Cresa particulara - AJUTOR
Raspunsuri - Pagina 2
ankalaura spune:
La Bambi programul prelungit este 280 de euro. La Mica Printesa 6 mil jumate. Dar primeste numai copilasi de la 2 ani, iar in mai deja nu mai aveau decat 3 locuri libere. La Acorns e 250 de euro, primeste insa si copii mici mici. Cel mai mic de la grupa Elizei avea 9 luni, ma rog, mai e fetita directoarei care are vreo 6 luni acuma. La Mica printesa, pampersii nu intra in pret. La Acorns da. La Bambi nu stiu.
La Ariel nu mi-a placut. Primesc tot de la 2 ani. Nu mi-a placut ca n-au curte deloc. Ii duc pe copii in parc. Traverseaza cu ei bulevardul ala imens.
In Titan este cel putin una - unde o duce Pegasis pe fetita ei. O poti intreba pe ea pe PM. Nu mai stiu cum se numeste gradinita, la pret era cam ca Mica Printesa, insa nu mai stiu de la ce varsta primeau copilasi.
Atentie: nu cuosc nici o gradinita care sa tina copilul pana la 8, in afara de saptamanal, la stat. La Ariel stau copiii colegei mele pana la 7, este la Tineretului. La Acorns ii tine pana la 6 maxim. Altfel, taxa suplimentara. La mica Printesa, pana la 6 jumate, pana pe la 7 fara un sfert pleaca si ultimul. Mica Printesa e langa Mall. La Bambi mi-a spus ca tot pana la 6 sta copilul. Dimineata.... majoritatea asteapta copii pe la 8 jumate. Dar probabil cu ora 8 de dimineata nu vei intampina probleme. Cu ora de seara e posibil...
Hai ca v-am, facut capul calendar :)
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
slippers76 spune:
Ruse, am fost astazi la Bambi. Cel mai mic copilash este de un an si cinci luni. Pampershii nu sunt o problema. Toti copii de la grupa anteprescolara (asa ii spun ei)erau cu pampershi. Nu am gasit directoarea, si educatoarea de la grupa nu m-a lamurit care sunt conditiile ca sa primeasca copii foarte mici. Cel mai bine ar fi sa suni, sa discuti cu directoarea ( se numeste Cristina Boca). Gradinita e ok. Au spatii suficiente si pentru grupe, si pentru dormitor si sala de mese, iar curtea este spatioasa. In grupa ce cresa cunt 5-7 copii, cu o educatoare si un ajutor de educatoare, au pediatru zilnic. Programul propriuzis incepe de la 9, dar gradinita se deschide la 8. Au si optiunea de program 9-19, care costa 290 euro, fara posibilitatea de transport acasa seara.
Ankalaura, cred ca la Mica Printesa nu mai au locuri sau sunt "pe sub mana", pentru ca am incercat toata saptamana sa iau legatura cu directoarea si niciodata nu e, iar restul personalului "nu stie". Asa ca m-am hotarat pentru Bambi, nu de alta, dar daca mai astept risc sa o pierd si pe asta ![]()
Va pupam,
Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/
Andries spune:
Anca, am vazut in sfarsit pozele cu Eliza, este foarte foarte frumoasa, sa-ti traiasca!!!
Ce pot sa spun eu despre cresa, eu am cautat de mi-a venit rau, dar intampinam probleme cu transportul pana acolo. Plus ca mi-am rupt si piciorul si nu am putut sa conduc masina o perioada, deci nu avea cine sa-l duca. Plus ca trebuia sa plec de acasa pe la 7:30 ca sa ajung la cresa la 8:15 (ma refer la cea de la piata Alba Iulia) si la munca pe la 9:00. Deci trebuia sa il trezesc pe pui la ora 7:00 dimineata, ceea ce il facea sa planga si sa fie marait toata ziua.
Asa ca ... am renuntat la ideea de cresa. Am cautat bona, am cautat prin 4 agentii din oras, in acelasi timp, am facut nu mai stiu cate vizionari si in final mi-am ales o doamna, de care sunt super multumita. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa. Este greu sa gasesti bona la 12 ore zilnic. La mine vine de la 7:00 la 17:00, deci 10 ore.
Si mai e ceva foarte important, sa stii ca puiul, in momentul in care il aduci de la gradi/cresa acasa, nu va fi cuminte si linistit, ci dimpotriva va solicita atentie, joaca, etc.
Deci daca iti propui sa lucrezi 12 ore zilnic... si sa te mai si ocupi seara de pui... esti tare!!
Andries
ankalaura spune:
O precizare: la Mica Printesa erau numai 3 locuri la grupa mica inca din mai.. cum spuneam. Directoarea cred ca tocmai a nascutm, de aceea nu e de gasit. E o tanara doamna taaare draguta, Dna Nemtzeanu, care mai are o fetita de vreo 5 ani pe care o cheama fix Eliza :) Mie mi-a placut mult, insa n-am ales pana la urma pentru fata mea sa mearga acolo din cauza distantei. Mi-a placut in mod deosebit dormitorul, scara nu mi-a prea placut, dar nu ma astept sa fie nicaieri perfect.
Si la Bambi mi-a placut. Primisem pe mail o informare de la dna Boca despre ce inseamna sistemul step by step, si cu planul pentru 2005-2006. Nu stiu daca il mai am prin mailuri, dar o sa il caut ca era oricum interesant. Nu am ales Bambi pentru ca tariful era mai mare decat ceea ce plateam noi. In rest mi-a placut mult.
Si am mai gasit una, putin mai jos de Bambi, nu stiu cum se numeste strada, Sf Imparati C-tin si Elena se cheama gradinita. Nu stiu insa daca au curte, si pentru ca momentan pentru ELiza nu mai caut, nu m-am dus sa o vizitez. Dar era un sediu nou si curat, cel putin asa parea.
Andries - merci pentru aprecieri
Sa o mananc eu pe ea de fata scumpa ca o visez in fiecare zi de cand e la mare motzata!
Succes tuturor!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
pashosha spune:
buna,
directoarea de la gradi Bambi se numste Cristiana Boca,
cell 0744 20 38 28,
programul nou, care il vor urma de acum incolo este de a sesta panala orele19 seara..stiu ca laun moment dat pusesem problemade a veni mai devremecu ai mei copiiintru cat tb sa fiu eu la 9 la birou. S au aratat super serviabile si mi au spus ca gradi sedeschide la 8.atunci vine personalul, iar eu stiu sigur ca vin copii sipe la 8.30, cat despre vasta , cl mai mic bbcare il au acolo acum are 1 an si 2 luni ...si educatoarele sunt non stopcu ei in brate...
si este aevarat , seara la orele 19 numai pot oferi transport, si va zic si de ce..pentru ca se pleaca la transportul de orele 18 si nu au timp sa ajunga..
te felicit pentru alegere Ana...ne vedem laserbari...uraaa
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
RUSE spune:
Andries din pacate nu am ce face cu programul (pe tati nu ne putem baza ca ar veni el mai devreme). Eu nu lucrez 12 ore (desi este posibil sa se intample si asta cateodata).Lucrez de la 9 la 6 seara, dar stau in Titan si lucrez in Pta Victoriei ceea ce face ca pana la lucru sa fac o ora, iar la intoarcere mi-am luat o marja de siguranta de 2 ore ca sa nu am discutii (asta cand am cautat si bona).
Pentru ca din pacate nu gasesc o cresa care sa mi-l accepte atat de mic ( si cu ceva probleme digestive inclusiv faptul ca nu vrea sa manance cu lingurita) voi apela tot la bona pana la urma . Sper sa fie OK. Daca nu cred ca nu ma intorc la serviciu inca (desi nu o sa fie prea roz ).Probabil ca voi mai incerca la anul cand o sa aiba peste un an si jumatate.
Multumesc tuturor pentru informatii si bunavointa !
Copii sanatosi si cuminti tuturor mamicilor !
Mama lui Sorin
ada spune:
dragelor,
si noi suntem in cautari in zona. Am fost eu la Sf. Constantin si Elena, este intr-adevar o cladire noua dar nu au curte de loc si directoarea este gen "comunista", cand am intrebat unde ii scoate afara, mi-a aratat un teren viran imprejmuit de un gard, teren care apartinea primariei si mi-a spus ca au si ei cheia si ca "mai fac cate o hora acolo". In plus, am nimerit la gustarea de dupa-amiaza si mancau doua feluri de sticksuri, iar copilasii erau cu caciuli, pentru ca "au transpirat dupa somn". DEci uitati-o!
O intrebare pentru fetele care au copilasii la Bambi: cum vi se par progresele lor la engleza? Mi se pare foarte important sa stie sa vorbeasca lucruri simple si nu sa invete pe dinafara cine stie ce poezioare.
La Andantino a fost cineva? Am inteles ca e prin zona.
Este posibil sa nu mai fie locuri pentru toamna, la Acorns sau Bambi?
Pupici, Ada si bb Andrei
pashosha spune:
LA bAMBI NU STIU DACA VEI GASI LOCURI IN SEPTEMBRIE...cat despre engleza, pot sa iti spun ca atunci cand vine mashina sa ii ia si in mashina este ca insotitor profesoara de engleza, ea le vb numai in engleza...
la fiecare grupa este un prof de engleza care li se adreseaza exclusiv in engleza, dar eu te sfatuiesc sa mai exersezi si tu cu ei acasa..cantece si poezii, pentru ca ei iti trimit saptamanal programa..
acolo se lucreaza cu sufletul sa stii
sunt tare multumita de ei, au progresat enorm grashii mei, si i am reinscris acum ptr la anul.Slippers mi s a alaturat...Bravoooo!!1
bine ai venit, facem gasca despre copii la gradi
brindu spune:
off topic
pashosha m-am alaturat si eu din toamna grupului de la bambi[il. Baiatul meu va avea atunci 2,5 ani, dar eu studiez oferta de anul trecut, am vizitat gradinita bambi si in sediul vechi, am studiat modul de comportament al educatoarelor, ce mai mi-a placut.
noi nu stam foarte aproape, insa cred ca vom trece peste asta.
cum spuneai si tu, ne vedem la serbari
Brindusa si Mihail
pashosha spune:
Brandusha..WELLCOME...!!!!
Ma bucur de noi colege , chiar ca ne facem club..Vechiul sediu era mai mic dar aveau gradina si ma incanta foarte multmportamentul educatorelor fatza de copii. Cand am vazut noul sediu am ramas muta, stiind ce am lasat in urma, este intr adevar super.Imi cnvine teribil si locatia, chiar daca eu stau in cart Rahova..Gradi este aproape de stadionul Lia Manoliu si ata ma incanta , pentru ca noi vara facem zilnic inot...deci e super, ca mi-i duce soferul de la gradi.Ce mai..!? au super servicii!!