Buna fetelor!
Ash dori sa shtiu daca shtitzi cumva cum sunt creshele in Targovishte shi daca exista vreo cresha particulara?
Vreau sa imi dau bblusha Sara la cresha cand va implini un an, acum are 8 luni shi jumatate! Sper sa primesc raspuns! Va multzumesc!
ppv
Buna,
Si eu sunt din Targoviste si sunt interesata de crese in Targoviste.
Am inteles ca ce mai buna este cea de langa Scoala nr.8. Nu stiu...
Eu am o fetita de 1 an si 3 luni si tot mi-e teama sa o duc la cresa. Mai ales ce am citit aici pe forum ca se intampla.....imi vine sa o las balta....
Tu ce parere ai?
Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
Buna, sunt Madi din Targoviste
eu mi-am dus copiii la cresa nr. 2 si am fost f. multumita
dc aveti copii mari de cls a -I-IV si nu aveti cu cine sa-i lasati dupa programul de scoala, va recomand cu caldura un after school unde merge baiatul meu, care este in cls II a sc nr. 2
merge zilnic dupa orele de scoala, mananca acolo, isi face temele, face si ora de engleza, se pregateste acum ptr concursul Kanguru de matematica si f. multe activitati
va astept si va pto oferii mai multe informatii.
din cate stiu eu.. nu sunt crese particulare, si eu am intrebat.
dar daca vrei sa o dai deja in vreo 3 luni..eu zic deja sa mergi sa te interesezi... pentru ca in timpul anului e mai greu sa gasesti locuri, inscrierile se fac undeva in august - septembrie.
eu cu greu am reusit sa obtin un loc la nr 16, e in micro 4, o sa il duc de luni.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze