Ura, s-a mai inveselit Felis! Asa te vreau!
Vio, si noi am implinit ieri 8 ani de casnicie, ce coincidenta. La multi ani si sa va "siportati" cat mai mult !
Mai, eu nu pricep o chestie(nu ma bateti!) : cum de iesiti voi (Onitza, Felis) pe caldurile astea la ora 12? Eu una incerc sa ies cat mai devreme (9.30-10 maxim), iar la 12 nu stiu cum sa intru mai repede in casa!
Onitza, dar de ce nu cumperi bors din comert? Eu din asta am folosit la Bianca si n-a avut nimic!
Din ciclul : "una pe zi, ca sa nu ne plictisim", ieri Bianca s-a sculat cu niste bubite pe ea (aratau ca si cum ar fi fost urzicata), care apareau in grup pe anumite portiuni, si dispareau in 10 minute. Asa a tinut-o pana seara, dr. mi-a zis ca ar fi o urticarie alimentara, de la ce nu se stie, poate au fost prea multe medicamente in ultima vreme, zic eu, sau cine stie ce a mancat aiurea (desi nu-mi vine nimic in cap). Imi recomandase sa-i dau Peritol, dar pana seara nu mai avea nimic, asa ca am renuntat.
Dimineata a mai facut intr-un singur loc, si apoi nimic. Nu mai inteleg nimic.
Sa vedem ce se mai intampla si azi...
Mihnea e bine, azi ne-am intalnit cu Miche, iar cei doi baieti au incropit o conversatie, ca doi buni prieteni ce sunt!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51668" target="_blank">CAPITOL 57