Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Buna dimineata!

Astazi o sa chefuim, ca avem la sarbatorite..."la multi ani" domnisoarelor voastre, Cecilia C, Carmen, Ioana du, Viovio, sa creasca mari, frumoase si ascultatoare.

Aime si Oany, pupam mult doi scumpici de copilasi!

Va dorim o zi reusita,

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/album?.dir=/7554

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetele interesate de , uitati-va aici:

Sufleu de ciuperci cu dovlecei

Bineinteles ca n-am gasit reteta, asa ca va spun cantitatile folosite de mine ultima oara, la ochiometru:

1 dovlecel
1 cutie ciuperci
1 ardei gras/gogosar
3-4 oua
200-250 branza/cas/mozarella(sau ce-aveti)
usturoi(cum va place)
sare, piper(idem)
250 ml.lapte

Se calesc ciupercile, ardeiul, dovlecelul, toate taiate cubulete.
Se bat ouale cu laptele. Se adauga branza cubulete sau rasa(ideea e sa fie branza care sa se topeasca)+sare si piper.
Se aseaza legumele intr-o forma(de preferinta un vas Jena), se toarna compozitia(oua+...) si se da la cuptor pentru 30 minute.

Sper c-am fost clara. Daca vi se pare c-am uitat ceva, spuneti-mi, ca sunt talentata In rest, puteti sa mai si improvizati.
POFTA MARE!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Fetele, am doua vesti bune pentru mine...
1. AM MASTERUL IN PSIHOTERAPIE SI PSIHODIAGNOSTIC de ieri
2. ASTAZI NE-AU SUNAT SI PE NOI DE LA LOGAN: POIMAINE AVEM MASINA!!!

RALUCA!... felicitari!....
Ma bucur taaare pt tine!... Aseara nu aveam timp sa stau de iconite si voiam sa te felicit cum se cuvine!...
Tare ma bucur ca iti vine si masina atat de repede!...
Sa o stapanesti sanatoasa si voiasa!...

Mai vreau intalneala ca taaare ne-a placut ieri!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap
Mai,eu am fost in seara asta la medicul meu de familie,s ao canatresc pe Mariuca;nu-mi venea s acred ca are 6.800!!!!!!Am zis ca s-a stricat cantarul.A luat 300g.in 2 saptamani.Felis,ai avut dreptate,cred ca de la Tonotil.Asa ca macar in privinta asta sunt fericita.Plus ca a inceput s apape mai bine,adica 125-150g fructe dimineata si cam 200g legume la pranz,ea care abia inghitea 50!

ANDREAP... pai pofta mare in continuare si s-o tineti tot asa!... Felicitari!... Si astept sa vad o mamica cand vine cu raspunsul de la doctor!...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

(Foarte) buna dimineata (asta)!!!!

Florypop, ce iepurel morcovel ai!! Da cum are el dintisori sus?

Aime, pozza asta merita pusa pe desktop... Ce moace au... ce pulpite... ce pumnisori...

Viovio, sa iti traiasca BIBI cu ochi frumosi si gene lungi! Cat despre visele tale abandonate... tin sa te anunt ca eu era sa renunt la masterul asta, m-am lasat cu o tona de restante in ideea ca ori le dau ori ma exmatriculeaza... Daca nu era sotul sa imi traga doua suturi in si mama una dupa ceafa probaibl renuntam. Si regretam ca naiba. Acum ma bate gandul la un doctorat, atata-s de mandra de capul meu destept... De ce spui ca ti-ai luat gandul de mult timp de la diploma? Ia hai la mine la cabinet pt o tura de urecheala gratis...

Ca lui Roserb ii dau eu una in moaca ei de baba... FEMEIE, CINE MAI ARE PE FORUMUL ASTA DOI COPII ASA BESTIALI FACUTI DE ACEEASI MAMA (poate Gandacelu... )???

Mikimi, chiar ca familie nebunica... Eu n-as fi avut asa un curaj, esti tare de tot.,..

Intrucat suntem atatea care se plimba in IOR si eu ma plicti de mor de una singura, mai afc un apel alaturi de Onitza: sa ne adunam toate IOR-istele intr-un singur loc odata!!

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Uau ce de-a mai sarbatoriti azi!...
Ela2001 , IoanaDu, Viovio, Cecilia, Carmen sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!...
Petrecere frumoasa!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Felis mama, stiu ca ti-a placut tare de tot de mine si stiu si de ce: principala mea calitate este Maria...

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime
incepem si noi sa ne simtim mai bine, suntem destui de vioi, papam bine, desi numai supa de morcov cu orez si carnita de pasare...cred ca i s-a urat saracu', da' ce sa facem...le dam clasa lui Ken si lui David si cucuietelor (apropo, unde or fi mamicile lor?????) la cat orez a mancat Vladutz...

AIME... ma bucur ca veniti cu vesti mai bune... Sa o tineti tot asa!...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikimi
Laura in Obor am vazut pelerina de ploaie zilele trecute cu 300.Felis din pacate am vazut-o prea tarziu pentru tine..aveai deja.Mi-e dor de voi.

Ata ete!...
In legatura cu dorul... de cand tot jelim dupa voi... ehe!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Aime, pozza asta merita pusa pe desktop... Ce moace au... ce pulpite... ce pumnisori...
[red]

pai e pusa...la amandoua...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput