Cresa particulara - AJUTOR

Cresa particulara - AJUTOR | Autor: RUSE

Link direct la acest mesaj

Fetelor am nevoie de ajutorul vostru.
Caut o cresa pentru bb Sorin de 9 luni.Noi stam in Titan, dar nu trebuie sa fie neaparat in cartierul nostru.Important este sa il primeasca la varsta asta si sa il pot lasa de pe la 8 dimineata pana pe la 7 - 8 seara. Am incercat sa gasesc pe cineva cu care sa stea acasa, dar nu am gasit la programul asta si de incredere (sau poate sunt eu greu de multumit). vreau sa vad si o cresa, sau mai multe ar fi si mai bine.DAca imi puteti spune si ce mai stiti despre cresa respectiva ar fi super (conditii, cati copii sunt in grija unei persoane, ce conditii trebuie sa indeplinim, cat costa).
Multam fain de raspunsuri.

Mama lui Sorin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna Ruse, de obicei grupa f mica la gradinite particulare sunt cele de cresa...te sfatuiesc sa incerci asha..preturile variaza de la 150 euro pe luna si pana la 700..orientativ..gradi unde sunt ai mei copii, bambi step by ste, au o asemenea grupa, si au copilashi care sunt f mici, cu pampers pe ei, dar recunosc ca toti mergeau in picioare. In grupa parca sunt 5 si au program de dimi de la 9, dar il accepta si de la 8 ca sunt super doamne, pana la 7 seara...problema e ca al tau e inca mic si nu stiu...merge?
in momentul in care merge singur, iti recomand din suflet gradi aceasta..si da mi yahoo msg...este la alba iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si eu am cautat cresa particulara si mi s-a spus ca nu exista!dar poate ai noroc de o gradinita particulara care sa te primeasca.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUSE spune:

Multumesc pentru raspunsuri !
Pashosha, din ce spui tu sa inteleg ca gradi recomandata de tine este in Piata Alba Iulia ? Nu ar fi o problema (daca poti da-mi un nr de tel sau adresa exacta). Este adevarat ca inca nu merge singur, dar nu pare a fi mult pana atunci si oricum pana in septembrie am inteles ca toate institutiile de genul asta sunt in vacanta. La felul cum evolueaza cred ca pana in septembrie va merge (poate mai face cate un buf, dar oricum...).
Nu pot spune ca tin neaparat sa fie particulara, dar la cele de stat sunt multi copii in grija unei doamne. Am incercat si la Ciobanasului, despre care am vazut ca s-a discutat mult la un moment dat, dar ni s-a spus sa venim pe 29 aug ca atunci se fac inscrierile pentru septembrie. Daca nu gasesc pana atuncii voi incerca acolo din nou, dar mi s-a parut ciudat ca nu vroiau macar sa il ia in calcul ca sa stiu ca am un loc asigurat unde voi putea duce copilul din toamna.
Asta este ! Daca gasesc ceva dau de stire, poate mai are nevoie cineva.
Astept vesti de la tine Pashosha! Multumesc!

Mama lui Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

quote:
Initial creeata de RUSE

Fetelor am nevoie de ajutorul vostru.
Caut o cresa pentru bb Sorin de 9 luni.Noi stam in Titan, dar nu trebuie sa fie neaparat in cartierul nostru.Important este sa il primeasca la varsta asta si sa il pot lasa de pe la 8 dimineata pana pe la 7 - 8 seara. Am incercat sa gasesc pe cineva cu care sa stea acasa, dar nu am gasit la programul asta si de incredere (sau poate sunt eu greu de multumit). vreau sa vad si o cresa, sau mai multe ar fi si mai bine.DAca imi puteti spune si ce mai stiti despre cresa respectiva ar fi super (conditii, cati copii sunt in grija unei persoane, ce conditii trebuie sa indeplinim, cat costa).
Multam fain de raspunsuri.

Mama lui Sorin

RUSE, si pe mine ma intereseaza tare subiectul. Bebe are 1 an si noi stam tot in Titan.Cresa de stat exista chiar aici in cartier. Cresa particulara mi s-a spus ca nu exista.
Daca afli ceva te rog posteaza aici si pentru noi.
Multumesc.
Apropo, bb are 1 an si nu merge singur inca. La cresa nu ar trebui sa puna conditia asta.

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Draga Ruse, Bambi primeste copilashi peste un an si jumatate. Am studiat destul de in amanunt problema, si nu am gasit nici o gadi care sa-i primeasca inainte de varsta asta. Iti dau totusi coordonatele gradinitei, poate mai fac si exceptii.

Gradinita Bambi
Str Ghe Dem Teodorescu Nr 16bis, Sector 3
Tel 327 32 36 0744 203 828
e-mail cristina.boca@artelecom.net

Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ruse, revin. Mi-am dat seama ca eu maine merg sa vizitez gradinita, ca vreau sa o insciu pe Miruna acolo. O sa intreb daca primesc si copii mai micutzi. Vorbim maine.

Pupam,

Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/

Mergi la inceput

buna,
slippers, o sa iti placa, eu am ambii copii acolosi nu am decat cuvinte de multumire si lauda la adresa lor..se vede ca lucreaza cu sufletul si nu pentru salariu..sunt super incantata..azi de exemplu,i-a asteptat shoferul 30 min in fatza casei ca noi nu l-am auzit cand a sunat..frumos nu?..si cand am ajuns la mashina, cerandu-mi scuze, shoferul se scuza el ca nu a sunat mai tare..
Ruse, merita sa incerci, ca daca vrei din sept, iti mai creste puiu..incercarea moarte nu are, cat despre Bambi, au program de vara, pe tot parcursul verii...copiii mei merg acolo, si vor incepe sa ii duca la innotde luna viitoare..
slipp daca vrei sa intrebi ceva, nu ezita iti spun tot ce stiu, dar sunt sigura ca iti va placea acolo , iar directoarea este o Doamna...
va pup
pashosha mami lui Luca si Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Pashosa, te rog mult spune-mi si mie cat costa pe luna, la bambi, pt. program 8-19?
Vreau sa o dau si eu pe Mara peste vreun an (acum are 10 luni).
Multumesc mult!

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

eu nu ii am la program lung, deci nu stiu exact, ai mei sunt la 9-14.30 au si transport si optionale si vine cam 230 euro pe luna...deci iti dau datele de la gradi si suni si intrebi
Gradinita Bambi
Str Ghe Dem Teodorescu Nr 16bis, Sector 3
Tel 327 32 36 0744 203 828
e-mail cristina.boca@artelecom.net

bafta..si suna cu incredere..sunt foarte draguti
pashosha mami lui Luca si Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Multumesc mult!

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput