Bebelusi de sept-oct 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl1120 spune:

Va salut din nou, fetelor! Daniver31, m-as bucura sa ne vedem, voi cand plecati la mare? Poate reusim sa stabilim o intalnire, am iesit si in seara asta cu bebu si ne-a prins o ploita cu curcubeu, aerul era tare curat dar puiuta ,desi avea hanorac, a inghetat la manute si la picioruse, abia am incalzit-o acasa.
Va pup si noapte buna, voua si copilasilor draguti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

babygirl1120 bine ai venit! V-am trecut in listuta

Am mai facut modificari la: Dianarus78, georgiana.david, irina piticuta, Naty... la nr. de dintitsori... si am trecut link-ul cu poze la Cristia... asta nu-mi aduceam aminte... la cine trebuie trecut un link cu poze... S-a facut si asta...
Daca mai trebuia adaugat ceva ziceti, ca am citit in mare viteza totul... ca n-am timp, am mult de lucru... asa ca nu va suparati pe mine.

Noi ne pregatim de plecarea la mare. Am inceput sa fac lista, care pana acum are 2 pagini, doar ce imi trebuie pt. Elena... si cred ca nu e tot... imi aduc aminte pe parcurs... de-asta m-am apucat din timp. Sigur uit ceva, dar sper sa nu fie ceva ce nu merge cumparat... adica ceva de genul jucaria preferata, lingurita preferata etc.
Numai cand ma uit la cat de luuunga e lista ma gandesc ca babagjele noastrenu o sa mai aiba loc in masina, care e destul de mare... ca e caravan... 'om trai si 'om vedea.

Maine merg cu ea la pediatru, revizia de 8 luni. Sa vedem ce ne mai zice si el in legatura cu plecatul la mare...

Legat de dormitul in deplasari... Elena nu se culca cu noi in pat sau ori unde altundeva, in afara de patutul sau tarcul ei. Asa ca suntem nevoiti sa plecam cu tarcul la noi. Noroc ca e portbagajul mare si are loc.... ca e tarc din ala de se strange pe verticala, nu se face cat o geanta de voiaj...

Cand ne vom intoarce fac lista cu tot ce am luat... si ce am uitat... ca sa nu uitati si voi...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Fetelor, Herra, Roandre,

as vrea sa va intreb... cum de ati facut analize? Ati cerut voi? Au avut bebeii vreo problema de ati cerut?

Ca eu am intrebat la pediatra si mi-a spus ca nu e nevoie. Hm? Sa insist sa faca analize totusi la 9 luni?

Multumesc
Dixie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Lia tot miorlaita e asa ca voi fi scurta...

Alma, sorin , Elisa, Iulia si nu in ultimul rand Lia mea care are azi 8 luni...

am intrebat ieri doctorul despre stat in fund si mi-a spus ca unii copii invata mai geu sa-si tina echilibrul-asta e problema Liei, dar ca pana la 9 ,maxim 10 luni trebuie sa stea in fund...

nici noi nu am facut nici un fel de analize de la operatie si pana acum -stiu ca la nastere a facut un set complet de analize pentru evntula boli genetice.

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

FETELOR, BEBICILOR, BINE V-AM REGASIT!
Mie netul nu mi-a mers, acum abia s-a deschis, am trecut si eu rapid de tot prin ultimele stiri si nu pot decat sa spun asa:
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor, sa fie sanatosi, frumosi, iubareti si zambaciosi!
FELICITARI pentru dintoci noi, cuvinte noi, realizari noi!!!
SANATATE bolnaviorilor...... sa nu mai dea emotii parintilor si sa se faca bine repejor!!!!
Pufy, sanatate multa socrului..... sa aibe Alesio parte de povestile strabunicului mult timp de-acum incolo!!!
Babygirl, bine ai venit si poate-ntr-un week-end ne vedem in Herastrau (duminica mai mergem pe acolo).
Despre noi, tot stirbe suntem, din ce in ce mai maraite semn ca se apropie sfarsitul erei stirbolitice, in schimb.... mami a ciuntit gogoasa . Am vrut sa ii tai varfurile ca deja intra in ochi si am tuns-o eu acceptabil dar in parti, deasupra urechii unde la fel avea plete - e ceva intre 0 si 1 . Ei, o creste el, e si vara, ii prinde bine... saracuta de ea Papam binisor, maine mergem la control... si trebuie sa incepem sa ne interesam si pt strabism de o programare... Vrem numai in picioare, genunchii au inceput sa sustina aproape perfect grasunica, ne-am luat si noi sandalute reglabile sa ne stea mai bine piciorul, si desi sunt cam mari sunt cele mai bune de pana acum. Am descoperit ca bebe trebuie sa se ecunoasca in oglinda/poze la aceasta varsta... si ma gandeam ca ppoate de aia rade si vorbeste cu calculatorul cand il deschid (e pe desktop poza ei mare) sau se duce langa mobila lucioasa/oglind, isi lipeste nasul si rade de se prapadeste... nu m-as fi gandit ca deja stie cine e. Si cand ma machiez si e langa mine imi ia oglinda din mana si se uita in ea razand vesela la culme...
Haideti ca insir numai minuni, in lipsa de lucruri serioase... Am vazut ca vorbeati despre o poveste de cosmar cu o fetita, am dat inapopi cateva pagini dar negasind linkul am zis ca e mai bine sa nu citesc... Fiindca cica bebelui nu ii plac fetele triste sau zgomotoase (ultima parte se infirma la noi).
In speranta ca va voi citi mai des (nici nu m-am simtit asa bine zilele astea, cred ca am si depresie DPM, stari de rau + intarziere ciclu - ) va sarut de noapte buna si va pup ingerasii..!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by dixie

