Bebelusi de sept-oct 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Duculeatza, sanatate multa pt bebe! Eu pt tuse i-am dat numai Eurespal...deci nu stiu daca e bun paxeladine...dar mai bine intreaba medicul.

Frosa, pai asa ne incurajezi tu pe cele care mai vrem un bebe?...hihihi...cica e usor cu unul!

Angela, se pare ca ne-am luat si catelus. Si Alexia vine unde o chem eu in 4 labute...dar pe gresia noastra e tare naspa pt ca are niste zimti ca sa nu aluneci pe ea...dar se pare ca pe mandra tot n-o deranjeaza.
Ce dulce trebuie sa fie si Licuriciul!

Herra, wow...hemoglobina 13! Bravo! Si eu trebuie sa-i repet saptamana viitoare analizele sa vad cum mai sta hemoglobina si de data asta ma impusc daca tot nu a crescut dupa 3 luni de fier. Toate analizele de sange i le-a facut din degetel.
Eu nu i-am dat niciodata calciu pana acum pt ca doctora a zis ca nu are nevoie...deci nu i-am dat si nu-i voi da pana nu va fi necesar!

Timea, pana la 1 an un bebelus trebuie sa consume minim 500 ml lactate (lapte, iaurt, branza). Alexia bea dimineata un bibe de 200 ml lapte, la pranz cam 100 ml lapte si seara inca 200 ml lapte. Pe langa astea mai papa si vreo 2 linguri branza si un iaurt de 125-150 gr. Noi inca suntem la faza de incercat sa obisnuim mandra sa bea laptele doar dimineata si seara...adica s-o fac sa bea mai mult la cele 2 mese si deloc in timpul zilei (ca atunci cam alerg cu biberonul dupa ea).
Sper ca v-ati simtit bine in Romania si Mara a fost ok.

Eu acum am inceput sa fac un jurnal in care sa scriu tot ce trebuie sa faca mama cu bebe...si sunt asa stresata sa nu uit ceva. Acum realizez cel mai bine ca nimeni nu va putea sa se ocupe de bebe asa cum ma ocup eu...dar cu siguranta se vor descurca!

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Nature, apa simpla si ceaiul neindulcit nu se clocesc/altereaza.
Problema se pune atunci cand apa/ceaiul e indulcit cat de putin.
Baby Tea i-am luat si eu mandrei mele dar nu i-a placut...totusi mai am cateva pliculete pe acasa si o sa mai incerc acum sa vedem daca si-a schimbat gusturile.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Naty noi in deplasare folosim pat pliant pentru bebe care incape foarte bine in portbagaj si musai luam si carutul care se face foarte mic si il punem pe langa usile masinii din partea dreapta iar baia pana acum am facut-o la dus la mine in brate iar la mare m-am gandit sa ma utilez cu o minipiscina gonflabila.

Raportam si noi inca 2 dintisori care au iesit pe nesimtite, sus, dar nu pe mijloc cum e normal ci cei de langa (are mama un vampiras).

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Vai ce mult ati mai scris, numai de cand am coborat sa-mi iau si eu o cafea.

Anamari, multa sanatate micutei Lia. Pupici de la noi si sa se faca repde bine.

Ana, bine ca ai fost pe faza si l-ai prins.

Timea, bine v-ati intros. Sper ca nu ati avut peripetii pe aici prin tara.
Ralucule zicea ca o sa ne povesteasca peripetiile ei de prin Romanica dar nu ne-a mai zis nimic.
De lapte si eu stiam ca pana la 1 an, portia de lapte trebuie sa fie min. 500 ml/zi.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Muti Ani! tuturor bebelusilor sarbatoriti astazi. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.

Geo, felicitari vampirasului pentru noii dintoci.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

quote:
Apropos stie cineva daca se poate da paxeladine bbilor asa de mici?Ca e o tuse seaca si as incerca cu dinasta!

DULCEATZA eu din asta ii dau mi la recomandat dr si a mea si cea de la Fundeni deci se da si la bb numai vezi ca e o doza la 10 kg tu ii dai un pic mai putin sau dupa sfatul medicului.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor si eu fac bebelinei zilnic, dar pana acum i-am facut numai in cadita ei, care e mare, categoric nu are loc in masina.
Buna ideea cu minipiscina gonflabila, am retinut-o!
Vedeti, ce bine e sa ai cu cine sa te consulti, chiar nu ma gandisem la asta!

mihaela si nu se obisnuiste sa doarma cu voi in deplasari? Ca mie de asta mie- frica, ca odata intorsi acasa n-o sa mai vrea in patutul ei.

herra, angela daca puneti carutul in spate si patutul in fata, bagajele unde intra? Noi avem carut din ala mare, care se si intinde si cand il punem in portbagaj nu mai intra aproape nimic pe langa el.

geo felicitari pentru dintisori! Cnad plecati la mare?
Cum v-ati distrat de ziua Ioanei?

timea bebelina mea bea 200 ml. de lapte dimineata, 200 ml. lapte seara (+2 linguri de orez) si 200 ml. iaurt dupa masa.

pufy multa sanatate socrului tau si voua putere sa treceti prin asta!

Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.

http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

IRINA si eu ma bucur ca ati revenit chiar ma intrebam pe unde umblati.
Unde ati fost la munte? Poate ne vedem la o bere sa le facem cunostinta .

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Lume, lume, azi facem 9 lunisoare! Sa-mi traiesti, sufletel drag, tu imi luminezi viata si faci ca fiecare zi sa fie senina!!!!!!
La multe lunisoare celorlalti sarbatoriti de azi!!!

Ceai: eu ii fac baby calm, e contra colicilor, il folosesc de cand era mic (acum e mare!), e la pliculete - o cutie cu 20 pliculete e 20.000. Tot asa, contine menta, musetel e f. racoritor si il bea fara zahar. Si daca nu avem ceai bea si apa, insa nu cu aceeasi pofta.

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La multi ani! Almeimele scumpe si dragi cu ocazia implinirii a 8 lunisoare!Sa ne creasca mare, sanatoasa si sa ne umple sufletele de bucurie cum a facut-o in fiecare zi de cand s-a nascut. La multi ani! si Elisei-Nicola, lui Sorin Alexandru, Iuliei-Maria si Liei-Mariecu ocazia adaugarii unei noi lunisoare la "onorabila" lor varsta. Sa creasca toti sanatosi, voinici, frumosi!
Se pare ca unguentul pe care mi l-au recomandat ieri la farmacie e intr-adevar fff bun pt ca umflatura de la picior mi s-a retras complet, acum urmeaza doar intepatura in sine sa se vindece. In orice caz, nu ma asteptam sa isi faca crema aia asa un efect si asa de repede.
A propos de deplasari, si noi transportam atat patutul pliant, cat si carutul (dar pe ala sport care se face mic de tot), le asezam unul peste altul intre scaunele din fata si bancheta din spate.Eu nu as indrazni sa o pun in pat cu noi pt ca cine stie ce s-ar putea intampla si aici oricum exista o droaie de materiale de avertizare a parintilor sa nu faca asa ceva.Ii iau si set de patut cu noi, tot tacamul. Acum o sa aiba o ditamai geanta cu hainute, in primul rand, lucrusoare pt pat si spalat, jucarii, plus un rucsac cu lapte, bavetici,sticlute,borcanele.Pana la urma o sa iau doar un pachet mic de scutece sa ne ajunga pe drum si eventual primele 2 zile acolo pt ca nu o sa mai avem loc si pt ele.Oricum, din cauza consistentei bagajului Almei si a prezentei Almei+scaunul ei de masina, noi o sa luam doar un geamantan cu haine pt noi si eventual o gentuta mica pt drum. Si mai avem si cadouri pt fiecare din Ro. Pe astea poate le agatam de masina, daca nu mai incap inauntru.
Geo, felicitari pt dintisori "vampirutului"!Sa iti traiasca Ioana si sa se faca mare si frumoasa!Sorry ca nu am fost pe faza chiar de ziua ei sa-i transmit urarile astea.
Roandre , eu zic sa nu te mai stresezi atat ca doar mama ta te-a crescut si ingrjit si pe tine si a mai ingrijit-o si pe sora ta, sau nu-i asa?Glumesc.Vreau sa zic doar ca are experienta si cred ca te poti baza linistita pe ea.Eu sunt curioasa cum va fi Alma ingrijita de 2 barbati (sotul si socrul) cand voi fi eu plecata in noiembrie.Ei, pe sot l-am vazut deseori in actiune si stie exact ce trebuie sa faca cu Alma, dar sunt tare curioasa ce o sa faca socrul cu ea, nu doar sa se joace (la acest capitol e campion).
Ca tot vorbeati de spalat in piscina gonflabila /bazin gonflabil, ei bine, asa i-am facut Almei baita aseara in gradina si i-a placut nespus de mult. Am echipat-o in costumasul ei de baie rosu cu bulinute albe si am lasat-o mai mult acolo inainte de a o spala efectiv. S-a jucat cu o caracatita gonflabila si chiuia de ziceai ca dam petrecere.Asa ca o sa repetam figura in fiecare seara pana plecam, daca vremea tine cu noi, of course.
Va las acum ca am treaba, dar revin mai pe seara.Pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput