Din Republica Moldova cine mai e?(partea 6)
Raspunsuri - Pagina 11
LiliaToma spune:
RODICA, am primit invitatia pe hotmail, abia azi dimineata am vazut ca eu folosesc hotmailul numai ca msn si cred ca mi-a scapat ieri cind m-a anunta ca am mail.
Ai o fetita superba, ft frumoasa. Mi-a placut mult pozele cu laptopul, era asa serioasa cu el si in poza aia unde maninca mar cu tati al ei, are o privire mortala.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
MamaElei spune:
Lilia, mersi-mersi, stii vorba cu cioara!
La insistentele telespectatorilor, facem azi public albumul!
Vio, pai unde ai disparut? Nu ne zici si noua de pregatirle de cumetrie?
Davina, ce mai face Deanna? Nu merge deja singurica?
Noi avem o perioada foarte grea - dezvatarea de supt noaptea si de adormirea la sin. Prima seara a fost ok, a papat tita si i-am dat un biberon cu lapte si asa a si adormit. Ieri, insa, a fost teroare. Am lasat-o cu tati sa plinga, a plins cam 15 min dupa care a adormit, dar intr-o poza ca plingeam eu deja de jalea copilului. Statea in fund si era si atirnata de gratiile patului, cu fata lipita de gratii, era jaleeee. dar a dormit, in schimb, mai bine, doar o trezire, ca de obicei se trezea din 2 in 2 ore. Sa vedem ce ne asteapta si la noapte...
M-am intiiiins...
Rodica si PAULA (02.09.04)
Lucia_B spune:
Noroace pamintencelor
Intru pe la voi cam rar, insa sunt nespus de bucuroasa sa va citesc si sa vad ca o duceti cu toate bine, un pupik din partea mea micului spiderman-ului , sper ca nu l-a durut tare.
Fetelor sa stiti ca v-am admirat micele princese intrucit m-a apucat o melancolie. Voi va impartasiti deja cu probleme: cresc dintisorii, adormit fara sin ... pe cind eu mai am ceva timp pina ce o sa-mi tin micuta in brate. Nu mai am rabdare. Sa va creasca si sa fie sanatoase.
Gata' va las, ma duc sa ma pling in bratele lui tati.
_
29+
Tot raul e inspre bine.
Balbina spune:
Buna, fetele, ma trec si eu in condica, desi apar cam rar in ultima vreme pe aici.
La noi toate bune si frumoase, mai putin caldura asta care ne termina , Vlad e plin de bubite, nu mai stiu cu ce sa-l mai dau.
Toamna draga, vino mai repede!!!
MamaElei, am o intrebare la tine. Noi vom pleca in Basarabia la mijlocul lui august, pentru 2 saptamni. Ma intereseaza sa-mi spui, ce firme de produse lactate din Moldova poti sa-mi recomanzi? Ma intereseaza iaurturile cu fructe fara coloranti si conservanti pentru asta micu. Ma tem sa cumpar asa, la nimereala, as vrea sa stiu pe care le preferati voi. Multumesc mult.
------------------
Numai bine,
Natalia
LiliaToma spune:
Salutare fetelor,
Ce mai faceti?
Pe unde sunteti?
Eu azi vin la voi cu o propunere, cu dorinta de a ajuta un sufletel mic sa traiasca.
Probabil ati citit si voi cazul Sabinutei, care are nevoie de ajutorul a cit mai multi oameni ptr a ramine in viataaici si aici pe DCwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">si aici prima parte pe DC
Si eu ca si voi probabil nu am prea multi bani ca sa o ajut pe Sabina atit cit ar avea nevoie.
Am sunat atunci la teledon, dar as vrea sa pot ajuta mai mult.
Si mi-a venit ideea ca anuntul despre cazul Sabinei sa fie pus pe unele forumuri moldovenesti si chiar sa incerc sa le trimie la unele publicatii de acolo.
Insa ptr ca aceasta incercare sa aiba sanse de succes am nevoie de ajutor, ajutorul vostru, dragile mele. In special ajutorul fetelor de acolo din Moldova.
Ideea e ca ar trebuie as fie cineva care sa deschida un cont acolo si sa aiba grija sa urmareasca acest cont.
De asemenea ar fi foarte bine daca ar putea da cineva nr-ul de telefon la care sa poata fi contactat in caz ca cineva vrea sa faca donatia direct.
Eu ma ocup de publicatii si forumuri.
Nu sustin ca ideea va fi cu mare succes neaparat, dar eu cred ca merita sa incercam.
sabina are nevoie de bani pina in septembrie si din cite am inteles sunt cam o treime din ei doar.
Si as fi atit de fericita ca sa stiu ca un om traieste si ptr ca odata nu am fost indiferenta.
Acum ca sunt mama, stiu cit de mult doare chiar si atunci cind copilul tau cade din pat sau a facu o simpla raceala. SI nu imi inchipui ce durere e in sufletul parintilor care stiu ca de miine e posibil sa nu isi mai tina in brate copilasul...
Haideti, ce ziceti? incercam sa facem si noi, moldovencele un gest frumos?
LiliaToma spune:
Unde ati disparut cu toate? Nu dati nici un semn....
Balbina spune:
LILIA, LA MULTI ANI!!!! ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME! SA FII FERICITA SI IUBITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII DE CEI DRAGI!
------------------
Numai bine,
Natalia
alinkav spune:
LILIA, LA MULTI ANI!!!!!Multa sanatate, bucurii si fericire!!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Lucia_B spune:
Buna fetelor
!!! LA MULTI ANI LILIA !!! Multa sanatate si noroc.
Referitor propunerii venite din partea ta: as dori sa particep si eu la colectarea banilor pentru Sabina. As vrea sa stiu mai multe detalii referitor acestui teledon, sau poate e posibil in Chisinau sa se trimita/adune banii. Daca ar fi o adresa in MD unde s-ar face donatia, as putea ruga rudele sa depuna ceva din partea mea. Altfel nu prea vad cum as putea sa intervin si eu din capatul acest al lumii.
_
31s
Tot raul e inspre bine.