Mamici de iulie-august 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 8

AC spune:
AC spune:
 Irina tinem pumnii pentru induplecarea boss-ului  .
.
Eu pariez ca Adriana naste nu chiar ca a nascut  .
.
Monai daca Adriana naste... trebuie intai sa nasca si apoi sa ajunga in camera post-partum . Si asta poate dura ceva la primul bebe
. Si asta poate dura ceva la primul bebe  si nu numai, din pacate
 si nu numai, din pacate  .
.
Eh dar aflam noi...  Mitub ce se aude cu listuta cu numerele? Ca eu mi l-am dat da n-am primit listuta  .
.
 Denisa felicitari pentru samburel si multa BAFTA!
Andreea si galusca  si ghemotocul
 si ghemotocul  asteptat pe 4 iulie 2005
 asteptat pe 4 iulie 2005

Oana C spune:
Oana C spune:
 AC, nu ma mai baga in sperieti!!!! Ca daca imi spui ca Adriana naste, pare mai real decit daca spui ca a nascut  ... Cica eu sint curajoasa, dar pina cind ... Abia astept sa aud povestile voastre ... Bine ca sint pe la inceput, ca as fi ingrozita daca ar trebui sa nasc la sfirsitul lui august!!!
 ... Cica eu sint curajoasa, dar pina cind ... Abia astept sa aud povestile voastre ... Bine ca sint pe la inceput, ca as fi ingrozita daca ar trebui sa nasc la sfirsitul lui august!!!
Oana C si  36+
 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

ZenaO spune:
ZenaO spune:
 Buna, fetele!
Sa fie sanatosi bebeii Isei! 
Am avut un we plin care s-a extins pana azi ca a fost tati liber si de-asta n-am mai intrat.
Multam Irina, Andreea-AC si Bogdana pt. raspunsul la intrebarea legata de cosmetice. 
Andreea-AC super site-ul cu desenele; din cauza lui am renuntat la ideea de a zugravi camera lui bebe in 2 culori, o sa-i desenam animalute si copacei - si sotului i s-a parut simplu; felicitari pt. dilatatie! sa n-o dezamagesti pe galusca.
Adriana - foarte mare burtica!
MonaI, multumim pt. informatia despre editura Crisan. Eu am albumul cu primul an din viata puiului de la editura Crisan, mi-a placut mult; pt. cine e interesat il gasiti la Cora.
Nu cred ca a nascut Adriana, ne dadea ea de veste cumva.
Acum sa va dau vesti si despre noi: am fost azi la Iosup si bebe are 32s+3 zile, 30 cm si 2100kg. S-au minunat si Iosup si doctorita mea ca e grasun tare - daca o tinem asa o sa iasa un monstrulet de 4 kg! Ne simtim ok, colul e cam scurt 28 mm si trebuie sa nu fac efort. Anemia de care ma suspectam eu nu e semnificativa, am tensiunea cam mica si de aici starile de lesin.
Aaa! Andy...avem si noi poza indecenta cu bijuteriile exact ca a ta! 
Zina si bb Matei 33 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

ZenaO spune:
ZenaO spune:
 Am uitat: Irina iti tin pumni sa vina al tau acasa.
Pe maine! Somn usor!
Zina si bb Matei 33 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

deny_82 spune:
deny_82 spune:
Voi cum va descurcati cu dormitul,ca eu de ceva timp ma cam chinui...?????
Cateodata imi vine sa plang ....de oftica....pai imi ia ore pana il pacalesc pe bebe si sa pot dormi si eu linistita....Pe stanga nu ca isi scoate piciorusele imediat(mai nou il gadil si-n talpa ),pe dreapta nici atat ca imi arata funduletul ......si pe spate nici o sansa caci ma lasa fara aer....Intr-un timp ma trezeam noaptea si ma plimbam de nebuna prin casa ....ca nu mai puteam respiraDeny si
),pe dreapta nici atat ca imi arata funduletul ......si pe spate nici o sansa caci ma lasa fara aer....Intr-un timp ma trezeam noaptea si ma plimbam de nebuna prin casa ....ca nu mai puteam respiraDeny si  34+http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos
34+http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos 

Monicutz spune:
Monicutz spune:
 Bravo Bella! Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte de o viata minunata! haha! Ai nascut de ziua mea :))
Aici sunt oamenii foarte dragutzi cu gravidele. Majoritatea dintre ei iti dau locul si iti ziambesc. Dar cred ce spuneti despre ce se intampla acasa, si tare rau imi pare. 
Deny, Cu somnul eu stau bine, doar ca amortesc repede si nu-mi gasesc locul. 
N-am apucat inca sa citesc decat ce ati scris azi...inca sunt la servici. Dar incerc sa recuperez diseara! 
Va pup,
, 37s 

Oana C spune:
Oana C spune:
 MONICUTZ, LA MULTI ANI!!!!!!!! si un bebe sanatos, frumos si grasunel!!!!!!! 

Nastere usoara si tot ce iti doresti!!!
 Nastere usoara si tot ce iti doresti!!!
Oana C si  36+
 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

irinabungau spune:
irinabungau spune:
 Monicutz, la multi ani si sanatate multa tie si puiutului tau!!!!
Denisa, multam fain!!! Eu am interzis de la doctor 

dar ... bine ca exista planul B
 dar ... bine ca exista planul B 

Pupici, ma bag la nani,
Irina si bebe 32 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau

AC spune:
AC spune:
 MONI   LA MULTI ANI FRUMOSI si VOIOSI!  UN BEBE SANATOS, DESTEPT, NOROCOS SI FRUMOS! Nastere usoara, sa apara bebe la timp sa fie rotunjor, sa pape ca la carte si sa va lase si sa dormiti!

Oana C nu te alarma cu nasterea  . Nu-i de plans mey, ia-o si tu cu o doza de inconstienta
. Nu-i de plans mey, ia-o si tu cu o doza de inconstienta  .  Trece s-asta s-apoi sa vezi galusca e ceva grozav. Eu mereu m-am gandit ca poate macar o data voi avea norocul mamei mele care m-a nascut in vreo doua ore fara sa o doara ceva !
.  Trece s-asta s-apoi sa vezi galusca e ceva grozav. Eu mereu m-am gandit ca poate macar o data voi avea norocul mamei mele care m-a nascut in vreo doua ore fara sa o doara ceva !
Zena imi pare tare bine ca v-am dat idei. Pentru mine a fost tare haios sa pot desena. Vorba fetelor am invatat si eu sa desenez la treizeci si unu de ani  .
.
 Deny  eu stau cu somnul binisor. Nu ma las indusa in eroare de toate manevrele lui bebe. Cata vreme doar misca nu si plange ma gandesc ca inca pot dormi si ma stradui sa ma conving ca am dreptate .
.
Andreea si galusca  si ghemotocul
 si ghemotocul  asteptat pe 4 iulie 2005
 asteptat pe 4 iulie 2005

ursuletulpanda2005 spune:
ursuletulpanda2005 spune:
 Hopa si noi! Cei mai puturosi de pe forum!
Buna burticutze!
Isabelei si celorlalte fete care deja au nascut va transmit felicitari si sa fiti sanatoase si voi si bebeii. Refacere usoara si copii cuminti (pe cat posibil).

LA MULTI ANI! Monicutz!!!!!!
 LA MULTI ANI! Monicutz!!!!!!
Irina esti o draguta. Si meriti din tot sufletul premiul cu weekendul! Iti tin pumnii sa se realizeze. Nu vad de ce boss-ul ar fi asa de absurd sa nu "cedeze". Punem o vorba buna? ;-)
Inca nimic de la Adriana? Eu cred ca daca nastea aflam pana acuma.Poate ca doar se muta in noul apartament. In orice caz Adriana  iti tinem pumnii si speram ca e bine.
Pentru toate celelalte fete, sa stiti ca numai la scris suntem asa de lenesi.De citit citim tot cu constiinciozitate. Zilnic.
Noi suntem ok. Nu ne supara decat picioarele care se umfla la caldura de numa-numa si grasuniile pe care le caram din ce in ce mai greu. Mi-ar placea sa stiu cum e bebe. Daca s-a intors sau e tot cu "capul sus". Mergem maine la control. Si daca dom' doctor e in toane bune, poate ne face un eco dintr-ala "neperformant" la el la cabinet.
Muncim inca si o sa muncim pana cand putem, ca sa "economisim" zile cu bebe. Asa ca Monicutz, nu esti singura care munceste pana "in ceasul al doisprezecelea".
Ne-am apucat si noi de listuta dar nu de bagaje. Alea, mai incolo.
Am facut si o parte din cumparaturi dar mai avem.
Dar strictul necesar pentru acasa e "inventariat" undeva? Asa, o estimare de numar de body-uri, scutecele, paturici, prosoape, babetele etc. Cate cearceafuri pentru patut?
As avea si eu o intrebare: mai are careva dintre voi probleme" cu alunitele? Mie mi s-au inmultit infrozitor. Si imi tot apar dintr-alea nepigmentate, in relief. O fi normal? Pe mine ma cam sperie. Pigmentarea am inteles ca e de natura hormonala, dar alunitele? Astea de ce apar? Nu stiu daca e ceva comun, sau ar trebui sa ma ingrijorez. O sa-i zic maine si doctorului, sa vedem ce-mi zice. 
Hai ca, dupa ce intru o data la un an, mai scriu si cate un roman.
Va pupam!
  danaB +  Pooh 34+
 Pooh 34+