Aspirante Optimiste 140
Raspunsuri - Pagina 7
dandana spune:
buna fetele! si eu la sfarsitul zilei dar mai bine mai tarziu...
eu perfect, optimista pan'la cer! ziua 1, de n-ar mai fi!
ma pregatesc de hsg, saptamana viitoare, hotarat terapeutic de mine insami si acceptat de doctorita, nici ea nu mai stie ce sa zica 
va pup!
lauricipani spune:
Buna dimineata dragele mele, sper sa fie o zi buna pentru voi ca io...mai am putzin si ma spanzur!!!!!
Ieri nici n-am apucat sa va scriu ca am fost atat de shocata de ce mi se intampla ... n-am mai putut toata ziua sa vorbesc. Din pacate la echografia de ieri cand ma asteptam sa vad chiar si activitate cardiaca a bb-ului .... sarcina s-a oprit in evolutie. In loc sa creasca a ramas asa cum era...mai bine zis a dat inapoi.
Deci, acum stau si astept sa vad ce se intampla (dr a zis sa nu ma cureteze inca, sa mai astept cateva zile poate se elimina singura) si...o sa o iau de la capat cu toate ca mi s-a cam taiat de chestia asta.
Va rog io mult sa ma scoatetzi dupa lista cu gravidutze sa-mi reiau locul la aspirante chiar daca nu prea mai sunt...
Medeea draga, se pare ca avem de dus in carca o cruce dar ...sa mor io daca stiu de ce!!! Ni se intampla aceiasi chestie...
Sper ca nu v-am stricat ziua, io sunt cam experta in asa ceva![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
GeorgianaI spune:
Buna dimineata!
Laurici
, sunt muta si sincer, din tot sulfetul imi pare tare rau.
Doamne, oare de ce se intampla chestii din astea?
Nu eram eu super optimista azi, dar se pare ca ma scufund si mai tare.
Hai ca va pupic dulce pe toate si ma duc sa bag ceva munca, ca poate imi mai trece.
dana p. spune:
Neata fetele!!!
Laurici, uffff imi pare atat de rau pentru ce s-a intamplat. Imi inchipui ce este in sufletul tau. Vroiam sa te mai intreb ai mai facut pregnilul la 4 zile? Dar gravibinonul? Eu cand am avut ultima sarcina care s-a oprit din evolutie am facut si eu gravibinon si am tot citit despre el ca pune uterul in repaus si daca sarcina se opreste din evolutie nu-ti dai seama ca retine un embrion mort si ma cam luase frica si pana la urma asa mi s-a intamplat. La mine toate se intampla pe principiu "ca de ce tie frica nu scapi", si laparoscopia , histeroscopia si toate celelalte.
Va pup pe toate si sa aveti o zi buna
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
valentinag spune:
Aspiranta optimista.....nu stiu daca mai sunt,nu mai am putere rabdare,chef,nimic...mai nou tre sa duc si munca de lamurire cu domnu,caruia nus cine ia bagat in cap ca ce atita tratamente ineficiente,daca e sa fie bine adca nu iarasi bine
si uite asa curind fac 10 ani de casnicie si ce am realizat?ma doare sufletul,imi vine sa urlu pur si simplu,vreau si eu sa obtin ceva in viata asta...
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Tmihaela spune:
Buna dimineata fetele,Laurici imi pare tare tare rau pentru ceea ce ti sa intimplat.Oare de ce se intimpla asta unor oameni care isi doresc cu adevarat ceva,oare de ce nu li se poate indeplini o dorinta?Nu mai am cuvinte de durere.

![]()
Mihaela
lauricipani spune:
dana p, gravibinon am facut si DA este adevarata faza cu repauzul uterului, d'aia astept si io acum si nu mi-a facut curetaj.
vale, curaj, totul va fi bine!!! cred ca mai degraba spuneam "hai sa ne luam de mana sa ne spanzuram" ca te-ai cam saturat sa tot auzi CURAJ! Oricum eu cred ca foarte curand o sa fi o gravidoasa frumoasa!!!!
fetele, va multzumesc la toate pentru sustinere, fara ajutorul vostru nu stiu ce as fi facut.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

MirelaV