Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinatent spune:

Multumim ca ati uitat sa ne treceti si pe noi pe lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREAP, draga mea, linisteste-te, offff, te inteleg prin ce treci, fetita ta, Maria, e sanatoasa, fii linistita, eventula vino cu analizele la Ana CUlcer sa le citeasca si ea, si vezi cum se pronunta aspra rezultatului...doctorii asita au asa un har de a te baga in toti sperietii...crede-ma, stiu ce zic!!!! Te rog mult, nu mai plange, priveste-ti fiica in ochi, si tu vei simti cel mai bine ca e sanatoasa si plina de iubire!!!!!! Ai sa vezi ca o sa fie bine, capul sus, draga mea!!!!!!
ALINATENT, nu te supara pe cine a uitat sa treaca datele tale in listuta, important e totusi suportul moral si o vorba buna spusa la timpul ei....daca ai fi avut nevoie de un sfat ai fi avut parte de el din partea noastra, si cred ca asta e cel mai important!!! O sa fii trecuta si tu pe listuta data viitoare!!! Apropo, poze cand vedem cu tine si cu ingerasul?????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OANY, vrem sa o vedem pe RIANA-IOANA!!!!! hai ca lui Paul ii cam fug ochisorii dupa fete, si sunt convinsa ca are ce vedea!!!!!

NOAPTE BUNA MAMICI!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Eu am deschis capitol nou... asa... ca sa stiti pe cine sa "multumiti" ... ca tot stau bine cu moralul...

quote:
Multumim ca ati uitat sa ne treceti si pe noi pe lista!

nu am insa nici timp si nici rabdare sa modific lista... pacat ca nu ai PM ai fi primit datele sa te treci singura...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Buna seara fetelor .am venit si noi acum de la mare unde a fost super, povestesc insa maine tot ca acum sunt rupta, dar nu am rezistat sa nu citesc tot si sa va salut.
Nu mai am putere sa zic tot ce aveam in minte…poate reusessc maine daca nu uit.

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Multumesc la toate fetele pt vorbele calde si incurajari.. dar la moralul meu ... citind raspunsurile voastre plangeam si mai tare... M-am dilit rau... Asa ca sa va raspund... slabe sperantze... Nu stiam cum sa fug sa nu ma vada sotul plangand... el stia ca imi este rau... (ceea ce era adevarat)...
Am iesit cu Paxela si ma rugam in gand, ca la urmatorul pas sa nu cumva sa lesin, atat de rau ma simteam... dar sursa raului era psihica... Azi dimineatza am fost la dr sa ii fac programare lui Mihai... si pe drum la intoarcere plngeam... De ce?... De dusa ce sunt... Imi treceau tot felul de tampenii prin cap (legate de mine, nu de Mihai)

quote:
Offf, Felis, draguta de tine. Chiar ma intrebam in mintea mea intr-o zi daca ai reusit sa treci peste, adica sa te obisnuiesti cu gandul pt. ca te vedea mereu activa si cu starea de spirit buna. Dar realizez ca sunt doar perioade. Cu siguranta ceea ce simti acum nu va fi nici prima, nici ultima data. Probabil ca vor fi mereu spresarate in viata ta astfel momente.
Dar tu trebuie sa stii ca ai un tel, sa ai grija de Mihaita.
Fixeaza-ti mereu un gand pe care trebuie sa-l atingi si care reprezinta mult pentru tine si in momentele grele sa-ti dea putere sa mergi mai departe. Noi numai putem sa ne imaginam ce e in sufletul tau, dar in fond numai Dumnezeu site cum iti e.

Cu siguranta stresul din ultimele saptamani a contribuit enorm la starea ta depresiva de acum. Atatea nopti nedormite cu mtrebuie, efortul si stresul examenelor cu siguranta acum isi spun cuvantul. Lipsa somnului e un mare prieten al depresiei. Te rog din suflet sa sa te odihnesti foarte bine o saptamana intrega macar. Da-ti ragaz, nu esti un robotel cu garantie pe viata.

TRY... multumesc... vezi ce ma si execut?????? e ora 1 si 14... Il pazesc pe fii-miu care , dupa ce ca au am moralul "strong" de duminica seara fii-miu plange continuuu... Adica ia pauze de somn de 20 min... Asa m-a tinut noaptea trecuta... Azi nici macar papa nu i-am putut-o pregati ... si cand i-am pregatit-o l-am lasat uraland de se inneca...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikimi

Buna seara fetelor .am venit si noi acum de la mare unde a fost super, povestesc insa maine tot ca acum sunt rupta, dar nu am rezistat sa nu citesc tot si sa va salut.
Nu mai am putere sa zic tot ce aveam in minte…poate reusessc maine daca nu uit.

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Chiar ma intrebam pe unde esti!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Buna seara, si noi, am apucat sa citesc tot ce-ati scris, da chiar nu mi-a venit sa intervin...ma simt asa neputincioasa, uneori.

Felis, va pupam din tot sufletul si-mi pare atat de rau ca nu sunt si eu mai aproape, ca tare-as fi vrut sa ne vedem...dar tot o sa se-ntample asta. Sa aveti grija de voi si multa sanatate!

