Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele, am inceput eu sa bantui...
mai intai va multumesc ptr urarile de ieri, si vrem sa va spunem ca suntem fff maraiti si nici ca am scapat de diaree, cu toate leacurile...concluzie...iese dintisorul al 4-lea (pe care noi l-am vazut iesit, deja) si spre deosebire de ceilalti 3 asta e cu cantec...ba chiar a facut si febra...offf...mi-e asa mila de el...nici cu mancarea nu mai stiu...ce sa-i dau...doar supica cu carnita si tzatza...a scazut si in greutate putin... sunt tare necajita ...acum doarme micu', dar tati sforaie atat de tare (e obosit) incat nu pot sa dorm...

Ptr sondaj: noi papam (inainte de problemuta cu diareea)iaurt Activia natural si ii place tare mult si simplu si cu cereale.

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Alex al meu da semne ca nu prea mai vrea sa suga. Petrece din ce in ce mai putin la san si culmea, in momentele cand suge, desi imi curge laptic caci ma stimuleaza, nu mai vrea sa traga. Daca strang eu si storc, iese in jeturi, insa el nu mai vrea sa traga. Desi sunt 4 ore de cand a mancat ultima data si desi daca i-as da mancare cu siguranta ar manca.
Mi-a tot facut asa in ultimele cateva zile. Si la masa de seara face mutre (inainte de culcare cand singura mancarica e suptul). Si il culc asa, cu putin supt, ce sa-i fac. Nu cere noaptea mai des, tot de 2 ori suge, insa si la mesele de noapte nu mai suge la fel de mult cat obisnuia sa suga.
E asta un semn ca nu mai vrea laptic de la mine? O vrea sa se intarce singurel?

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Asa am patit si eu cu Ana si nu stiam de ce. Dupa cateva zile mi-au venit rusii. In seara respectiva chiar a dat lapticul afara, ceea ce nu mai facuse de vreo 3 luni.
Eu am mai auzit ca laptele poate fi testat daca este bun. Pui o ligurita de lapte pe flacara si daca se branzeste inseamna cu nu mai este bun.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

quote:
Originally posted by aime

Fetele, am inceput eu sa bantui...
mai intai va multumesc ptr urarile de ieri, si vrem sa va spunem ca suntem fff maraiti si nici ca am scapat de diaree, cu toate leacurile...concluzie...iese dintisorul al 4-lea (pe care noi l-am vazut iesit, deja) si spre deosebire de ceilalti 3 asta e cu cantec...ba chiar a facut si febra...offf...mi-e asa mila de el...nici cu mancarea nu mai stiu...ce sa-i dau...doar supica cu carnita si tzatza...a scazut si in greutate putin... sunt tare necajita ...acum doarme micu', dar tati sforaie atat de tare (e obosit) incat nu pot sa dorm...

Ptr sondaj: noi papam (inainte de problemuta cu diareea)iaurt Activia natural si ii place tare mult si simplu si cu cereale.

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Neatza. Aceeasi problema am si eu cu Dennis doar ca la noi e dintzisorul nr.3, nu a facut diaree si doar putzina febra dar maraim si plangem noaptea de numa'. Si mie mi-e tare mila de el. N-am, mai dormit noaptea de vreo luna de cand au inceput sa-i iasa primii doi.
Ps. si tati nostru sforaie si cand dorm bebeii mami sta si-l asculta pe bebe nr. 3 care e tati ... ce sa-i faci ?
Pupici lui bebe si sa iasa odata dintzisorul ala sa nu-l mai chinuie.
o zi buna !

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Dutzi - bine ai venit printre noi !!!
Si eu sunt de putzin timp aici la si imi place tare mult, fetele sunt super si bebeii lor MINUNATZI .

Sa-tzi tariasca Iustin sa se faca mareeee si frumos !!!

Bebeii mei se rostogolesc : Daria de la 4 luni Dennis de la 4 jumate, le palce la nebunie sa stea pe burtica sau in funduletz si de jucarii ce sa mai spun, nu sta nimic in jurul lor sa nu fie apucat si apoi aruncat cat colo sa vina mami sa le dea inapoi, sa vezi ce se mai distreaza smechereii. Ei fac chestiile astea asa de la sine, n u i-am stimulat cu nimic, numa ce am vazut ca se intorc sau ca vor sa se ridice in funduletz, iar cu obiectele sau jucariile le-am tot aratat si au devenit curiosi sa le apuce sa le studieze

Pusici si mai vorbim

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor si bbicilor
bine ai venit dutzinostru se mareste pe zi ce trece...e minunat
vio...felicitari pentru dintisor!
si ruxi a fost maraita azi noapte s-a trezit de vreo 2 ori ea care doarme toata noaptea de obicei...ce-o fii fost cu ea? s-a calm at repede dupa ce i-am dat suzeta...o fii de la caldura, de la dintisori?...cine stie...
mai sunt bbelasi care nu zic nici mama nici tata? a mea nu zice...are 6 luni...oare are ceva copilul? sau asa e ea...mai mutulica?
eu ii scot iaurtul ruxandrei cu vreo ora jumate inainte sa i-l dau...nu i-l dau rece ca mi-e frica...
fetelor, va multumesc muuult de tot la toate pentru urari si celor care mi-au scris pe dc si celor de pe yahoo si le-a raspuns sotzulsi numai bine si voua si copilasilor.
am fugit sa sun dr-ul sa vedem vine azi...sau luni sa-i faca vaccinul...totul depinde de gasirea vaccinului act-hib.
sa aveti o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Dutzi, bine ai venit!
Nici lui Alex nu-i place pe burtica.. Se mai rostogoleste el de pe spate pe burta dar cand ajunge in pozitia asta incepe sa planga pentru ca nu-i place..
Pai Iustin e diversificat chiar bine, adica mai ai de introdus branzica si carnita si ne cam ajungi pe majoritatea dintre noi :-)
Cu cerealele, nu stiu ce sa zic.. Eu te sfatuiesc sa ii dai totusi la masa de seara cereale fara lapte (eu ii dau de la Milupa cereale fara lapte cu orez, porumb, etc.). Asta doar daca nu ti se pare ca este prea gras.. Cate kg are?
Nici noi nu avem nici un dintisor si suntem un pic mai mari :-)
Try, si Alex face figuri de ceva vreme la san. Suge un pic, apoi se rasuceste, se arcuieste, vrea sa se joace, iar mai suge o gura-doua, iar se rasuceste... Eu insist totusi cu sanul pentru ca vreau sa-i mai dau niste anticorpi :-)))
In dimineata asta Alex se simtea mai bine si era vesel dar a facut niste bubite rosii pe burta si pe spate. Noi scapam de una si dam in alta :-))

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

eliza5 imi pare rau ca aveti probleme. cum e astazi alex? va tin pumnii sa va faceti bine ca sa puteti pleca la mare. cred ca si bianca are ceva in gat, face febra o zi da una nu, tuseste...i-a facut analizele marti si asteptam rezultatele

Adriana, multumesc!
Cum a fost la analize? Sa inteleg ca i-a luat sange? A plans?
Si noi asteptam luni un rezultat de la coprocultura.. Aveam planuri sa plecam duminica la mare dar avand in vedere ca a facut bubitele astea si inca mai face diaree, cred ca o sa pice planul asta.. Sau plecam in timpul saptamanii cand se face Alex mai bine...

Mergi la inceput

Monica, tu glumesti, nu? Cum sa zica mama si tata la 6 luni?? Poate cei mai precoce si ma indoiesc ca si aia o spun constient.
Alex are 7 luni si spune doar babababababa si asta doar cand are chef. Nu-mi fac absolut nici o problema. Daca la 2 ani n-o sa vorbeasca, de-abia atunci o sa incep sa-mi pun intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!
N-am mai apucat sa scriu nimic, a fost cam agitatie zilele astea.
Bianca s-a pricopsit cu o conjunctivita+gat rosu+tuse, tocmai cu o zi inainte de serbare, cred ca am luat-o din pripa ca acum e mult mai bine, ochisorul s-a rezolvat dupa primele picaturi.Am fost si la serbare, a iesit foarte frumos si ea s-a simtit bine. Noi am fost foarte mandri ca avem deja fetita mare!
Mihnea deocamdata se tine bine, nu a capatat nimic de la ea, dar inca nu ma culc pe o ureche

Monica, cu super-intarziere, La multi ani pentru Ruxi si vaccinare usoara!

Pentru statistica: noi mancam iaurt Danone Natural sau Campina , combinat cu banana sau biscuiti, altfel nu ne place!Nu i-l dau rece, il incalzesc 5 secunde la microunde si e OK asa.

Dutzi, bine ai venit si sa iti traiasca baietelul!
Despre ce ai intrebat, Mihnea se intoarce de pe o parte pe alta de pe la 4 luni, de fapt el a avut o adevarata obsesie cu statul pe burta, din cauza asta nici nu mai adoarme singur, ci numai tinut in brate, vai mie...Daca il las sa se culce singur, imediat e in 4 labe si incepe sa maraie sa un catelus. Il las sa oboseasca bine asa, apoi il iau 2 min. in brate si a adormit!
Mai fetelor, a luat Mihnea la busituri in pat(si ia in continuare) , nici nu stiu ce sa fac. Se ridica in picioare tinandu-se de gratii, eventual face un mic pas, daca nu, sta atarnat asa cateva minute, apoi isi da drumul in fund sau pe spate. Cand se lasa in fund e bine, dar cand cade pe spate mai da cate un cap in gratiile de la pat, desi e pusa aparatoarea. Nu stiu ce sa-i fac, cred ca nu pateste nimic totusi.

Monica, pentru linistea ta de mama disperata , Mihnea are 7.5 luni si nu zice decat pa-pa-pa, pu-pu-pu, ba-ba-ba, si mama a zis doar de vreo 2 ori cand era super-suparat. si chestiile astea a inceput sa le zica de vreo 2 saptamani, asa ca relax! (Si eu am fost ingrijorata , pentru ca Biancai de la 5 luni nu-i mai tacea gurita si spunea o gramada de silabe, am zis ca o fi copchilu'Mihnea mut, cum spui tu)

Aime, Didutza, imi pare rau ca baieteii vostri sunt maraiti, las' ca ies ei dintisorii pana la urma si scapati de chin. Pe mine de asta m-a ferit Doamne-Doamne pana acum, dintisorii le-au iesit fara probleme.
Oricum , poate fi si o perioada agitata, nici al meu nu mai are stare, cred ca s-a plictisit de stat in fund, el vrea mereu cu premergatorul sau tinut sa stea in picioare, altfel e marait.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput