Mamici de Danemarca

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare Roxi,

Acum cand iti scriu probabil ca esti plecata!
Bebeul meu creste bine mersi, avem 2 luni si 2 zile... Pe 22 august facem 3 luni, suntem deja baiat mare si am inceput sa gangurim si sa radem cu mami si cu tati. Suntem atent la orice si suntem tare cumintel, dormim noaptea de la 23.00 la 6 dimineata si ii las si pe mami si tati sa doarma... Ma scol la 6 si imi da tati sa mananc ca mami pregateste biberonul cu lapte de la san. Cam asta este programul nostru...
Salisa se pregateste sa plece in Ro vineri 29.07 si probabil ne vom mai auzi in august. Noi o sa plecam in septembrie acasa!

Hai pupici

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex:
http://lilypie.com/baby1/060522/1/15/3/+1/.png

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Hi!
Acu m-am si intors, si nici o activitate pe la mamici de Dk???!!!
Hei suratelor unde sunteti?
Poate facem o intalneala daca tot se termina si vacanta.
Pupici de la Salisa si punctulet de 24 saptamani fix azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skatter spune:

Buna fetelor ,ne-am intors din Romania si a fost SUPERRR!
Parca as mai fi stat vreo luna
Asa ne-am relaxat si am plimbat bubulina peste tot,
si la munte si la braila si la bucuresti,am huzurit 3 saptamini
am revenit cu forte proaspete si gata de munca ...
Numai bine
Roxi si Isabella 15 luni

Mergi la inceput

Bine ai venit Roxi... Poate ai timp sa ne povestesti in detaliu pe unde ai umblat si ce frumuseti ai vazut! Noi plecam pe 10 septembrie acasa...

Mami de Alex mâncãcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi-ela spune:

Bunå, sunt si eu o måmicå din Danemarca!Må primiti in gasca voastrå?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Bine ai revenit, Roxi!
Sa-ti fie de bine vacanta!
Si pentru mi-ela bine ai venit la noi.... te primim !
Salisa 24+!

Mergi la inceput

Sigur ca te primim, cum sa nu?

Unde esti? In ce parte a Danemarcei esti?

Mami de Alex mâncãcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi-ela spune:

Multumesc pentru primire, nu am avut timp så mai citesc, am fost foarte ocupatåLocuiesc in Greve, cred cå sunt ca 15 km pinå in Copenhaga.Nu cunosc nici o romincå pe aici, m-as bucura så am ocazia asta...Sper så mai aud vestide la voi.O zi bunå vå doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skatter spune:

Buna fetelor!
Bine v-am gasit din nou ,sper ca ati avut concedii placute ,
eu am avut o mica problema la calculator ,nu am mers 3 sapt si azi
de abia l-am facut ,de aceea nu am mai dat nici un semn de viata ...
Ce mai faceti voi,ce fac bebei? a mea Isabeluta creste vazind cu ochii ,e cam bolnavioara acuma ca a racit asa ca miine stau cu ea acasa,i-am tot dat panodil ,ceai ,miere sa sper ca isi revine.
I legatura cu Romania a fost super ,am fost si la munte la Predeal am stat la o vila ,unde gazda (de fapt tipa care avea vila ) a fost super ,ne-am simiti excelent ,mincare buna ,conditii de cazare super ,totul noi ,plus un peisaj de admirat de la balcon ....Deci daca treceti prin predeal si nu aveti unde trage mergeti la vila Toledo ...
Cam atit ca se va mai zic ,cu vremea asta deosebita aici ploua aici iese putin soarele ...
Numai bine va doresc si multe salutari
Roxi si Isabella
P.S,cum pot pune poze din concediu ,beatriced am vazut ca tu ai pus sub un mesaj ,daca stiti cumva spuneti-mi si mie

Mergi la inceput

br / b Mi-ela /b , pai ne-am bucura sa te cunoastem... Ai yahoo messenger? Al meu este rotaru_beatrice. In felul asta putem discuta mai multe... br / br / br / b Skatter /b , ca sa pui poza faci asa: br / [url= http/.... numele albumului [url] si scoti pauzele care le-am pus eu...

Noi suntem acum in Constanta ne pregatim de botezul lui Alex care va fi duminica 2 octombrie, apoi sapt viit pe 8 avem o nunta, apoi vom mai sta in Bucuresti o sapt sa ne vedem si cu cei care au mai ramas de vazut si apoi ne vom intoarce in Danemarca pe 16 oct.
Am fost si noi la munte dar la Bran si ne-am simtit excelent... Chiar ne-a priit!

Pupici la voi

Mami de Alex mâncãcios

Beatrice

Mergi la inceput