clamydia

clamydia | Autor: loritica

Link direct la acest mesaj

va rog sa ma ajutati si pe mine,De 1 luna am fost descoperiti eu si sotul cu bacteriaCLAMYDIA,si este destul de veche cam de 6-7 ani asa zice sotul.Si nu pute-am face copii .Dupa tratament sotul si-a revenit adica a scapat eu nu,acum repet tratamentul.Intrebarea mea este :credeti ca am ramas sterila pe viata sau se poate rezolva cumva daca mi-s inflamate trompele,la ecograf nu sa vazut inflamatie totul este normal ,colul,uterul nu mi sa zis ca ar fi probleme numai ca nu raman insarcinata.Dar si sotul avea oligospermie si se presupune ca din cauza bacteriei.VA rog sa ami raspundeti ca sant disperata si f. necajita ,am 29 ani si ami doresc un copil.VA multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mie mi-a facut trompele varza si nu eram infectata de mult timp. A trebuit sa fac laparo ca sa rezolv problema si bine am facut ca m-am dus repejor.
E o boala nenorocita cu urmari dintre cele mai grave.
Repeta tratamentul, refati analiza si poate o histerosalpingografie ca sa vezi cum stai.
bafta si sanatate multa

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Din pacate asta este riscul infectiei cu Chlamydia. La ecograf nu are cum sa se vada daca sunt afectate trompele, doar daca faci o histerosalpingografie. Foarte probabil insa ca asa este, dar cu o interventie chirurgicala de desfundare a lor sunt sanse sa ramai pe urma . Bafta.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput