, aseara am citit povestea unei fetiti, Diana ! Am plans ore intregi gandindu-ma la acest copil, la suferinta lui si la mizeria in care s-a nascut si in care traisete ! Fetelor, nu va suparati pe mine ca gandesc asa, dar oare Dumnezeu chiar exista ? Cu ce a gresit acest copilas ? De ce trebuie sa " traiasca " in asemenea hal ?
Eu am pregatit un pachetel pentru fetita si niste banuti. Este infim fata de ce are ea nevoie, dar totusi este un pas.
Va las si pe voi sa cititi:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51573

Va pupam pe toti si o zi frumoasa !

Cristina si bb Alexia ( 31 Octombrie 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata mamici!

In sfarsit apar si eu cu vesti mai bune(Slava Domnului)! E mai bine tatal lui Ovi, in sensul ca a inceput sa-i cunoasca si sa vorbeasca cate putin.....in rest e tot alimentat prin perfuzii si tot cu sonda urinara...sper ca va scapa si de astea curand. Inca mai e si putin agitat, dar cooperant.
Va multumesc la toate din suflet pentru incurajari si rugaciuni!

Noi suntem ok, Alesio e un bebe vijelios care nu sta o secunda locului(fara exagerare!), si de cand stau non-stop cu el a devenit mamos!

Si noutate: avem un dintisor nou , cel cu nr. 4!!!!!!
Era si cazul sa iasa la cate nopti albe ne-a facut!

La multi ani tuturor bebicilor aniversati zilele astea(inclusiv azi) si pe care nu i-am felicitat.

Si multa sanatate bebicilor bolnaviori!

Si bine ai venit Babygirl!!!!!

Pupici!

Ioana& Alesio, bβzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani ! tuturor bebicilor sarbatoriti zilele acestea!

Noi nu am ajuns bine acasa ca deja ma gandesc ce sa pun in bagaj pt urmatorul voiaj – la Constanta la sf saptamanii. Mai vine cineva acum?

Si noi papam borcanele de la Nestle dar nu am avut niciodata nimic de la ele.

Multumim tuturor pt urarile pt tati si pt distractia la Rimnic care de fapt a fost Rimnicu Sarat nu Rimnicu Vilcea.

Am fost la niste colegi de-ai sotului care au o fetita de 4 ani si un nepotel de 8-9 ani care sta la ei . Va puteti inchipuii ce a fost acolo? Noroc ccc ca nepotelul a fost mai cuminte ca o fetita si a stat si cu pitica mea.
Sambata seara am fost la un restaurant cu formatie si a dormit mitzirica cu lautari la cap 1 ½ h , nici acasa nu doarme atat in timpul zilei, si cat a stat treaza tot restaurantul a fost al ei.
De data asta am plecat si cu cei doi colegi ai sotului si nu prea am avut loc de bagaje multe asa ca am renuntat la caryt si acolo imi venea sa ma dau cu capul de pereti, nu mai plec niciodata fara el.
Duminica seara dupa ce a adormit fata mi-a varsat in somn de nu stiam cum sa o ridic mai repede in sus sa nu se inece. Nici acum nu stiu de la ce pt ca nu se simtea rau inainte sa adoarma iar dupa aceea radea in hohote.
Este prima data cand varsa.
Dar in general a fost f bine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Cristia – bine ai revenit!

Davina – deja face cumparaturi? Sa vezi de acum cheltuieli!

Elyane – sa-l stapaneasca sanatoasa si sa pape tot in el. La preturile de la chhico nu au decat sa stea 1800000 de ani acolo ca eu nu dau atatia bani pe un costumas.

Danyce – la multi ani pt ziua taticului , se accepta si mai tarziu nu?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema

Mergi la inceput

Angela – asta spune si dr noastra, ca arata de 1 an si ceva, noi la 9 luni aveam 76 cm.

Georgiana – La multi ani Ioanei !

Naty – cand plec undeva o culc in pat cu noi pt ca nici eu nu pot lasa carutul acasa. Iar baita ii fac in bratele mele cu ajutorul lui tati.

Pufymic – sanatate socrului
.

Mergi la inceput

Iulyp – eu i-am facut control neurologic si ortopedic deja . La neorologia i-a dat jucarii diferite sa vada ce face cu ele, ia aratat un pix colorat sa vada daca il urmareste cu privirea si a „lovit-o u ciocanelul pe la genunchi si glezne sa vada reflexele.
La ortopedie i-a masurat picioruele, a asezat-o in fund, a ridicat-o in picioruse sa faca cativa pasi sustinuta sa vada cum merge.
Cam atat imi aduc aminte.

Mergi la inceput

Herra – abia am venit acum pt ca tati a avut mai mult de lucru.

Babygirl1120 – bine ai venit!

Felicitari pt dintuci si sanatate multa la toti bebicii bolnaviori!

Eu inca ii mai dau Vigantol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de azi. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.

Babygirl bine ai venit printre noi.

Pufymic, bine ca se simte mai bine socrul tau. Multa sanatate.
Felicitari bazucului pentru dintoc.

Ramona, vine ati revenit. Mai dar plimbarete mai sunteti voi. Bag de seama ca nu prea va place acasa...glumeam desigur.

Iulyp, eu nu stiu nimic ce sa zic de picioruse. O sa intreb si eu pediatra cand o sa vina la revizia de 9 luni.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

ellen - niciunde nu-i mai bine ca acasa dar in alte parti avem "bone" si ne mai linistim si recreem si noi. Asa ca aproape in fiecare we vrem la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl1120 spune:

Fetelor, buna dimineata! Va multumesc pt primirea calduroasa si pt ca m-ati trecut pe listuta, Thais are 6 dinti, e drept ca 4 abia apar acu' dar problema e ca toti deodata
Eu am fost cu ea la ortoped cand avea 2 luni si mi-a dat o ateluta de ghips sa o poarte, avea incheietura de la glezna unui piciorus putin mai slaba si il aducea spre interior, asa ca in burtica. A purtat-o o vreme, apoi i-a ramas mica si am citit felurite chestii pe net si am ajuns la concluzia ca i se va regla odata cu mersul. Oricum, acum la 9 luni, o sa-i mai fac un control la ortoped.
Vigantol ia cate 4 pic/zi, asa ne-a recomandat dr pediatru, care e si matusa mea, si Fier ia 20 zile pe luna, cate 10 pic/zi. Oricum, e un bebe dolofanel, are 10 kg.
Probleme avem cu strabismul, am fost la Oftapro si ne-a recomandat sa-i acoperim un ochisor cateva ore pe zi, ca sa fortam muschii ochiului sa se adapteze, ne-a zis ca daca va fi cazul de o operatie, va fi la 2 ani, oricum vom mai merge.
Cam asta e, va pup, o zi buna

Mergi la inceput