Salvati-l pe Mihaita ! (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Chiar am o rugaminte la voi. Puteti sa gasiti pe cineva care a mai auzit sau care a trecut prin asa ceva ? Sindrom Arnold-Chiari type I? Sunt ingrijorata daca se trateaza si in Romania, daca va fi bine ingrijit cand ne intoarcem.
Sunt oarecum in ceata si as vrea sa vorbesc cu persoane care sa ma sfatuiasca.
Am gasit numai forumuri straine si o singura carte pe tema asta de la o dna dr din Cluj parca. Virtuala bineinteles, ca aici carti in limba romana am doar Biblia si carti de povesti.
Multumesc frumos, Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Gabriela, eu nu stiu despre Chiari malformation, dar uite ce am gasit la medlineplus.gov:

http://search.nlm.nih.gov/medlineplus/query?DISAMBIGUATION=true&FUNCTION=search&SERVER2=server2&SERVER1=server1&PARAMETER=chiari+malformation&x=0&y=0

Gasesti acolo tot ce vrei sa stii. Also, daca scroll down si click pe ClinicalTrials.gov: Abnormalities, vezi ce studii exista pe tema asta si majoritatea sint in cautare de pacienti. Vezi ce zic si doctorii de acolo de studiile astea.

By the way, http://medlineplus.gov e un site extrem de folositor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

M-am obisnuit cu vesti proaspete si bune.Cred ca nu dau dovada de egoism daca imi doresc in continuare...
Nici-o veste?

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna ziua,
aseara m-am intors de la Bruxel, acum nu am timp sa va dau detalii ca intru intr o intalnire dar tot ce pot spune stiu ca nu prea merge bine netul acolo si gabriela sufera pe tema asta, ca sa nu mai mentionez ca, costa cam 5 euro 15 minute..o carutza de bani...gabriela si dan sunt niste oameni super minunati si ii admir pentu devotamentul lor...
va scriu mai tarziu...va pup pe toate , toti, dar mai ales pe Mihaitacaruia eu ii zic "wolfie"..va spun eu de ce..
pupici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55627" target="_blank">partea a 5-a

Oana_B

Mergi la inceput