Bebelusi de sept-oct 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
ellen spune:
Ce putin activitate este acum pe forum. Unde v-ati ascuns fetelor?
Am uitat sa va zic ca bebelina mea a inceput sa merga din ce in ce mai bine, tinuta doar de o manuta. Este foarte fericita cand merge de o manuta.
Acum nu mai merge nici taras, ci numai in 4 labe.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
georgiana.david spune:
Naty, multumim de intrebare, a fost bine ieri, Ioana a fost foarte incantata de petrecere, desi am stat prost cu timpul, am reusit sa cumparam si decoratiuni speciale si cat timp a fost la mama (am pacalit-o sa mearga acolo putin) am decorat foarte fain sufrageria, fiecare invitat a primit masca si coif, nebunie totala. Si tortul mi-a iesit foarte bun !
La mare plecam maxim peste o saptamana, nu sunt legata de bilete ca sa merg la data fixa, asa ca... cum pune la punct tati treburile la firma, am taiat-o. Sper sa avem vreme buna!
Danyce multumim de urari
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
babygirl1120 spune:
Va salut, fetelor, sunt Cristina si am si eu o fetita micuta de 9 luni, Thais se numeste, s-a nascut pe 23 sept 2004. Va citesc de mult dar nu prea am acces la calc, sotul meu il utilizeaza tot timpul aproape.
Vreau sa va intreb ceva. Eu locuiesc in Pipera si cel mai aproape parc de noi e Herastraul, noi nu suntem de mult timp in Bucuresti si nu ne-am facut multi prieteni. As dori ca bebul meu sa cunoasca si alti copilasi de varsta ei si sa se imprieteneasca. Daca vreuna dintre voi merge la plimbare tot in Herastrau, mi-ar place mult sa ne intalnim.
Va pup mult
georgiana.david spune:
babygirl1120 bine ai venit printre noi!
Eu nu stau in zona aceea din pacate!
herra spune:
quote:
Originally posted by Naty
herra, angela daca puneti carutul in spate si patutul in fata, bagajele unde intra? Noi avem carut din ala mare, care se si intinde si cand il punem in portbagaj nu mai intra aproape nimic pe langa el.
si eu tot carut din ala mare am; eu carutul il pun pe scaunul din fata;
iar patutul e de voiaj, se face acceptabil de mic atunci cand e strans.
cu noi in pat a dormit in deplasari de doua zile, pentru care nu merita sa strang tarcul si sa-l intind din nou; si in urma carora nu s-a dezvatat de dormitul in patutul propriu.
in pat cu noi, dar nu LANGA MINE, ci cu o perna de la canapea intre noi, sa nu vina spre mine, sa se incalzeasca sau altele.
ca el doarme mai putin imbracat si invelit ca noi, ca asa l-am obisnuit.
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
ionella3003 spune:
multumim de urari, danyce, sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea toata viata ca acum!!!
ellen, felicitari! alex merge doar taras, de mai bine de o luna, m-am saturat sa-l vad ca tot imi sterge parchetul. Sa vedem cand o merge in picioare, inca nu e sigur pe el ca sa-l tin doar de o manuta...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
lizzy spune:
Cum fac sa trec cei doi dintisori pt Ianis (pe listuta)?
Multam pt raspuns
Ianis, Mom's sunshine (14.09.04)
lizzy spune:
Am incercat de vreo 3 ori sa-i dau peste. De fiecare data a luat doar prima lingurita, intotdeauna o ia, din curiozitate si apoi Doamne fereste! Sa moara de foame si nu deschide gura...
Cum sa-i gatesc pestele, cu ce sa-l dau sa-i placa?
De ieri seara e extrem de marait, nu vrea sa mai pape nici in scaunul de masa, nici in brate, poate doar putin in picioare, in tarc. Plange si tipa din orice, nu-l pot lasa 1 minut singur in camera, se trezeste plangand in somn, si ziua si noaptea...
Are un pic de febra (37.5-37.7 rectal) dar nici un alt simptom de viroza. Dar face kk tare de cateva zile, de 2-3 ori/zi. Posibil sa fie de la gingia de sus care tocmai a inceput sa se umfle? La primii 2 dintisori nu mi-a facut de-astea.
Ianis, Mom's sunshine (14.09.04)
georgiana.david spune:
dianarus78 l-am vazut pe Ianis in poze, e dulce tare
daniver31 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei si multi pupici de la noi.
Diana astea sunt simptomele de dintisori...asa se manifesta la noi.
Babygirl1120 bine ai venit printre noi .Eu merg in Herastrau.Stau in Aviatiei ....uneori merg in parculetele din cartier dar de f multe ori merg in parc.Poate mergem impreuna.
Geo, felicitari vampirasului pentru noii dintzoci.
Cu bagajele la noi este o intreaga nebunie....cred ca o sa iau tot sifonierul si tot mobilierul necesar...il trimitem pe tati cu masina cu bagajul o data ....iar noi ......sa vina sa ne ia,nu?????
Chiar vroiam sa va intreb :cum este mai bine-sa mergem la hotel sau la gazda?Cum este mai comod cu bebe?
Nelamurirea Dianei o am si eu....pls pls help(am incercat dar nu am reusit)Multam!
Pufy ce face socrul tau?.Ma rog sa fie bine.
Pupici si o seara linistita si somnoroasa.
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
http://community.webshots.com/user/b35noc