Pestisori, pestisori...(12)
Raspunsuri - Pagina 14
elyanne spune:
Ne-am intors de la mare 

... A fost foarte frumos, cu toate ca 3 zile a plouat incontinuu...
Elena a fost super cuminte, chiar nu mi-a venit sa cred...
Si pe drum, in masina, si acolo... I-a placut la in apa, dar a fost totusi rece pentru ea asa ca am tinut-o destul de putin.
Cam atat, ca mai am bagaje de desfacut... trebuie sa plec si la mama, ca e ziua ei...
Incerc sa pun niste poze...
Poze cu Elena – 23 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra
daniela_daneza spune:
Elyanne, bine ai revenit!La multi ani, mamei tale!Sa iti traiasca multi, multi ani de acum inainte si sa fie sanatoasa!
Ar fi trebuit sa merg si eu la mare , m-au invitat niste prieteni, dar din pacate nu am putut, ca m-au invadat "verii de la Lacul Rosu!".Si era doar pt. wk, poate in august, sigur.
Despre Fulguletz, ce mai stiti, dar de Emily, ce a patit tatal ei?
Va pup si multa distractie!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
Daniela multumesc mult de tot pentru urarile de "la multi ani!" 
Eu inca n-am apucat sa citesc din urma, sper ca sunteti bine... recuperez eu cu cititul... promit.
Am reusit sa pun pozele de la mare... asa ca vizionare placuta ![]()
La mare... la soare...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra
Denisam spune:
Foaret frumoase pozele.. si LA MULTI ANI! pt mama ta, sa fie sanatoasa!
Ce a patit tata lui Emily?
Weekend placut si numai bine, noi mergem la lac maine si apoi pe seara la restaurant ca e our aniversary![]()
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Nally spune:
Eeeei ce am vazut eu acolo pe plaja mey!!!
O printesa mica-mica cu tigarile si apoi cu berea la terasa! Brava !!!
Elyanna ce mi-au placut pozele !!! Am vazut ca ati avut si cateva zile mai reci! Dar a fost si frumos ! Mai apa era asa de calda incat ai putut sa o pui pe printesa in ea? Ca si eu ma gandesc la cat de cald o sa fie sau nu pentru Sebi cand vom ajunge in august!!!
Emilly iubita ce faci tu? S-a intamplat ceva? Spune ceva!

Ma duc la nani fetile! 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
elyanne spune:
Denisa multumesc mult de tot! Si La multi ani! si sa fiti fericiti!
Nally in prima zi a fost destul de rece apa, asa ca doar am bagat-o cu picioarele... Apoi a poluat 3 zile si spre sfarsit a inceput sa fie frumoas iar in ultima zi era apa destul de calda... asa ca ne-am balacit... Cand i se facea frig incepea sa "maraie" sau sa ridice picioarele ca sa nu mai atinga apa...
Iar cu berea... mult prea multa bere... si nu e bine... ca ingrasa... tocmai ma-m chinuit sa mai dau jos din kg inainte sa plec la mare... si acum ce fac... le pun la loc...
La mare... la soare...
salisa spune:
Elyanne!
Am vazut foto de la mare....!
Se vede ca i-a placut mult si Elenei!
Si este o scumpete!
Salisa 17 plus 4 zile!
Nally spune:
Am deschis capitol nou! Chiar daca e nr 13 eu sper sa ne poarte noroc! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53078" target="_blank">cap. 13 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()