Aspirante Optimiste 140
Raspunsuri - Pagina 2
dana p. spune:
Salutare de la mare
!!!
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi si maine, Mihaela si Catrinel , sa fiti sanatoase si Dumnezeu sa va ajute la indeplinirea tuturor dorintelor, mai ales la cea cu
.
Pupici tuturor

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
lauricipani spune:
Buna fetele frumoase!
La Multi ani TMihaela si catrinel, sa fitzi sanatoase si cat mai repede burticoase! Sanatate multa!

fetele frumoasele in fuga am intrat ca am o groaza de treaba si va pup pe toate mult de tot!!!

6+
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
ardit spune:
buna fetele!
medeea
mama, ma superi, de ce nu te duci la dl.T sa vada? poate trebuie chiuretaj, ia niste calciu fier si vit K, nu sta asa, nu e bine!
irina
ooh nu stiam ca chiar ai astm, vezi ca am inteles ca miofilinul nu e bun in doza mare pentru inima, ai grija, sanatate multa dulcea mea!
pup dulce fetele optimiste si gravidutele mumoase, la multi ani pentru sarbatorite
iepurila spune:
LA MULTI ANI pt Catrinel si Mihaela!!!!!!!. Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate si tot ce va doriti. Bineinteles bebelusi cat mai repede.
Va pup pe toate
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Relya spune:
La multi ani
, Catrinel ! La multi ani
, Mihaela !
Sa fiti sanatoase , iubite si fericite ! Sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lumea asta.
relya
Catrinel_17 spune:
Fetelor, multumesc din suflet!! Mi-au dat si lacrimile. Sunteti fantastice. Va doresc numai bine, fericire multa multa multa si sa trecem in masa la mamici!
Sa va povstesc o faza misto:
Poate va amintiti, era mai demult un cintec, il auzeam la radio inainte de `89:
Astazi e ziua taaaa,
Zi frumoasa ca tiiineeee…
Si m-am sculat azi dimineata, m-am dus la geam cintind
Astazi e ziua meaaa
Zi frumoasa ca miiineee
…Si ploua, si era ceata si frig 
![]()
va pup si va doresc un weekend minunat!
_
I am not insane, just emotionally unstable.
Tmihaela spune:
Multumesc mult de tot fetelor sunteti niste dulci toete,nu mai am cuvinte de emotii si fericire.
Daca va povestesc ce mi-a zis sefa ramineti cu gura cascata de unde atita rautate poate avea un om in ele si nu se poate abtine nici macar odata la o asemenea ocazie.Mi-a cam stricat ziua dar mi-am revenit foarte repede.
Mihaela
Laura Ioana spune:
LA MULTI ANI, CATRINEL SI MIHAELA ,

fericire si 
cat mai repede!
Zi-ne Mihaela, ce rautati a avut sefa ta?
Laura