Prietenii omului (14)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
slakje spune:
Oh, ma bucur Adina ca suge escrocul ala mic, asta e grozav.
Tomi al meu ma dispera, i-am taiat breton, rad intruna cand ma uit la el ce mutra are, in sfarsit poate sa vada dihania, si pot si eu sa-i vaz ochii, ca margelele, e super dragutz.
Conchito pe aici de ce nu mai dai? mai povesteste si tu una alta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
adusca, ma bucur ca cel mic va avea o sansa...
anamaria, nu trebuie sa te simti prost, asta e. daca erau de rasa, puteam sa-i dau, asa pisica "vagaboanda" nu vrea nimeni ca sunt pe toate strazile.
nu stiu ce am sa fac cu ei. sper ca 2 sa-i dau, dar ceilalti 2 nu stiu ce sa fac cu ei.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Ramonika, nu ai luat in considerare si ideea de a-i duce la tara?Pe mine ma bate gandul sa il duc pe al meu la tara, am inteles ca pisicile se adapteaza ft usor. E un pisoi tare ghinionist, si problemele pe care le are ma determina ca pe moment sa nu il mai pot tine mult. Pe de alta parte, m-am atasat atat de tare de el, incat chiar nu ma lasa inima sa il duc, imi fac tot felul de scenarii in cap. Chiar nu stiu ce sa fac.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
anamaria, nu am tzara pe aproape. bunica-mea sta in Jud. Maramures, imi ia o zi intreaga sa ajung acolo cu trenul. plus de alta ea nu suporta pisicile si e prea batrana sa aiba grija de ele (are 93 de ani). asa ca se exclude...
am vrut sa le duc la prietenul meu la tara, undeva pe langa Iasi, dar si pisica lui bunica-sa a fatat 5 pui, asa ca nu se mai poate.
tu de ce vrei sa-l dai pe Sticky? stiu ca pisicile se acomodeaza mai usor cand is mici, inainte de a avea instinctul ala cu teritoriul. e mai greu pt un pisic maturizat dpv sexual sa se integreze intr-un teritoriu nou, mai ales daca mai sunt si alti motani pe acolo. daca nu sunt, sau daca sunt numai pisici, ii va fi usor.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
slakje spune:
ramonika nu este zona(cartier) in iasi unde sunt multi tigani? nu rade, vb foarte serios, du-te si-i intreaba pe tigani, tiganii iau pisici, oratanii de astea pe langa casa, is oameni sufletisti, numai salam de cea mai buna calitate le va da.vorbesc serios.
Sabina V spune:
Si eu am un motan gras si mofturos pe nume MITU, pe care il iubim mult, mult .
Sabina
carmita_baby spune:
Ramoniko imi pare tare rau ca nu te pot ajuta.. Se pare ca prietenii mei nu au gasit doritori de pisicute in Iasi sau Barlad. Daca ar fi putut sigur m-ar fi ajutat, tot prin ei i-am gasit stapan si pisoiasului Victoriei. Daca aud ceva iti spun, insa nu te baza pe asta
Bafta multa
Mello motanelul iubit
annie_xtreme spune:
bey, ink n-am murit, da nici mult nu mai am. Am luat licentza cu 10 si sunt oficial shomera. Sentimentu e foarte nasol, dupa 2 saptamani de cautari am senzatia ca n-o sa mai gasesc niciodata ceva.
In alta ordine de idei, ce noutatzi pe aiciAdusca e bunica
Adusca e bunica
Sa ii traiasca Negrutzei puishorii si sa ai noroc de stapani buni pentru ei!Ceva poze?
Adusca, legat de castrare: este o idee fixa tipic romaneasca (si proasta) a medicilor veterinari asta cu castratul dupa doua fatari. Peste tot, dar absolut peste tot in vest catzelele care nu is pentru reproducere se castreaza chiar inainte de primele calduri. Masculii la fel, la 6 luni. Acum tu faci cum ti-a spus medicul tau, dar eu zic sa n-o mai lasi odata sa fete. E pacat si de ea (ca se chinuie) si de pui.
La restul lumii pupici, avem si noi in spatele blocului o generatie noua de matzuci din cauza carora Jazz avea sa-si ia o super bataie de la mama matza (care dupa ce si-a abandonat ultimul cuib acum 4 luni, s-a trezit instinctu de mama leone in ea si cum il vede pe bietul meu caine sare la bataie mai ceva ca un pit-bull).
Jazz e bine, sanatos si obraznic, cum ii shade bine unui pui de 7 luni. Roade pereti de ciuda (si nu, nu e lipsa de calciu, ca am vb cu doctorita), se dragosteste cu toata lumea, s-a imprietenit cu un pui de matza al unor prieteni care stau la casa si e foarte bucuros. A invatzat sa mearga in doua labe, dar se plictiseste dupa primii doi metri. Si inca o chestie - io il iau cu mine la cumparaturi si il leg de un gard, in fatza magazinului. Si el face shezi si tace, cat stau io inauntru- 5-10 minute. Tot timpul mi-e frica sa nu mi-l fure cineva. Ei bine, m-am lamurit si cu treaba asta, a vrut o cucoana sa puna mana pe el cand eram io in magazin si dracul a latrat-o ingrozitor (fara sa sara sa mushte, doamne fereste). Asha ca de-acu is mai relaxata (cat de cat).
Si cam atat, taica-miu are diabet ceea ce ii nasol, io is in shomaj, afara ploua, in Iasi cik e o serie de talharii si violuri (Adusca, tu ai auzit ceva, sa-mi verific si io sursele..), life ce mai.
V-am pupat,
a.
I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
![](alcool.gif)
Jazz -poze noi
adusca spune:
ohoho, felicitari annie pt licenta ('aidi bre, cum sa iei cu 10, nu ti-i oleaca rusine? io imi ascundeam carnetu' cu note cand depaseau un anumit prag sa nu rada colegii de mine........norocu' meu ca nu se intampla prea des)
nu-ti fa griji din cauza somajului, ce-i a tau ie pus deoparte, ai sa vezi c-ai sa-ti gasesti ceva pe placul tau, si apoi la nota cu care au loat licenta iti permiti sa emiti si pretentii (ce specializare ai?)
de violatori si talhari n-am timp, zau de stiu ceva, is prinsa peste cap cu mutatu' la mosie, imi vand tot din casa ca nu vreu sa ma mut cu vechiturile din apartament la casa noo, iar acolo imi trebe mobilier. bineinteles ca vreau totul foarte simplu si aerisit, daca nu gasesc nimic pe gustu' si dupa banii mei in comert imi dau comanda.
in mai putin de-o luna tre' sa fiu mutata la mosie si ce-i mai grav e ca inca nu mi-am rezolvat cu internetu' acolo, e de jaleeeeeeee.
am sa-ncerc maine sa le fac poze la aia micii daca reusesc sa-l car cu mine pe fiu-miu, el are celular cu pozar, io nu stiu cum sa-l folosesc.
Fetele de pe DC babusca adusca
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.