Salvati-l pe Mihaita ! (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna Gabriela!
Sa-ti traiasca ingerasul....si sa dea bunul D-zeu sa primeasca ficatel cat mai repede,si sa fie bine.Tie iti urez sa ai putere in continuare,m-au miscat foarte tare povestea ta si a puiului tau.Daca ai nevoie de ceva si te pot ajuta,eu locuiesc la un pas ca sa zic asa....te rog scrie-mi.

fii tare Gabriela minuniile nu au incetat,
DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!

Dantje si Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Gabriela, cum ti-am scris si prin email, eu voi aduce cu mine in Romania banii care i-am mai primit si ii voi depune in contul tau. Banii care s-au mai strans de la angajatii Microsoft si Adobe, in cadrul bisericii, vor fi trimisi/depusi separat (nu stiu inca care este suma totala).

Mai jos iti dau lista cu ce am eu acum:
$60 -- Alin Lungescu (Florida)
$37.38 -- Leonard & Georgeta Vulpe (Ontario)
$300 -- Ana & Mihai Voicu (Florida)
$50 -- Beatrice Lawson (Ontario)
$55 -- Anonim (deposit direct in banca)
$146.90 -- Bogdan Matasaru (Canada)
$10.28 -- Ramona Costache & Boris Spitzer (Canada)
$25 -- Nicoleta & George Angheloiu (Pittsburgh)
-------
$684.56 TOTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Draga Gabriela, cred ca ti-e cumplit de greu sa stai calma in astfel de situatie.Bine ca Mihaita este bine si este bine ingrijit.Poate are si mai mult noroc si urmatorul ficatel sa fie al lui.Offf, ce de probleme.
Intotdeauna ti-am zis ca o sa fie bine si asa o sa fie...

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Ce s-a mai intamplat cu puiutul asta mic si super dragut:

Ieri i-au facut RMN-ul la vasele de sange de la cap. Dupa ce va scriu ma duc la spital sa incerc sa aflu rezultatele, ca ieri nu au stiut ce sa imi zica, asa ca deocamdata sunt doar plina de emotii. Sper dupa ce aflu vesti bune sa ma relaxez putin. Mihaita a reactionat bine la anestezie. Raman uimita cat sunt de buni anestezistii. S-a trezit exact la 10 minute dupa terminarea investigatiei. A fost putin ametit dar a plans extrem de mult pentru ca ii era foame si sete. A stat nemancat aproape 12 ore. Imi aduc aminte ca in Romania era cosmar cu analizele care necesitau sedative. Tot timpul ori era prea mare doza, ori il sedau de cateva ori si numai porcarii care ii afectau si ficatul si starea generala de dupa. O data in Fundeni am trecut la un pas de dezastru deoarece nu s-a trezit mai bine de 12 ore dupa o porcarie de ecografie de 5 minute. Dar pentru ca nu trebuia sa miste la ecograf au bagat in el o doza de cal. Imi vine sa urlu cand imi amintesc !!! Foarte greu s-a trezit si era tot umflat, a avut nevoie de 2 zile de perfuzii continue ca sa isi revina. Of, a trecut, in fine. Ma bucur ca am scapat de cosmarul ala.

Cum va spuneam a trecut de RMN. Sa vedem rezultatele. Da Doamne sa fie bine. Alta problema, Mihaita are niste bubite mici, vreo 7-8 cam pe unde este localizata splina. Toti doctorii si din Romania si de aici ne-au spus tot timpul ca sunt de la scarpinat, de la sindrom, in fine, sa nu ne facem griji. Ieri o doctorita foarte buna ne spune ca trebuie scoase toate si ca il va cerceta cu de-amanuntul pe intreg corpul. Il vor da cu o crema anestezianta si ii vor scoate bucata cu bucata. Cica este vorba de un virus foarte usor, ca este contagios, ca toate hainele sunt infectate etc. Am ramas perplexa. Bine, bine, da pana acuma totul era ok si acuma este un virus, ca trebuie intervenit etc. Luni pe 8 august suntem programati, la interventia asta. Sper sa obtin mai multe raspunsuri. Dupa ce le scoate pe toate o sa ii mai apara? Este suficient sa fierb toate hainele si sa le calc sau trebuie sa le arunc? Ce facem cu hainele noastre? Noi de ce nu avem asa ceva pe piele? Are voie sa intre in contact cu alti copii? Suntem in ceata si sunt un pic speriata. Stiti, cand copilul are probleme grave de sanatate cum are Mihaita cu ficatul si rinichii, chestia asta cu virusul nu ne sperie chiar asa tare, dar ne ingrijoreaza ingrozitor doarece nu stim cand se termina surprizele de genul asta. Si cel mai important Mihaita iar trebuie sa stea in spital, sa sufere, sa nu imi spuna mie astia ca nu este dureros sa scoti niste bubite din piele, oricata crema ai pune tu.

In plus, i-a mai iesit nu siu ce porcarie in ureche, un fel de cos super mare. Bineinteles ca doctorii ne-au spus ca totul este bine sa nu ne facem griji. Intr-o, seara dupa baie Dan a apasat de doua ori mai cu petere prin exteriorul urechii si a tasnit de acolo atata puroi si sange de ne-am cutremurat. A tipat si Mihaita de plangeam si eu impreuna cu el dar a doua zi doctorii mirati, oau , a inceput sa se vindece, a scazut presiunea, a facut crusta deasupra ... Iar eu ii ziceam lui Dan, pai, da, normal, daca l-am stors noi. Ne bucuram ca nu am facut vreo prostie ceva. Si in noaptea aia a dormit asa de bine Mihaita ca imi trecuse supararea ca il chinuisem atat de tare cu cosul ala. Asta e, sta tot timpul cu mainile prin gura, prin ureche, ii zici ca nu e voie el sta si rade la mine si bineinteles ca o ia de la capat. Mai ia cate o palma peste manute dar cred ca mai tarziu va pricepe ce inseamna palmele alea.

Dantje, bine ai venit si iti multumesc pentru dorinta de a ne ajuta. Daca ai vreodata drum pe la noi esti binevenita oricand. Sper sa nu te deranjez vreodata dar daca o sa am nevoie o sa te anunt negresit. Multumesc mult.

Corina, am primit emailul, imi pare rau ca nu am putut sa iti scriu de indata. Este foarte bine cum ai hotarat. Am vazut ca celelalte lucruri nu depinde de tine. Imi pare rau ca trebuie sa induri atatea de la oameni care ar trebui sa ne fie prieteni. Daca crezi ca este vreo sansa sa gasim alta organizatie care sa ne ajute sa primim matchurile poate este mai bine. Eu cred ca se poate si merita incercat, dupa ce finalizam si ultima tranzactie de la biserica. Imi pare rau ca nu suntem in tara sa ne intalnim, dar o sa mai vina ani si ani si ne vom vedea pana la urma. Drum bun si vacanta frumoasa. Sper sa ne scrii si din Romania.

Mirunaa, ai perfecta dreptate. Presiunea este destul de mare si bineinteles ca ne mai iesim din fire. Eu cu sotul meu ne-am certat de cateva ori in 8 ani de cand ne stim dar aici parca s-au adunat toate. Trebuie sa iesim din peretii astia, trebuie sa iesim cat mai mult, pentru ca asteptarea asta si surprizele neplacute care tot apar te pot scoate din minti. Ne rugam cat de mult putem sa ne ajute Dumnezeu sa rezistam, incercam sa vedem doar lucrurile bune, ca sunt destule, si suntem recunoscatori ca suntem aici, ca Mihaita se joaca si rade, chiar daca nu mananca cat ar trebui, chiar daca se trezeste noaptea si plange de spui ca il taie cineva, chiar daca trebuie sa mearga in spital pentru tot felul de investigatii si injectii. Pentru asta suntem aici, sa se faca bine si de-abia asteptam ca totul sa ramana in urma si sa fie doar o amintire. Multumim ca te gandesti la noi si speram si noi sa fie totul bine.

Va las acum, va imbratisez pe toti cu drag, ma duc sa vad ce imi zic doctorii de la spital despre RMN. Daca mai gasesc deschis la net va scriu tot astazi daca nu am sa incerc sa intru maine sa postez.

Doamne ajuta!
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Bun gasit

Sa stii ca ne gandim mereu la voi si ne rugam sa se termine cat mai repede si mai bine pentru Mihaita. Urmaresc pe net cele scrise de tine de cand ati plecat in Belgia, ba chiar de inainte.

Bafta multa la rezultatele pe care le asteptati si sa nu mai apara alte probleme. Sunteti mari curajosi si bine ati procedat cu urechiusa lui Mihaita, ca ati rezolvat voi problema.

Eu ma simt bine(am trecut de jumatatea sarcinii) si sper ca la fel si Nicoleta.

Cu mult drag Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Mihaita, Gabi, Dan......pupici multi si asteptam numai vesti bune!!!

Maria VORBESTEEE!!!!! si a invatat numai prostii de la copii din parc iar eu am intat la facultateeeeee la limbi straineeeeee!!!!!!
Am atatea de sarbatorit si nu prea am cu cine!

Mai da un buzz cand intrii pe mess, imi este dor sa vorbim!!!!

Pupa un inceras dulceee!!!!

MMaria & mami Mihaela

Mergi la inceput

Gabriela,multumesc,nu ma vei deranja,doar spune-mi si fac tot ce pot.
Iti doresc putere multa,tarie.....si ca Mihaita sa se faca bine cat mai repede pentru a se bucura de copilarie,si viata,si voi de el.

DOAMNE AJUTA!!!!

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni, vesti bune
(nu cele mai bune, cea mai buna va fi cand vom pleca acasa sau cand vom gasi ficat pentru Mihaita)
Rezultatele RMN-ului sunt ok. Asta a fost singurul raspuns pe care l-am primit si vi l-am transmis ca atare. Ne bucuram nespus de mult. Dumnezeu are mila de noi.
Pana una alta avem probleme cu varsatul. Vomita destul de des, cel putin o data la doua zile si medicii ne-au spus sa facem orice sa il impiedicam sa mai vomite. De parca i-as baga eu doua degete pe gat. In fine ...
Problema este ca el ia medicamente de trei ori pe zi si fiecare dintre ele ii provoaca greata. Nu pot sa ii dau sa manance nici inainte de medicamente, nici dupa imediat. Dar stiti cum sunt copiii, mai ales cei cu probleme de hranire. Mai tot timpul rontaie un biscuit, papa un iaurt, este f greu sa gasesc 3 intervale pe zi in care sa nu fie nici flamand dar nici satul. Partea comica si buna pentru noi este ca de fiecare data dupa ce varsa este f vesel. Cred ca nu are mirosul f bine dezvoltat ca altfel ar varsa de greata, ce ramana in urma lui dupa ...

Pischi, ma bucur ca ai prins curaj sa ne scrii. Ma bucur ca bebe este bine. Ce este fata sau baiat? Sau va place suspansul? Ce stii de petrecerea de 10 ani de la terminarea liceului?

Maria2mami, studenta ! felicitari si sa fii un student eminent !!! Chiar si asa, cu prostii Maria tot o scumpete ramane!

Dantje, esti super draguta! Multumim frumos. Stii de petrecerea de duminica de langa Liege pentru Mihaita? Esti binevenita si avem ocazia sa ne vedem si sa vorbim. Ce zici?

Multumesc la toata lumea pentru sustinere si ajutor. Luni dimineata mergem iar la spital sa vedem ce facem cu bubitele alea de pe corp. Sper sa fie de bine. Intre timp am gasit o familie cu un copil ce are aceeasi boala insa este mult mai bine. Este afectat doar ficatul nu si inima si rinichii. Oricum fiecare informatie este pretioasa. Nu stim inca sigur dar se pare ca nu ar fi genetic. Ne-au luat analizele de sange dar ne-au spus ca nu intotdeauna primesc si rezultatele. Frumos, nu? Da Doamne sa nu fie genetic, sa ii facem lui Mihaita si fratiori sau surioare.

Tinem legatura. Doamne ajuta !
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

In sfarsit, o veste buna !
Doamne-ajuta si tot inainte, sa aflam numai vesti bune de la tine, Gabriela !

Mergi la inceput

Nu stiu Gabriela de petrecere,daca poti da-mi detalii poate chiar reusim sa venim.Duminica asta?

Dantje & Martijn

Mergi la inceput