Salvati-l pe Mihaita ! (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

N-am mai intrat demult pe net dar vestile pe care le-am aflat sunt absolut minunate.Dumnezeu sa va ajute!Sunteti in sufletele si in gandurile noastre!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Oameni buni, trebuie sa intelegeti!!!.....pentru Mihaita eu nu am facut nimic pana acum!

Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa reusim in Belgia, si atunci voi spune ca intradevar am ajutat cu ceva!
Pana acum au fost vorbe, insa faptele vor venii cat de curand! Nu vreau laude pe gratis, nu am vrut sa apar la tv si nici in ziare....vreau numai gandurile voastre sincere si vreau sa va rugati pentru noi!!!

Sanatate multa si sa auzim numai de bine

Si OFF TOPIC, foarte IMPORTANT!!!
Sa redam VIATA si SPERANTA DIANEI-MARIA
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51573

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

Ce pacat ca nu am o imprimanta asa incat sa arat toate reactiile voastre Gabrielei:-)

Gabriela si Daniel au primit de ieri o cartela telefonica cu un numar de telefon gsm(local).

Ii puteti deci suna si la numarul: 0032/479.332.581

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

PS

Dragilor imi cer mii de scuze dar am gresit numarul de telefon cu 1 cifra.Asadar nr familiei Hogas este 0032.479.322.589

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

ogeziaan,

esti sigur ca numai cu 1 cifra?

Mai ai noutati despre ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Dragii mei,
Am vorbit azi cu Gabriela, sunt bine sanatosi, Mihaita a inceput investigatiile de luni, a facut foarte multe analize si urmeaza un tratament. Am simtit-o sigura pe ea, ii este dor de toti prietenii si de familie, de noi si ar vrea sa ajunga mai des la net, dar, din pacate, acolo se inchide la 20.00 si ei sunt, la ora aia, prin spital.
Sanatate multa si sa auzim numai de bine!
Maria si Mihaela Matei

OFF TOPIC, foarte IMPORTANT!!!
Sa redam VIATA si SPERANTA DIANEI-MARIA
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51573

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

pt. Mihaita....

Corina G te rog sa-mi trimiti si mie un PM cu adresa (ta!?) unde pot contribui si eu cu niste banuti... Am sa-i trimit prin Fedex. In legatura cu daca imi este mai 'usor/ieftin', dupa cum ai zis tu.. Nu era vorba de asa ceva, doar ca decat sa platesc $20 comision, mai bine primea Mihaita banii astia, nu? D-asta am intrebat de alte cai prin care pot trimite banii...

In leg. cu cazarea, inca nu am vb. cu prietena mea, am sa vb., insa vad ca deja si-au gasit unde sa stea... O sa-ti spun ce si cum, sper sa iasa ceva...

Multa multa sanatate!!! Numai ganduri pozitive...

Cu drag,
Isabella, Yael (1 anisor & 6 luni -24Nov.'03) & Nardi (7 sapt.! -01May'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Mihaela, multumim mult pt. vesti. Stii cumva ce s-a mai intamplat in cadrul "comisiei de etica"? Te-au acceptat oficial?

Isabella, ti-am trimis PM. Parerea mea este sa nu trimiti prin Fedex ca va costa prea mult ($30-40). Trimite prin posta normala ca va ajunge intr-o saptamana - doua, ceea ce e ok.

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Yael, cu banii sa ii trimiti te pot ajuta eu, daca iti este ushor sa vii la aeroport in tel aviv..am multi prieteni care vin des in Romania..oricum, Fam Hogas ar avea nevoie de bani si cand se intorc aici, mai ales..asta daca nu te deranjeaza...fetelor, ma rog alaturi de voi pentru acesti oameni minunati..si sper ca Dumnezeu sa ii ajute si sa se intoarca acasa cu Mihaita sanatos si voinic..

Doamne ajuta-i !!!
va sarut
pashosha mami lui Maia si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,
Am doar doua minutele sa va scriu. Sper in week-end sa pot mai mult. Am gasit un net aproape de mine cu 1 euro jumatate de ora. Tocmai am plecat din spital si ne-au zis sa revenim luni. Dar acum 2 secunde a venit Dan sa imi zica ca au sunat de la spital in camera unde stam ca au venit niste analize si trebuie sa merg urgent la ei. Cred ca ii mai dau ceva medicamente. Sper sa nu fie nimic grav. In rest, totul este bine. Va povestesc mai pe larg cum a fost la analize. Tastaturile astea sunt cumplite. Nimic nu e la locul lui. Dar ma descurc eu cumva. Au revoir, mes amis !
Va iubesc pe toti. Gabriela

Mergi la inceput