Salvati-l pe Mihaita ! (5)
Raspunsuri - Pagina 2
Corina G spune:
Gabriela, multumim mult de tot pt. randurile tale. Doamne prin ce treceti!!!!!!!! Noi suntem toti alaturi de voi si ne rugam pt. Mihaita incontinuu. Doamne ajuta sa va intoarceti cat mai repede si sanatosi!! Ma gandesc tot timpul la voi.
rodicaosoian spune:
Gabriela iti multumim mult pentru mesajul tau,noi stim ca esti foarte ocupata si de aceea nu trebuie sa-ti ceri scuze,noi te intelegem.Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau si in acelasi timp ma bucur pentru voi ca plecati sa va realizati visul
Eu va doresc drum bun ,fie ca DOMNUL SA VEGHEZE ASUPRA VOASTRA .GABRIELA noi stim ca de acum va fi ami greu sa ti legatura cu noi dar te-as lucra un lucru ,daca ai putea sa ne zici ziua cand se face transpantul ca sa putem in aceea zi sa tinem post pentru Mihaita si sa mergem la biserica sa ne rugam sa aprinem niste lumanarii si sa dedicam ziua aceea lui MIHAITA
vA DORESC mult noroc si asteptam sa va intoarceti acasa fericitiiiiii
maria2mami spune:
Doamneeeee cate incurajari!!!!
Va multumesc in numele tuturor.....sunteti oameni deosebiti....voi ati facut posibila aceasta minune, prin devotamentul si munca voastra, am reusit sa strangem banutii necesari transplantului..., as vrea sa va multumesc la fiecare in parte, dar mi-e frica sa nu uit pe cineva....si voi nu meritati asta!
Am vorbit cu Gabriela de dimineata, erau bine, destul de obositi cu atata agitatie din ultimele zile...... in drum spre aeroport, cu emotii cat casa, dar plini de speranta si de credinta in Dumnezeu!!!!!!
Pentru ca nu mai avem cum sa vb. la tel. pt ca este destul de scump, am sa-i scriu cateva randuri Gabrielei:
GABRIELA, MIHAITA, DAN, voi stiti prea bine ca eu si Maria va iubim din tot sufletul, sunteti in gandurile si in rugaciunile noastre, Bunul Dumnezeu sa va ajute sa terminati acest vis urat cat mai repede, ingerasul meu drag sa se faca cat mai repede bine (gasca ingerasilor din ceruri il va ajuta ), si sa va intoarceti sanatosi acasa, sa va asteptam la aeroport cu galeria .........si sa ne petrecem concediul departe de ro, acolo unde ne dorim atat de mult!!!!
Va pupam, familia mea va doreste numai de bine, prietenele si colegele mele de la magazin + rudele mele din ro si din strainatate va tin pumnii si se roaga ca totul sa iasa asa cum trebuie. Sa va intoarceti bine sanatosi ACASA!!! Va iubim muuuuult!!!
Eu astazi am depus actele pentru pasaport, bineinteles "ca la noi la nimeni" o agitatie si o ingesuiala, injurii si scandal, cozi imense........asta a fost atmosfera de la serviciul de pasapoarte de pe Nicolae Iorga. Cu multe rugaminti, cu cerere la comandant si cu dosarul de analize a lui Mihaita am reusit sa obtin pasaportul pentru data de 1 iulie. Atunci ar fi timpul sa plec si eu in Belgia....totul depinde de data programarii de la clinica.....pe care, inca, nu o stim!
Este foarte adevarat ce sa intamplat la Fundeni!!!!! in decursul unei saptamani, eu, personal, m-am dus la spital, la etajul 7 pediatrie, si nu am reusit sa iau cd-uri-le cu analizele mele. Atata nesimtire si atata nepasare nu am putut intalnii. Steli, ai perfecta dreptate. Doamna doctora....daca o pot numii asa Alexandrina Constantinesc, nu a incercat in nici un fel sa grabeasca obtinerea acelor cd-uri....care trebuiau sa ajunga deeeemult la d. DEVILLE, din contra, ma mintit si ma plimbat pe drumuri o saptamana intreaga.
Doamna doctor...sa va fie rusine!!!
Pana la urma Adelmi a reusit sa ia acele CD-uri (multumim)+ declaratia me ca nu am nici un fel de pretentii financiare si ca vreau sa-i ajut in calitate de prieten, tradusa si legalizata + biletele de avion si sa intalnit de dimineata cu Fam Hogas .
Cu Gabriela am stabilit sa vb pe messenger, pe forum, prin sms-uri..... si mi-au promis ca ma vor astepta la aeroport!!!! :)) Poate ma uitati pe acolo:)
Tinem legatura si va multumim inca o data!!!!
Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume, multa sanatate voua si familiilor voastre, aveti grija dumnezeiasca de puiutii mici, sa nu se imbolnaveasca, sa-i iubiti mult si sa ne intalnim cu totii cu bine!!!!
Asta imi doresc !!!
Mihaela & Maria Matei
Mirunaa spune:
Sanatate, sanatate, sanatate....nu este deajuns spatiul de aici sa scriu cata sanatate ii doresc lui Mihaita!
Toate cele bune!
helbi spune:
Tot binele din lume si sa se intoarca sanatosi acas!
Tie Mihaela tot respectul si stima mea! Sa fii sanatoasa si sa-ti poti creste fetita!
Bianca si
Witchie spune:
Tin pumnii! Gabi, sa va intoarceti sanatosi toti!
Mihaela, cu Dumnezeu inainte!
Doamne-ajuta!
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Industria cu urs
otis41 spune:
Doamne ajuta!!! Felicitari parintilor lui Mihaita au luptat cu toate puterile, sigur se vor intoarce fericiti in Romania. Drum bun sa ajungeti cu bine la spital, Mihaita ma rog la bunul Dumnezeu sa te ajute sa te refaci cat mai repede dupa operatie, sa fii bine , sanatos, esti o minune de copil, esti un ingeras. Mihaita , aceasta sa fie pentru tine doar o poveste, iar tu sa cresti mare, frumos cum esti si acum , sanatos, si sa ai o viata cu tot ce este mai bun!
Mihaela, pentru ce faci tu si ce ai facut vei fi rasplatita in fata lui Dumnezeu, putini oameni sunt ca tine! Doamne ajuta sa fii bine dupa transplant, sa te refaci cat mai repede, sa poti sa-ti imbratisezi fetita ta frumoasa, sa nu ai dureri. Ma rog si pentru tine, in fiecare seara sa ai putere, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si familiei tale.
Dumnezeu sa va ajute la toti patru sa va intoarceti cu bine!!!
Cu respect,
Otilia
Corina G spune:
Mihaela, tu nu trebuie sa ne multumesti noua. Noi toti palim in fata ta. Fara tine nimic din ce am facut noi nu ar avea nici cea mai mica valoare. Daca ati fi trait intr-o tara civilizata cu un sistem medical civilizat, nu ar fi fost niciodata nevoie de noi. Tu ai fi fost singurul lucru de care Mihaita ar fi avut nevoie. Tu ii dai viata acestui copilas. Foarte putina lume ar fi in stare de un act asa nobil. Dumnezeu sa te aibe in paza si sa te intorci repede si sanatoasa ca sa iti traiesti o viata lunga si frumoasa alaturi de fetita ta si de cei dragi tie.
Multa sanatate!