Ce stiti de Centrul Medical Unirea?

Ce stiti de Centrul Medical Unirea? | Autor: andram

Link direct la acest mesaj

Sunt in cautarea unei clinici bune, cu medici buni si sufletisti, un loc in care sa am siguranta ca rezultatele analizelor sunt ale mele si ca nu au incurcat borcanele. Vreau sa gasesc si un medic de familie avand in vedere ca m-am casatorit de curand si ca exista ceva probleme medicale mai deosebite in familia noastra.Si pentru un bebe sanatos trebuie multa rabdare si atentie.
Despre Cenrul Med. Unirea am auzit, in general, numai de bine. Dar voiam si alte pareri.
Eventual, daca stiti si preturi, in special pt un abonament/card la ei.

Andra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanau spune:

http://www.unireamedical.net/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andram spune:

Multumesc frumos pt adresa lor
..... intrasem deja acolo.
Ma interesau pareri ale celor care au beneficiat de serviciile lor,stiu din proprie experienta cat de mult se implica in relatia cu pacientul etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Eu eram taaare stresata prin luna a 4-a de posibile defecte de tub neural la bebe si cautam un dr bun ecografist... Am ajuns la Dr Iosup (CMU Enescu) si - desi pretul o arata - conditiile sunt excelente. Cel putin acolo unde am fost eu (Enescu, pe langa Mag Eva) de cum intrai te intampina un lux s o curatenie exemplare.... Iar domnul doctor s-a purtat cu mine exemplar, a vorbit si l-a studiat pe bebe din fir-a par, mereu zambitor si mereu increzator... In afara de faptul ca am auzit ca medici foarte buni lucreaza acolo, si modul in care te trateaza este de un nivel ridicat.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28024 - aici sunt pareri despre ecografiile facute la CMU.
Bafta si sanatate!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

eu am abonament la ei de cativa ani si sunt foarte multumita. Cu ajutorul medicilor de acolo am reusit sa aflu de ce nu raman insarcinata, cu ajutorul tratamentului indicat am reusit si am acum un bebe minunat. Mi-au urmarit sarcina pas cu pas si am nascut cu un medic de acolo. Din experienta proprie sunt super OK, este civilizat, curat si esti tratat super bine. Saptamana viitoare isi inaugureaza si spitalul.

Eu ii recomand.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Si eu am fost foarte multumita de cab.med.Unirea.Pe perioada cat am fost gravida am apelat de multe ori deoarece medicul ginecolog avea consultatii si acolo.Am facut si analize si ecografii tot acolo.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si eu am abonament la CMU cam de 3 ani si sunt multumita de prestatiile lor. Eu am supravegheat sarcina la ei, am facut multe echo in sarcina la dna dr Chitescu (acum nu mai este acolo) iar medic de sarcina a fost dnul dr Badiu.
Am mai fost la medicul generalist de acolo, dr Ilina, tinar dar f profesionist, la o dna dr dermatolog care mi-a rezolvat in juma de luna o problema cu care ma confruntam periodic de vreo 5 ani si careia alti dermatologi nu i-au gasit rezolvarea, nefiind nici macar o problema complicata...no comment!
Ca atare, parerea mea despre medicii de la CMU este ca sunt buni profesionisti, atenti, priceputi si cunoscatori de ceea ce este nou in domeniul fiecaruia. La sediile lor este curat, miroase bine, sunt amabile asistentele...ma rog, asta ar fi normal oriunde, dar noua ni se pare ceva superrr, asa "napastuiti" suntem de sistemul sanitar clasic din Ro.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si eu am abonament la CMU de cativa ani si sunt foarte multumita de ei, iar la capitolul ecografii dr. Iosup este unul dintre cei mai buni la ora actuala plus ca este si un om deosebit. Din pacate nu-ti pot spune un pret pentru ca abonamentul il am de la serviciu si plateste compania.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Fetelor abonamentul e facut prin firma la care lucrati??
Eu ca persoana fizica pot sa imi fac abonament??
Va intreb ca nu sunt inscrisa la nici un medic de familie si am gasit pe site-ul dat de Ioana ca acolo se fac inscrieri si ptr. medic de familie.
Multumesc Ioana ptr. site!

"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andram spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Am primit si de la CMU o cotatie de pret pt abonamente (pt. ca sunt mai multe timpuri) si pt cuplu abonamentul este 80euro/luna.
COPILUTZU, am vazut ca au si medici de familie.
Parerile si impresiile voastre m-au convins ca merita sa ai abonament la ei.

Mergi la inceput