Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Va urneste omul greu ,dar si cind va urneste ,deveniti spontane .Eu astazi nu pot .Vin la mine nepotelele mele gemene (6 ani)si ramin la mine pina miine .Duminica am programata iesire la iarba verde ,la gratarel.Daca stiam cu 3 zile mai devreme nu-mi faceam program.Oricum nu vreau sa ratez intilnirea pentru ca vreau sa va fac pozici si in grup si individual ,SA VA PUN PE SITE_UL NOSTRU
20 sap 3 zile

Mirela si Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pai hai cu nepoatele si cu Cosmin, eu vin cu Silvia si iese circul de pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

cine vrea sa vina azi la intalnire sa se decida repede Lavita are drepate Cismigiu e o solutie , putem sa ne vedem in fata la Izvorul lui eminescu in parc , e la intratrea din partea cu Conservatorul , linga teresa Cafeneau Literara.
Si pute4m sa ne vedem si sap viitoare din nou, cu un grup mai mare, da sa stiu si eu, ce decideti astazi,

Mirela , merci de modificare

http://community.webshots.com/user/lavinia295

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Nu stiu daca pot sa-i stapinesc pe toti .Cred c-o sa se uite lumea dupa mine ca dupa urs ,si cu burta si cu trei copii dupa mine.Hotariti-va repede ce faceti ,ca sa schimb programul .Sa vad ce pot sa fac ,in functie de voi.

Mirela si Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

"T_Ioana - 02/06/2005 : 12:23:51

Salut fetelor! Eu apar pe lista cu mamici de noiembrie-decembrie 2005 dar deja ma simt stinghera acolo. Majoritatea fetelor sunt deja la 13+, 16+ etc si eu chiar ma simt in +
Asa ca m-am gandit ca poate ma treceti si la voi in listuta, mai ales ca am vazut ca mai sunt mamici de nov-dec 2005 pe aici.Poate pe listuta asta voi fi si eu mai vorbareata, pentru ca dincolo, problemele mele mi se par prea mici pentru a le dezbate cu fetele cu sarcini mai inaintate. Oricum, sunt mai apropiata de voi cu varsta sarcinii!"

Si a plecat fara sa ne anunte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hai in cismigiu, cu copii, burti, catei (poate ca totusi fara catei), ca si-asa lavi02 e jos cu moralu' si silvia are nevoie de iesit in parc. pe la 6 e bine sau e tarziu/devreme?
C & bb 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

nu vreau sa par nu stiu cum, dar daca se intampla, sa plec mai devreme pina va decideti voi, se paote ca cineva care are posibilitate, sa mi dea un mesaj si mie cu ce ati decis, ccccccaaaaaaa nu vvvvvvreauuuuuuuuuu sa pierd intalnirea.

Nu vreau sa sun , nu stiu cum/tel meu e 0722149020, sau sa-mi dea cineva tel ei , cine stam mai mult pe la serv sau net si o sun eu

cu mii de si multumiri
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, si eu asa putea astazi, ca si in orice alta zi in jur de 6. In Cismigiu e bine, dupa parerea mea. Deci ne decidem?
Totusi cred ca un cucint important de zis ar avea Mirela, ca ea a fost cu ideea.
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Sau sa o lasam pe o zi anuntata cu surle si trimbite? Ca sa poata veni mai multe fete? Ca astazi parca au intrat destul de putine...
Nu stiu, dati cu parerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Despre T_Ioana eu am vazut de mai de mult ca a plecat... treaba ei, pacat ca nu ne-a anuntat. Poate si noi eram plictisite sa spunem inca o data ca da, e normal sa ... nu stiu ce, ceva ce noi bifasem de mult. In fine.

Eu daca ma hotarasc sa merg la dr, tre' sa plec pe la 12.30 si nu stiu daca ma mai intorc la sv. Daca ma simt bine, psihic si fizic, vin. Eu inainte de 6 nu bag mana in foc ca ajung cu Silvia de la cresa... noi ne mai lalaim. Plus ca e destul de cald.

Mergi la inceput