Salvati-l pe Mihaita ! (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

Nu va faceti griji,Mihaita a fost vineri consultat de doctorul De Ville chiar daca nu avea programare.Norocul a facut sa fie disponibil cand Mihaita a ajuns acolo.
Analizele mai serioase vor incepe luni de dimineata.Problema este ca Gabriela nu are acces la net din spital dar din fericire puteti suna pe telefonul fix lasat de Gabriela.
Cand cereti numarul camerei nu uitati sa precizati ca aceastta se afla in hostel si nu in spital.
Sunt impresionat de cati oameni cu inima am gasit aici....
Multe salutari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Ce bine ca Mihaita e deja acolo. Fiind sub supravegherea medicilor deja simt ca e pe mani bune si vor stii el cum sa-l trateze.

Mihaita draga, noi te iubim si ne rugam mereu pentru tine. Tu sa ramai asa vesel si plin de viata cum esti acuma.

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Gabriela-felicitari pentru initiativa de a pleca fara programare,inca odata ne-ai aratat ca esti o luptatoare care indiferent de obstacolele si greutatile intilnite nu se da batuta.
Suntem alaturi de voi si ne rugam sa va intoarceti bine sanatosi.
Dumnezeu sa va ajute si sa vegheze asupra lui Mihaita.
de la Alexandra pentru scumpul de Mihaita.
Mihaela esti un suflet mare si sa-ti dea Dumnezeu si tie numai sanatate si bucurii.
Va pup pe toti si sa auzim de bine.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Dumnezeu sa va ajute!Sa va intoarceti acasa sanatosi si plini de viata.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Gabriela, ne rugam pt. voi sa veniti cu bine , toti, acasa! Trebuie sa fiti optimisti:acum sunteti pe maini bune si...uite!...ati avut si multe usi deschise!
Dumnezeu sa va ocroteasca!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ma bucur din inima sa citesc vesti bune, si ca v-a primit dr, si ca aveti noroc de oameni buni acolo dar mai ales ca Mihaita e mai bine.
Dumnezeu sa va ajute si sa va intoarceti cu totii sanatosi!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliandrei spune:

E bine macar ca au ajuns acolo si ca, pina acum, totul este bine.

Gabriela spune: "Mihaela, vreau doar sa iti spun ca fara tine Mihaita nu are nici o sansa". Asta asa e! Mihaela, gestul tau de a-l ajuta pe Mihaita este incomparabil cu tot ce s-a facut pina acum. Tu faci pentru Mihaita un lucru pe care nu multi pot sa-l faca si pentru asta, noi ne plecam in fata ta. Gestul tau va ramine vesnic in inimile si in gindurile noastre.

Un lucru vreau sa adaug si eu aici: Sa dea bunul Dumnezeu ca toate analizele sa iasa bine si sa se faca operatia. Pina acum citeva zile, viata lui Mihaita depindea de niste bani. Acum viata lui Mihaita depinde de tine! Mihaela, fii curajoasa! Noi toti ne rugam pentru voi si totul va fi bine!

Eu nu sunt doctor, dar totusi cred riscurile la care se expune un donator de ficat in cazul asta, sunt foarte mici. Sotia mea a avut operatie de fiere aici in SUA (banuiesc ca scotind fierea, au trebuit sa taie si putin din ficat, nu?). In Occident, o astefel de operatie este foarte simpla. Sotia, in aceeasi zi a venit acasa. O zi, sau doua a stat in pat dar apoi activitate normala, fara nici un exces. Mincare? La fel: orice ii poftea inima. Asa i-au spus doctorii. Are patru mici incizii, care acum nici nu se mai vad. Cred si sper sa fie tot asa de simplu si cu tine.

Inca odata, ne rugam pentru tine la fel cum ne rugam pentru Mihaita, la fel cum ne rugam si pentru copii nostri!

Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va ocroteasca.
Cu infinit respect
Steli Andrei

PS. Cind toate se vor fi incheiat cu bine, ma gindeam asa, n-am putea sa facem noi o mica epistola catre Ministrul Sanatatii, Prim Ministru, Presedinte, ziare, etc (semnata de toti cei ce vor) - in care sa explicam nesimtirea, indiferenta si ignoranta crasa care domneste la Pediatrie la Fundeni? Poate ca ar fi deajuns ca Mihaela sa descrie prin ce a trecut in cele zece zile cind a trebuit sa-si scoata analizele (niste date pe care nesimtitii le aveau deja acolo). Sa spunem lumii cum reactioneaza cadrele medicale din Romania cind in joc este o viata de om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Gabriela, multumim mult de tot de mesaj. Ma bucur asa de mult ca Mihaita e bine si ca este in final pe niste maini sigure si bune. Este extraordinar cat de dragut a fost De Ville si cum v-a vazut asa fara programare. Eram sigura ca va intelege. Asta inseamna sa fi un doctor adevarat!!

Uneori mi-e rusine ca sunt romanca si ca avem astfel de doctori si un asemenea sistem medical... Este rusinos!!!!!

quote:
Originally posted by steliandrei
PS. Cind toate se vor fi incheiat cu bine, ma gindeam asa, n-am putea sa facem noi o mica epistola catre Ministrul Sanatatii, Prim Ministru, Presedinte, ziare, etc (semnata de toti cei ce vor) - in care sa explicam nesimtirea, indiferenta si ignoranta crasa care domneste la Pediatrie la Fundeni? Poate ca ar fi deajuns ca Mihaela sa descrie prin ce a trecut in cele zece zile cind a trebuit sa-si scoata analizele (niste date pe care nesimtitii le aveau deja acolo). Sa spunem lumii cum reactioneaza cadrele medicale din Romania cind in joc este o viata de om.

Steli, count me in.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aida Soare spune:

Vesti nemaipomenite! Mihaita, Mihaela, Gabriela, Daniel va tinem pumnii si ne rugam pentru voi. In legatura cu cele povestite despre spital, ati nimerit intr-o societate NORMALA, asa e normal, decent, omenesc.
Steli, count me in too.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza-daniela spune:

Sunt Eliza Ghinea din Toronto. Voiam numai sa va spun ca astazi Catalin Scurtu de la ARC (catascurtu@yahoo.com) a transferat catre Romania, in contul Gabrielei, 1800 de dolari americani care reprezinta ce s-a stans pana acum in Toronto pentru Mihaita. Ar fi bine daca cineva din tara poate sa confirme ca banii au ajuns cu bine. Gabriela, Mihaita, Mihaela, Dan, va iubim mult pe toti si ne rugam in fiecare clipa pentru voi. De cand am aflat despre Sfantul Nectarie ii citesc adesea Acatistul.

Doamne ajuta! Dumnezeule fii cu ei si ajuta-i!
Eliza

Mergi la inceput