Fetelor, Herra, Roandre,

as vrea sa va intreb... cum de ati facut analize? Ati cerut voi? Au avut bebeii vreo problema de ati cerut?

Ca eu am intrebat la pediatra si mi-a spus ca nu e nevoie. Hm? Sa insist sa faca analize totusi la 9 luni?

Multumesc
Dixie

nu avea nici o problema evidenta; manca bine...
doctorita a zis sa facem analize la 7 luni si i-a iesit putina anemie; deci i-am dat supliment de fier.
am inteles din cate am mai citit ca fierul din alimente se asimileaza putin/greu.

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

La multe Lunisoare tuturor bebicilor, sa creasca mari si sa-si bucure parintii si sa le lumineze vietile in continuare.
Bine ai venit printe noi Babygirl1120
Pufy multa sanatate socrului tau si multa putere sa aveti sa treceti peste aceste momente grele
Fetelor stiti ca sapt. trecuta v-am intrebat dc e in regula ca bb cd e sustinuta sa aduca un piciorus aiurea. Nu mi-a rasp. nimeni. Asta este, probabil sunt invizibila. Oricum am fost cu ea la ortoped si pt linistea mea mi-a dat sa-i fac Rx si totul e in regula.
Care stie in ce consta controlul ortopedic de la 1 an. Dar cel neurologic?

AURASI NICOLETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Gata, acum pot continua.
Sa nu incercati mamaliga cu Fagaras(branza cu smantana) pt ca iese amara si va fi un esec total, ca in cazul nostru.
I-am dat ieri mancarica de fasole pastai cu piept de pui si a papat tot, desi mancarica de mazare de sapt trecuta nu pot spune ca a avut succes prea mare. La fasolica i-am pus si un catel mic de usturoi, credeti ca am facut bine?
La plaje noi momentan nu mai mergem ca bate un vant rece pe aici de ingheti. Azi din start n-am vrut sa mergem dar ieri cd am fost dc nu stai la adapost ingheti cu tot soarele care e.
Noi in loc de piscina i-am cumparat barca gonflabila de la metro ca sa o putem plimba si pe apa si i-am luat si vesta de salvare, e asa dulce echipata de aventuri ca iti vine sa o manaci si e asa de incantata de barcuta ca ma bate gandul sa o tin umflata si in casa sa se mai joace in ea ca tare ii mai place.
Gata incheiem aici si ne mai auzim noi.

AURASI NICOLETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

iulyp nu esti invizibila dar probabil ca nu a stiut nimeni ce sa-ti spuna. Sa stii ca baiatul meu calca complet aiurea cu picioarele , nu are nici o legatura cu pozitia normala dar nu cred ca trebuie sa ne facem probleme decit dupa ce incepe sa mearga, acum zic eu este prea devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

babygirl bine ai venit in gasca noastra.

Fetelor, am citit ieri subiectul POVESTE ADEVARATA, este scrisa de taticul unui baietel. Va recomand sa o cititi, este scrisa extraordinar si nu este neaparat trista ... este o POVESTE ADEVARATA care inca nu are final. Mie mi-a placut mult.

O zi frumoasa

Mergi la inceput