Andreap, incearca sa fii calma, sa asculti mai intai si alte pareri, am senzatia ca unii medici la noi isi permit cu prea mare usurinta sa dea verdicte si reusesc de minune sa ne bage in sperieti. Ii dorim Mariucai sa aiba pofta mare, mare de mancare si...sa auzim ca totul e bine.

Maine o sa mai punem si noi cateva poze.

Va pupam pe toti,

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/album?.dir=/7554

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Didutza,ce fac gemeneii frumusheii?Pupici de la Radu,in special pt Daria cea cuminte.

Flory,cand i-ai dat cartof cu branza topita ai mixat compozitia,nu?

Mira,bine ai venit.E tare simpatica dolofanica ta.

Oany,bun venit si tie.Ia te uita ca avem 2 fetitze noi in grup.Si cate or mai fi “in umbra”!

Ele,eu nu stiu de ce zici tu ca Denisa e pirpirie si slabutzica,ca mie nu mi se pare.Ce pot sa-ti spun e ca donsoara ta e frumusica (ma opresc aici cu laudele ca intre timp Radu s-a logodit cu Daria din Cluj si n-am vrea sa o suparam;dar e greu cu atatea fete frumoase…)

Paxela,eu am vazut la noi in piata vreo 3-4 feluri de biscuiti populari,de la diversi producatori.Tu de care ai luat?tot vreau sa incerc sa-I dau si eu lui Radu dar cum nu stiu ce soi de biscuiti sa iau…am tot amanat.

Aime,ma bucur ca Vladut se simte mai bine.Va pupam si asteptam vesti bune de la voi.

Simina,eu ii pun seara 2 masuri de cereale in biberonul cu lapte,ca sa-I tina mai bine de foame peste noapte.Eu folosesc acum Milupa-orez,porumb si tapioca si n-am sesizat sa-l constipe.Cred ca daca-I dai cereale numai de orez si in cantitate mare constipa.Dar acum bebeii nostri sunt mari,putem sa le luam cereale diverse,nu e cazul sa insistam pe orez,zic eu.

Andreap,eu i-am dat lui Radu de multe ori biberon in parc si n-a vomitat niciodata,cu toate ca se agita destul de mult imediat dupa ce papa.

Hop si eu cu o intrebare de baraj : voi cand ziceti ca le dati iaurt cu cereale sau fructele de dimineata cu cereale,vreti sa spuneti ca dizolvati pur si simplu cerealele direct in iaurt sau fructe,ori dizolvati cerealele in putin lapte si pe urma amestecati cu iaurtul sau fructele?Am incercat si eu o singura data sa-I pun o masura de cereale in fructele de dimineata si nu prea s-au dizolvat,ramasesera asa ca niste brobonele care evident ca nu i-au placut si n-a mancat.

Eliza,cateodata asa ma gandesc si eu: oare am gresit eu cu ceva de e asa fitzos?

Felis,esti foarte,foarte obosita,atat fizic cat si psihic si e normal sa te simti coplesita de problemele pe care le ai.Ca sa fim sincere,nici una dintre noi nu intelege cu adevarat cat de greu iti este tie din cauza bolii lui Mihai.Dar (dupa cum tu stii cel mai bine) nu ai de de ales,trebuie sa tii capul sus si sa mergi inainte,PENTRU EL.

Sa nu uiti ca noi suntem alaturi de tine cu sufletul si poti oricand sa plangi atunci cand simti ca nu mai poti.

In paranteza fie spus,nici eu nu pricep de ce banii aia trebuie sa ti se dea in public,eventual cu tam-tam la TV.Pai asta iti trebuie tie?Un asemenea gest se face cat mai discret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Buna dimineatza bebei si mamicutze!

Da' mult atzi mai scris frate de cand nu am mai fost pe aici, tare greu sa va citescpe toate !!!
Prima data sa salutam noii venitzi sa raspundem mesajelor si dupa aceea sa va dam vesti bune si mai putzin bune:

miraklucker, oany - bine atzi venit printre noi !!!

Eliza5 - felicitari pentru dintzisori si la mai multzi !!!!

Andreap - sanatate multa Mariei si capul sus ca medicii de obicei ne sperie pe degeaba, vorbesc din experientza proprie

Roserb - acuma hopa si eu sa te stresez cu aceeasi rugaminte: de unde se pot procura biberoane de unica folosintza ca mergem si noi la mare si avem nevoie? Thanks!!!

Jasmine - draga cuscra nora ta cea cuminte e la fel de cuminte ba chiar de doua ori mai cuminte, asa copil n-am mai vazut in schimb Dennis ... aoleu, o sa scriu mai jos. Pupam pe dragul de Radu si cand m-o lasa Dennis mai punem ceva poze cu printzesuca Daria

Felis - m-am tot gandit la tine si am ajuns la concluzia ca e normal sa mai ai si perioade din astea de cadere dar sunt sigura ca o sa te ridici si o sa luptzi in continuare. Va pupam si suntem alaturi de voi !!! Mult curaj !

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput