Salvati-l pe Mihaita ! (5)
Raspunsuri - Pagina 14
gabriela hogas spune:
Oameni buni,
Va invit sa combinam utilul cu placutul si sper sa ne fiti alaturi.
Sper sa nu scriu prea tarziu detaliile despre aceasta petrecere si sa aveti timp sa ajungeti si cei care pot.
Un prieten din Belgia a pus la punct un site usor de parcurs cu toate detaliile despre petrecere.
http://www.rombel.com/mihai/
Dantje si toti cei din Belgia, Olanda, Germania etc. care nu sunteti prea departe pentru a fi duminica aproape de Liege sunteti invitati la o duminica dupa-amiaza foarte placuta. Sper sa ne vedem acolo.
Multumim din suflet la organizatori. Sunteti niste oameni extraordinari.
Cu drag,
Gabriela
pashosha spune:
Dupa atata citit si suferit , aum chiar ca scriu cu drag....DISTRACTIE PLACUTA, CA MERITATI DIN PLIN...CINSTE VOUA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
pashosha spune:
Buna ziua
Gabriela, eu joi seara vin la Bruxelles...dupa care am treaba la Antwerp..asha ca, daca ai nevoie de ceva, eu pot sa iti aduc de aici cu cea mai mare placere...Daca doriti sa ii trimiteti ceva Gabrielei si lui Mihaita eu ma ofer cu mare placere sa le duc...oricum eu vineri vreau sa ajung la ST. Luc sa discut cu cineva situatia Bellei..stiu ca nu am programare, dar afara nu cred ca or sa ma dea...
Deci, va stau la dispozitie ...pot sa ii duc si bani daca doriti, ca sa nu mai platiti taxe...E valabil si invers, Gabriela, daca vrei sa trimiti ceva aici, chiar si poze sau cine stie ce..eu ma intorc duminica ..
Va pupic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni,
Am si vesti bune si vesti mai putin bune. Incercam insa sa nu ne gandim la rau.
Vestea buna este ca in urma petrecerii caritabile de ieri s-au strans 4200 de euro pentru Mihaita, bani care ne dau sperante ca vom rezista atatea si atatea luni aici. Au fost momente extraordinare pline de emotie si am intalnit oameni cu suflet mare. Am avut ocazia sa ne intalnim atat cu o parte din romanii stabiliti in Belgia, cat si cu belgieni care s-au acomodat foarte bine si s-au simtit foarte bine. Am sa revin cu amanunte, cu fotografii putin mai incolo. Le multumesc la toti din suflet. Imi pare rau ca aceasta bucurie a fost umbrita de noutatile de la doctori. Insa ramane o imensa realizare, nu stiu, nu am cuvinte sa descriu cum ne-am simtit cu atatia oameni care au venit pentru Mihaita. Doamne, rasplateste-le lor inmiit pentru faptele lor bune.
Vestea mai putin buna ca sa nu zic proasta este ca astazi am fost iar la spital. Alta consultatie, alta distractie. Va povesteam eu ca dupa RMN-ul lui Mihaita cand am fost sa intreb de rezultate a iesit o doctorita care mi-a spus ca totul este ok. Mi s-a parut putin suspect raspunsul ei deoarece avea raspunsul pregatit de parca ar fi stiut ca vin. Adica eu eram pe hol, am rugat-o pe asistenta sa o cheme pe una din doctorite, a venit dr, i-am spus cine sunt si ce vreau si mi-a spus ca totul este ok. Pai ori avea o baza de date in cap ori tocmai citea rezultatele lui Mihaita. Nu cred eu ca tocmai la Mihaita se gandea atunci. In fine, poate a fost doar intuitia mea de mama ca ok-ul ala era prea ciudat, nu stiu, insa astazi ne-au spus ca nu e chiar ok. Sa innebunesc ! Si asa cum ni se intampla noua, nici rau sa nu ne fie, dar nici bine, dr ne-a spus ca exista o problema la cerebelul mic ca se cheama nu stiu cum (mi-am notat). Care sunt riscurile: daca vreodata Mihaita va avea nevoie sa i se recolteze lichid din coloana (dintre vertebre) ar fi bine sa nu faca niciodata aceasta procedura deoarece exista riscul ca cerebelul sa o ia in jos. Daca in viitor cand va putea sa vorbeasca sa ne spuna, va avea dureri de cap si varsaturi atunci inseamna ca va avea nevoie de o operatie la cap care va rezolva problema definitiv. Dar ca acum deoarece nu prezinta simptome nu este nevoie de o asemenea interventie. Si oricum trebuie rezolvat ficatul mai intai. Asa ca ne-am facut programare la neurologul care deja stie cazul si ne asteapta sa ne explice tot ce trebuie sa stim. Nu stiu ce sa fac: sa plang iarasi si iarasi ca Mihaita mai are o problema care trebuie urmarita si pentru care poate suferi o operatie sau sa fiu fericita ca nu este ceva extrem de grav, ceva care sa nu aiba rezolvare. Pentru ca va spun dragii mei lucrul care ma ingrozeste cel mai tare este ca cineva sa vina si sa ne spuna "nu exista nimic pentru asta" sau "nu mai avem ce sa-i facem". De aceea multumesc lui Dumnezeu ca ne da atat cat putem sa ducem, chiar mai putin decat poate un om duce si poate o sa aiba mila de noi sa ne lase sa ne bucuram de Mihaita multi multi ani de acum inainte.
Am sa incerc sa ma documentez si eu despre problema asta. Doctorita ne-a spus ca multi copii au aceasta problema - se cheama ARNOLD CHIARI type I - si ca majoritatea nu au au probleme. Trebuie avuta mare grija cu acea intepatura in spate sa nu se faca si urmarita tot timpul starea copilului. Doamne ajuta-ne !!!!!!
Am sa revin maine cu mai multe detalii. Va imbratisez pe toti cu drag.
Gabriela
FELIS spune:
GABRIELA... multa sanatate lui Mihaitza... Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca...
Intr-adevar... daca e sa luam partea buna dintr-o veste mai putin buna e ca problema are rezolvare... Crede-ma ca stiu ce spun... Stiu cum e sa existe o problema de sanatate la care sa nu se poata face nimic... sa nu existe nici o sperantza... si pe deasupra sa fie vorba de un bebe...
Dumnezeu sa va ajute si va doresc ca totul sa fie bine!....
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
pashosha spune:
Gabi , da-mi si mie un nr de tel unde sa pot da de tine...pupici, si ma bucur ca Dumnezeu va ajuta atat de mult...dar mai ales oamenii....iata ca inca mai sunt oameni de omenie pe pamant...ma inchin in fatza tuturor oamenilor adevarati...
pupici
pischi2003 spune:
Gabi, multa putere sa aveti sa treceti si peste acest hop. Si e bine ca si aceasta noua problema are rezolvare, cum zici si tu.
Ce sex are bb nostru? Pana acum se vede o fetita, om vedea daca se patreaza... dar nu asta e f. important, ci sa fie sanatos. Nicoleta stie ce e?
Salutari si de la Dana si mult succes acolo unde sunteti!
Doamne - ajuta!!!!
Mihaela
Mirunaa spune:
Gabriela,prin multe mai treceti.Si cand te gandesti ca altii considera o cearta intre doi oameni o mare suparare sau faptul ca nu este avansat in cine stie ce functie nenorocita este iar o mare drama.......!!!!
Imi place ca ai un tonus bun, ca primesti vestile bune si ca rezisti celor mai putin bune.Esti o mare luptatoare, si tu si sotul tau.Nu mai zic de faptul ca ne tii la curent cu tot ce se intampla in viata lui Mihaita.
Sanatate muuuuuuuuuulta voua!
Toate cele bune!
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni,
Am uitat sa va mai dau o veste buna: bubitele de care ne-au speriat doctorii ca s-ar putea sa fie un virus, ca are nevoie de operatie etc. sunt doar o simpla iritatie de la pampers si cele din alte zone de la caldura sau scarpinat. Asa ca slava Domnului! am scapat de o operatie. Sper sa nu se mai razgandeasca de data asta. Acum s-au uitat cu atentie la el, cand am avut o consultatie programata. Cand te duci asa ca ti se pare tie sau esti pentru altceva in spital nu intotdeauna sunt concentrati pe alte probleme decat cele pentru care esti atunci acolo. Alta lectie pe care am invatat-o.
Felis, multumesc pentru mesaj. Multa multa sanatate si putere, sa va intoarceti cu Mihaita sanatos acasa. Si eu sunt alaturi de tine si ma gandesc deseori la Mihaita al vostru.
Pischi, bebe lui Nico se pare ca este fetita. Cand a auzit cumnatul meu ca e fetita si-a pus mainile in cap si dna dr s-a suparat si l-a certat: "nu ti-e rusine, ai ditamai fata, uite, si-a bagat degeul in gura si s-a intors cu spatele, cand a simtit ce parere ai de sexul ei". Sora-mea capoasa de la inceputul sarcinii ii tot spunea : "simt ca este baiat" si i-a intrat in cap ca va avea baiat. Sora-mea ar face orice sa il impace si acum il consoleaza ca va semana cu el. Eu sper sa semene cu ea pentru ca sora-mea e super draguta si finuta si e bine ca fetele sa semene cu ea. Oricum cel mai mult isi doreste sa fie sanatos copilul orice ar fi. Si asa e putin speriata cand aude cate si mai cate cazuri si stii si tu cum e ... Of, sa dea Domnul sa nu se mai nasca copii bolnavi. Sa ai grija de tine ! Salutari lui Cata, Danei si lui Leo.
Pashosha, ti-am lasat numerele de telefon la subiectul Bellei.
Mirunaa, multumesc pentru incurajari. Si noi ne rugam sa fie bine si sa stim ce avem de facut.
Am sa revin cu vesti cat de curand. Acum am inceput sa ma documentez despre malformatia asta la cap. Vreau sa fiu pregatita pentru intalnirea cu neurologul. Pe 2 septembrie avem programarea la ea.
La ultima consultatie dna dr ne-a dat ultimatum ca daca Mihaita nu ia in greutate pana atunci il pun pe sonda. Ceea ce ar fi cumplit pentru ca sunt sigura ca toata ziua se va chinui sa si-o scoata si va reusi foarte repede. El nici un plasture nu il suporta pe piele, oriunde s-ar afla. Pana ce nu il scoate nu se simte bine. Ce vor astia? De-abia am reusit sa il facem sa manance laptele asta ciudat si acum daca iar ii schimba programul poate sa nu il mai manance deloc. Of, incercam sa ii dam numai lapte si biscuiti. Am zis sa eliminam fructele si iaurturile ca nu il ingrasa dar dupa doua zile parca cerea fructe. As vrea sa nu fie nevoie de sonda. Mie mi se pare imposibil sa ia in greutate daca el de un an de zile are aproape aceeasi greutate.
Macar daca ar lua 200 de grame, poate scapa de sonda. Nici nu mi-au spus la ce greutate ar fi multumiti.
Doamne ajuta! Gabriela