maternitatea tarzie

maternitatea tarzie | Autor: cius22

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti de maternitatea tarzie?...

In tinerete,m-am zbatut sa raman insarcinata,insa bebele s-a lasat degeaba asteptat...dupa cativa ani,am decis sa infiez un copil...zis-si facut! Am luat-o pe Roxana de la casa de copii cand avea 3 ani si 7 luni...azi,domnisoara are 14 ani...cat despre bebele personal,imi luasem gandul...la 41 de ani...cand a incetat menstruatia,primul gand a fost "menopauza"(auzisem eu ca mai nou,femeile intra din ce in ce mai repede...)...si...totusi! S-A INTAMPLAT MINUNEA!...la 42 de ani am nascut prin cezariana un super-bebe! Victor:3090g,53 cm,scor Apgar 10...Nu mi-a fost nici o clipa greu sa-l cresc pentru ca am 2 ajutoare de nadejde...pe tati bebeului si ...pe Roxy!...Si eu ma simt mai tanara si mai plina de energie!...asa ca...doamnelor! nu va pierdeti speranta niciodata!...SA NU SPUI NICIODATA ,NICIODATA!....

VOI CE PARERI AVETI?

cius22

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Draga Cius,bine ai venit!
Sa va traiasca copii si sa va bucurati de ei! Se pare ca acest bebe poznas e un dar (tarziu)de la Dumnezeu si o dovada in plus ca vin numai cand vor ei!!!
Dragut din partea ta ca ne-ai impartasit din bucuria voastra in scopul de a ne mai ridica putin moralul...
Si da,am auzit si eu de multe ori ca bebeii au darul de a-si intineri mamicile asa ca tu nu ai 42 de ani ci doar 24,ca asa a hotarat BEBE!
Asa ca bine ai venit pe mamica tanara cu doi ingerasi!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mie mi se pare OK. Sa va traiasca copilasii si voi sa aveti putere sa ii cresteti. Maternitatea tarzie ar fi in cazul dnei Iliescu la tine mi se pare OK.Desi si in acest caz nu imi permit sa judec ptr ca si eu sunt o femeie care a trecut prin ani de tratamente(11 la numar) si care are in burtica acum o minune datorita FIV-uli.Si nici eu nu mai sunt tinerica am 35 de ani. Asa ca numai cine trece prin asa ceva cred eu are dreptul sa isi dea cu parerea, dar atat timp cat nu treci prin ce trece o femeie care isi doreste un copil si nu il poate avea eu zic ca nu esti in masura sa iti dai cu presupusul. Multi care nu trec prin asa ceva nu te inteleg si te considera nebuna la un moment dat( pe cuvant ca in 11 ani m-am lovit de o gramada de experiente). Numai la noi la romani sunt aceste conceptii tampite cu maternitatea tarzie dupa 35 de ani.
Inca odata felicitari ptr cele doua comori!

Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 18 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Am citit cu emotie cele scrise mai ales ca de 4 zile sunt mamica unui superbebe pe care l-am adoptat si ne-a adus linistea dupa care tanjeam.Nu esti deloc dezavantajata de varsta si te sfatuiesc sa nu te complexeze acest lucru.
Sa iti dea Dumnezeu sanatate sa iti cresti frumos copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Mishulina,multumesc pentru toate urarile ...asa e...bebeii vin doar cand vor ei...dar oricand se intampla este tot o minune si o mare bucurie...sa ai parte de tot ce e mai bun!

Valiburu,sa iti traiasca ingerasul,sa te bucuri de el si impreuna sa aveti o viata frumoasa...orice s-ar intampla mai tarziu,acest copilas va ramane vesnic primul tau copil care te va invata sa te simti MAMA...este minunat!

Monica -Elena,iti tin pumnii...mai e putin pana vei avea uriasa bucurie sa iti tii puiutul in brate...nici o alta emotie nu se poate compara cu asta,nu vei gasi in nici o carte descrierea a ceea ce vei simti...ma bucur din toata inima pentru tine!

ALL YOU NEED IS LOVE

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Felicitari !
Un bebe gras, sanatos si frumos iti doresc !

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Felicitari Ciuss sa fiti o familie fericita,frumos gest sa incurajezi aspirantele de aici,bravo si bafta tuturor.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Felicitari si va traiasca minunile si a fiti sanatosi si fericiti!
Te apreciez ca ai avut acest curaj si ca sunteti toti bine acuma.
Numai bine

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Iti tin pumnii Denisa...sa ai un superb si sanatos...si sa fiti fericiti!...multumesc tuturor pentru toate gandurile bune!

quote:
Originally posted by Denisam

Felicitari si va traiasca minunile si a fiti sanatosi si fericiti!
Te apreciez ca ai avut acest curaj si ca sunteti toti bine acuma.
Numai bine

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

cius22

Mergi la inceput