Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Lavi spune:
iuuuuuuupppppppppi pt baietel, sa fie sanatos si baftos! Repley, barvo, ne
bucuram de atita sanatate
http://community.webshots.com/user/lavinia295
Lavi
corap spune:
a... si in legatura cu intalnirea... uichendu asta oricand dupa-amiaza si oricand sapt. viitoare tot cam asa, dupa 6, 6:30, sa fie mai racoare.
uichendul 25-26 o sa fiu la mare, da' ma-ntorc rapid.
de loc, n-am nici o preferinta. poa sa fie oriunde.
C & bb 18+
(vaiiiii, parca ieri scriam 13 :)
Lavi spune:
azi are cineva program in mod deosebit, hai sa fim spontane si vesele, ce ziceti, da hotariti va repede ca la 1 30 eu o tai
Lavi
Morgano spune:
era 19+, evident :))
Mai vroiam sa intreb fetele din Cluj dc nu iesim si noi undeva intr-o seara :)
corap spune:
pai.. zi unde si cand, ca vin si io, ca hasbandu' are program la dentist. da' termin la 4 cu uratii astia de la birou si lucrez undeva pe la arcu' de triumf.
C & bb 18+
IrinucaR spune:
Sa stiti ca nu v-am abandonat... doar ca sunt super ocupata: 2 joburi, sesiune, licenta... am o gramada pe cap!!!
Noi suntem bine, avem deja 18+ saptamani si doar +2kg si sunt foarte incantata de aceasta evolutie... Burtica creste mare mare si bebelul nmisca de zor!!!!
Promit ca din august sa fiu mai activa!!!
Pupici 
IrinucaR
18
www.irinucasisoru.3x.ro
Lavi spune:
ca sa vezi si eu tot pe la arcul de triumf lucrez, da celelete fete de ce nu zic nimic, ca ma supar si fluier tare de nu ma aude nimeni, eu zic ca e super ok astazi, si vic e plecat la sinaia da sunt cu Eva or vin cu ea , or o las cu sor-mea
Lavi
lavi02 spune:
Daca voi va intalniti la 18.30 vin, dar NUMAI cu Silviuta, ca n-am cu cine sa o las. Si daca ma simtesc bine, ca acum sunt cu moralul la pamant.
Asa ca nu va bazati ca vin, dar n-ar fi exclus sa vin totusi...
Hai la o terasa, eu as merge in Cismigiu de exemplu, dar daca Silvia vede ca e parc tre' sa o dau pe leagane si topogane, n-o sa aiba rabdare sa stea.
Si eu votez pt centru, ca ajung usor cu metroul si ca dupa aia il iau pe sot de la servici.
mirabilis spune:
Buna fetelor!
Ce-mi place sa sunteti bine dispuse.
..Ideea cu intalnirea e super.
Cum arat? Intr-adevar, e distractiva ideea de a se descrie fiecare...![]()
Eu sunt micuta, am 1.54, acum am vreo 53 de kile(cantarite azi dimineata)si...o fata de copil, zic eu, mai ales ca acum m-am tuns scurt. Insa pentru ca nu mai vreau ca prin spital sa fiu strigata "fetita", chiar dc am stetoscopul de gat, am invatat sa ma aranjez, sa fiu un picut eleganta si sa am tinuta...da' sa ma vedeti in pijamale...
Am tenul mai creol,si un facies hispanic, dc ma bronzez putin zici ca sunt de acolo...Anul trecut in excursie in strainatate toata lumea vorbea cu mine in spaniola...
proadelina spune:
Buna! Azi m-am trezit tarziuuuu, cam pe la 9:30, am dormit superbine. Si acum lauda cu aratatu' ! Deci, o tanti "scorpiutza" care in noiembrie face 29 de ani, lunga si satena, cu par lung (care spre marea dezamagire a inceput sa pice, ce ziceti trebuie sa ma tund?), "soi bun de Moldova" cum ma lauda barbatul... care desi mananca salate, fructe la greu si iaurturi, tot reuseste sa se ingrase simtitor.
Ce sa stiu sa fac?