Salvati-l pe Mihaita ! (5)
Raspunsuri - Pagina 3
Aida Soare spune:
Dragii nostri sa va dea Dumnezeu putere si tenacitate sa treceti peste ultimile incercari! Rusine celor de la Fundeni! Rusine pentru birocratia din Romania care poate costa vieti!
Ne rugam pentru Mihaita si Mihaela. Doamne ajuta!
Gabriela, multumim pentru noutati, esti eroina noastra, alaturi de Mihaita si Mihaela. Apreciem vestile, avand in vedere zbaterea continua in care va aflati.
Inca o data, Doamne ajuta!
SimoV spune:
Bine zice Corina, MIHAELA, tu esti un exemplu de omenie cum nu am mai vazut si nici nu cred ca o sa mai vad in curand. Dumnezeu te va rasplati pe masura faptelor tale marete! Ne rugam si pentru tine, ca si pentru Mihaita, sa te refaci repede dupa operatie! Doamne ajuta!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
maria2mami spune:
http://community.webshots.com/user/mihaela2maria (SURPRIZE-SURPRIZE)
DACA NICI ASA NU MERGE, PAROLA SI USER-UL ESTE: MIHAELA2MARIA (sunt numai 5 poze....dar acum ma apuc sa le pun pe toate!!!!)
Corina G spune:
A mers, Mihaela, multumim mult, mult. Doamne, saracutul Mihaita, se vede pe fetisoara lui ce chinuit este. Are niste ochisori asa de tristi... Ti se rupe sufletul si te inneci de plans cand te uiti!!! Offff...
Ne rugam sa mai rabde inca un pic ca sa ajunga cu bine la transplant si apoi sa se intoarca sanatos, vesel si voinic acasa. Vrem sa vedem numai zambet si veselie pe fetisoara lui.
Doamne ajuta.
P.S. Maria este o scumpa: frumoasa si ochioasa foc.
maria2mami spune:
GATA!!!!! Am terminat de pus toate pozele, la ora 3 m-am culcat...si acum ma pregatesc sa o duc pe maria la soacra mea si apoi la serviciu
Sunt 51 de poze si sper sa aveti rabdare si sa va faca placere sa ne vedeti
Sanatate multa!!!
gabrianah spune:
multumim maria pentru poze, sint impresionante, foarte frumoase!
in ultima vreme va citesc si eu, si ma rog si eu pentru voi.
cu o imbratisare calda, ana
maria2mami spune:
OK.......am vesti din Belgia, de la Gabriela, am primit sms la 22.40:
"suntem bine.avem tel in cam 003227642050 cam 405.e mai ieftin decat pe mobil. bebe a fost deja consultat. e ok. ai grija de tine. nu avem net pe aici. scrie pe dc. pup"
Acum nu stiu ce sa mai zic: sper sa fi fost consultat de catre De VIlle si sa se stabileasca odata data de transplant!
Doamne da-i putere sa mai rabde un pic si sa mai rezite!!!
Mai astept sms-uri de la ei si imediat aici imprastii vestea!
Sanatate multa! (daca ea zice ca e ok, atunci asa trebuie sa fie!!!)
Poze de la ziua Mariei 2 anisori:
http://community.webshots.com/user/mihaela2maria
Corina G spune:
Mihaela, multumim mult pt. transmiterea vestilor de la Gabriela.
Sa-ti traiasca Maria si sa te bucuri de ea o viata lunga si frumoasa. Este o scumpa foc, foc!! Pozele sunt tare frumoase.
La multi anisori, Maria!!
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni,
Suntem foarte emotionati de tot ce se intampla in jurul nostru. Am citit ultimele voastre mesaje si va multumim din suflet ca sunteti alaturi de noi. Rugaciunile voastre inseamna enorm pentru Mihaita.
Din pacate nu am acces la internet foarte usor. Acum am ajuns la niste romani foarte inimosi care ne-au luat de la aeoroport, ne-au dus la cazare, ne-au aratat biserica si ne-au pus in tema cu regulile de pe aici, iar acum ne-au invitat la unul din ei, Valentin, sa mancam un gratar impreuna cu ceilalti prieteni. Nu ne-am asteptat la asa o primire calduroasa si ne-am acomodat foarte repede.
Am ajuns cu bine la aeoroport. De cand am aterizat Mihaita s-a schimbat aproape brusc in bine si a inceput sa zambeasca, vrea sa se joace aproape non-stop, este un mancacios si jumatate, chiar daca se rezuma deocamdata tot la lapte. A mancat cu foarte multa pofta si placere branza topita ! Ce sa va spun ! Noi care eram speriati ca plecam ca nebunii fara programare, ca suntem cu un copil bolnav dupa noi si nu stim daca medicii il vor lua sub aripa lor deindata etc. Ne gandeam ca se vor supara, dar in tara medicii ne-au spus ca nu stiu ce sa ii mai faca si ca nimic nu mai da rezultate, el nemairaspunzand la nici un tratament. Noi am ajuns aici vineri la amiaza. Spre dupa-amiaza am vrut foarte mult macar sa salutam pe prof. DeVille ca imi era rusine sa stau in Bruxelles un week-end fara sa il anunt. In fine, impreuna cu Valentin, ne-am dus la spital, am intrebat de prof. si ni se spune ca in jumatate de ora vine. Aveam emotii cat casa. Nu imi venea sa cred ca inca nu ne luase cineva la bataie ! A venit asistenta prof, prof deVille insusi si ne-am cerut scuze ca am venit neanuntati dar ca eram foarte ingrijorati de starea lui Mihaita si ne era teama sa nu devina netransportabil. Oameni buni, l-a luat pe Mihaita si l-a consultat, a spus ca intr-adevar este mult mai galben decat si-a putut imagina din analize, ne-a modificat medicatia, ne-a dat card de spital pentru Mihaita si de maine, adica de luni, incep sa ii faca analizele si in functie de ele sa il puna pe tratamentul lor. In acelasi timp, i-am lasat prof. cd-urile cu analizele Mihaelei si de luni se va discuta cazul ei in comisia de etica. In principiu ne-au zis ca dureaza circa 2 saptamani si dupa aceea o vor chema pe Mihaela la analize daca raspunsul comisiei va fi pozitiv. Ne-au spus ca putem suna la orice ora din zi si din noapte daca Mihaita se simte rau. Noi suntem cazati la o pensiune care face oarecum parte din spital fiind legata de acesta printr-o pasarela si fiind destinata pacientilor si familiilor acestora. Este o camera cu 2 paturi, o mica bucatarie intr-un colt unde poti sa iti incalzesti ceva, baie cu dus. Pentru noi este foarte bine deoarece putem sta impreuna si pe geam vedem intrarea in spital care ne da siguranta. Prof. s-a suparat ca am venit fara programare dar pana la urma ne-a inteles si vazandu-l si pe Mihaita i-a trecut supararea. In plus, Valentin care era cu noi a reusit sa ii explice situatia mai bine si cu diplomatie ne-a ajutat enorm. Vreau sa multumesc in special lui anculetzu din Germania care a mediatizat cazul lui Mihaita pe forumul romanilor din Belgia si aici romanii ne-au ajutat foarte mult sa ne integram. Multumim din suflet.
Mihaela, vreau doar sa iti spun ca fara tine Mihaita nu are nici o sansa. te asteptam cu sufletul la gura si ne rugam pentru tine la fel de mult cum ne rugam pentru Mihaita. Esti cea mai minunata persoana din lume. Ai grija de tine. Pupici Mariei si intregii familii.
Va multumesc la toti pentru tot. Trebuie sa plec din pacate. Sper sa mai gasesc curand un net.
Doamne ajuta ! Rugati-va pentru Mihai si Mihaela !
Gabriela
amironeanu spune:
Dumnezeu sa fie cu voi, sa vegheze asupra lui Mihaita si asupra Mihaelei ca totul sa se termine cu bine, iar Hihaita sa se intoarca sanatos acasa. Multe pentru Mihaela, un adevarat suflet nobil!
Doamne ajuta!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare