Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ana Maria, papa cu muuuuuuuulta placere iaurt Danone Natural de baut. Asa o pacalesc daca nu vrea sa manance, o lingurita iaurt una mancarica. Am incercat sa-i dau iaurt facut de mine cu lapte de la mama dar nu-i place si pace.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Andreea - imi pare atat de rau ca nu am vazut mesajul tau mai repede dar abia la ora 21 am venit in casa cu bebeii si au fost cam agitatzi, pana i-am schimbat, spalat, imbracat, dat papa, s-a facut 23, uf si tu acum ai mers la culcare . Oricum eu incerc sa-ti trimit un mesaj privat cu nr. meu de tel, daca nu oricum noi vom fi afara maine dimineatza de pe la 9-10 si pana la 12 sau dupa-amiaza dupa ora 16. Acum nu stiu cand e mai bine pt. tine, dimineatza sau dupamasa? Oricum noi tot pe la Minerva stam mai mult da sa zicem ca vom fi acolo pt. voi la ora 11 sau daca nu potzi atunci la ora 18. E bine? Sper sa nu intervina ceva si sa nu putem veni. Deci la 11 sau daca nu potzi si la 18 noi vom fi la Minerva in parculetz si o sa ne vezi de departe ca avem "masina" mareee .
Merg la culcare ca sunt rupta pt. ca ieri noapte nu am dormit deloc si nici azi nu am apucat inca sa dorm. Dennis ma innebuneste pur si simplu, si mi-e asa de mila de el saracutzul cred ca nu mai poate de durere de dintzisori .
Mai vb. maine; eu sper din suflet sa ne intalnim. Noapte buna puilor si tzie.
Pt. sondaj:
Bebeii mei papa de aprox. 3 saptamani Danonino de diverse arome. Pana acum a fost totul ok si cred ca nu trebuie sa va mai spun ca e masa lor preferata. O fi bine o fi rau nu stiu decat ca ei sunt bine si ca le place si majoritatea mamicilor din parc dau Danonino bebeilor lor.
Pusici!!!

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eliza, iaurtul eu i-l dau lui alex direct de la frigider. Nu am tinut cont. Adevarul ca mi s-a parut mai fad lasat la temperatura camerei. Mie imi place iaurtul rece si am zis ca nu pateste nici alex nimic daca ii dau asa. La inceput i-am dat in jaoca. Mancam eu si i-am dat si lui cateva varfuri de lingurit, cat ai lua un praf de sare pe un varf de cutit. Apoi in zilele urmatoare i-am dat iarasi din ce in ce mai mult (nu a fost o strategie, pur si simplu asa se nimerea, sa mananc eu si sa fie si el langa mine). Si apoi am inceput sa-i dau regulat. Si totdeauna i l-am dat de la frigider. Eu tin la ideea de robustete si consider ca mamicile prea grijulii cresc copii sensibili. E adevarat ca si alex nu a dat doavada de slabiciune a sistemului imunitar pana acum, deci imi permit oarecum sa risc pt ca am inredere ca nu e pu ide gostat. Dar daca va stiti puiutii mai sensibili, nu le dati de la frigider.

Jasmine, e ok sa dai branza topita? N-am citit niciodata pe eticheta ce contine.

Am inceput si noi sa dam branzica la flacau si ii place tare mult. Eu o fac cu iaurt simplu. Pun o cana de lapte la fiert si cand e fierbinte pun 2-3 lingurite de iaurt natural in el si amestec. Il las in continaure pe foc si pana da in fiert, laptele deja se branzeste. Il las pe foc pana laptele devine zer si restul se aduna in cheaguri. Nici nu o mai storc in tifon, o pun direct in strecuratoare si o mai apas un pic sa se scruga. Azi i-am dat cu legume pasate si era atat de buna ca-mi venea mie sa-i pun un pic de sare si sa mananc. Ii place si lui mult cred ca si datorita consistentei, simte ca niste buburele pe limbuta, nu mai e asa fin ca mancarea de pana acum.

Ia stati voi cuminti cu capitolul despre soacre ca, daca deschideti subiectul, nu o sa mai aveti loc de mine .

Adriana, nu-i da iaurturi cu arome sau cu fructe inca. Incearca dupa 1 an. Iaurtul simplu care e facut doar din lapte si bacterii de iaurt (citeste pe eticheta sa contina numai astea 2 ingrediente) sunt cele mai potrivite pentru ei. Celelalte cu arome si fructe contin tot felul de alte adaosuri care nu-mi suna bine la ureche. Eu am studiat eticgetele. Inavta-te sa citesti etichetele pentru orice cumperi pentru poznasii tai. Chiar aca pare plictisitor la inceput, in timp ai sa le inveti, iti va veni la indemana.
Oricum iaurturile simple sunt de regual si cele mai ieftine, asa ca nu vad de ce sa nu le dai asa.

Slava Domnului ca alex nu stie sa citeasca, ca daca vedea ce ai scris despre el i se urca la cap si sa vezi atunci rasfatz pe curu' lui .
Si scoate-i pe bebiti afara, impune-ti sa faci asta zilnic, cu aproximatie la aceleasi ore si sa stai afara cam la fel de mult in fiecare zi si ai sa vezi ca asta va insemna o schimbare in bine pentru micutii tai. Acu' ca o ai si pe Didutza langa tine, mai ai un punct de sprijin si un suflet cu probleme comune. Noi, mamicile de singulari, nici nu ne dam seama ce inseamna sa ai gemeni. Sti mca e greu, dar nici nu ne trece prin cap cum ar fi sa avem doi odata fara nici un fel de ajutor.

Felis, poti sa-mi vezi pozele si numai ducandu-te pe linkul meu usual de la semnatura. Dar eu mai pun linkuri in text ca sa fac trimitere doar la ultimele poze, sa nu va mai pun sa cautati printre albume, ca s-au strans la mine acolo droaie, maine-poimaine deschidem galerie de arta la cate poze avem puse acolo (ca sa nu va spun ca alea-s doar parte din ce avem in calculator).
A venit si la noi vremea mai rece (cum a fost in Ro in ultiemle 2 sapt.), la noi e intotdeauna o diferenta de cateva zile intarziere fatza de vremea din Ro, dar mereu oscileaza in acelasi sens.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ohooo felicitari pt noii dintisori si la mai multi

cuscra vad ca nora mea e rapida pai la Silviu nici urma de dintisor nici macar vre-o urma in gingiuta iar cand a avut diaree l-au controlat bine de dinti si verdictul a fost " mai e muuult pana ii sa ii apara" asa ca..... asteptam sincer nu cu nerabdare si sper sa ii apara fara sa stiu eu

un pupic de la Silviu pt noua lui nevasta ( model cu dintisor)

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

?? Am uitat sa-ntreb, biscuitii nu contin gluten?
E voie sa le dam?
Eu o indop cu cereale ca sa nu folosesc, inca biscuitii.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Pt a intelege mai bine fenomenul: glutenul se da de la 6 luni, dar nu conteaza numai varsta ci si kg pe care le are... Mihai are 6 luni si 9 zile, dar nu am voie sa ii dau cu gluten sau nimic pe care scrie peste 6 luni pana nu are 7 kg... Dar nu e batut in cuie.... sa ajunga la aceste kg, dr pediatra s-a uitat cu cate kg s-a nascut si apoi a facut un calcul... iar rezultatul a fost ca Mihai are voie alimentatia de peste 6 luni abia cand are 7 kg...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=5" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mi-a venit o idee sa nu ma ce ziceti daca am trece in listuta si numarul de dintisori? luna cand a aparut primul sau asa ceva de reper desi cred ca noi vom fi ultimii

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetelor, noi ne retragem!

Va spun: "Noapte buna si sa va pazeasca ingerasii!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Buna, mamici dragute de nov-dec si pupici puiutilor vostri scumpi.
Sunt Delia, va citesc de tare multa vreme, cu mare interes si placere, fiind si eu mamica unui baietel nascut in aceeasi perioada cu copilasii vostri.
Nu stiu exact de ce n-am scris pana acum, poate a fost mai comod sa citesc doar, poate si lipsa de timp, insa m-am gandit ca nu e frumos sa nu impartasim din experientele traite de noi, sa punem si noi intrebari si sa raspundem, daca avem raspunsuri.
Asadar, Iustin s-a nascut pe 25 noiembrie, exact cu o luna mai devreme decat era programat, cu 3,050 kg si 50 cm(cezariana). Insa nu au fost probleme, totul a decurs ok si de atunci am crescut mare si voinicut,avem acum cca 8,500 kg si 68 cm.
Va rugam frumos, ne primiti si pe noi in clubul vostru?
Cate ceva despre noi, pana la 6 luni am alaptat exclusiv, deci am inceput tarziu diversificarea, asa ca noi nu ne putem lauda decat cu suculet de mar si morcov sau caisa mixata si mar ras, la ora 10,00, iar la ora 14,00 piure de legume(am inceput cu morcov, apoi dovlecel, cartof dulce, broccolli, pastarnac); mai intai am dat cate o singura leguma, apoi incep sa combin cate doua sau cate o leguma cu un fruct. Mancam bine, pana acum n-am refuzat nimic, dar asta e doar inceputul...Nu stiu daca e cazul sa introduc cerealele, deocamdata, ma gandesc ca e destul de grasut si, in plus, doarme neintors toata noaptea(asta inca de pe cand avea 3 luni). Voi ce sfat imi dati?
Stam in fundulet, insa nu ne place deloc pe burtica, nu stim sa ne rostogolim, ne intoarcem doar de pe burta pe spate, insa nicidecum nu facem tumbe. Nu avem nici dintisori, desi...tare de mult ii asteptam.
Spuneti-mi, va rog, cam cand au inceput micutii vostri sa se rostogoleasca si cum ii incurajati sa stea pe burta si sa apuce diverse jucarii sau alte obiecte?
Cam atat acum, va dorim la toti noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

O sa pun si pozite, cat de repede, sa ne cunoasteti, ca noi va stim pe toti si sunteti minunati.

Delia si Iustin(25.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

DIDA... hai ca am acum putin timp... sa incerc sa vad cat de explicita pot fi:

1. Scrii informatia: "aici poze noi"
2. Selectezi "informatia"
3. In bara de sus, pe randul unde scrie FORMAT (cu bold, italic etc, dupa "HR" ai un glob pamantesc, la care daca esti cu cursorul desupra lui iti apare scris "introdu hyperlink": dai clic pe el (in timp ce e selectata informatia) Rezultatul: informatia iti va apare incadrat de url-uri in paranteze patrate.
4. Te duci in prima paranteza la sfarsitul url-ului si inainte de a se inchide paranteza si scrii semnul =, dupa el deschizi ghilimele, dai paste la adresa si inchizi ghilimelele la sfarsitul adresei, deci inainte de a se inchide paranteza.
5. Inainte de a da trimitere la mesaj, ii dai vizualizare si vezi daca ai reusit...
GATA

Pt informatia ta, trebuie sa arate dupa ce ai terminat, inalinte de atrimite, asa: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">MIHAI
Inca o data sa vezi si "spatele":
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6*]MIHAI[/url]
NOTA... in loc de steluzta sunt ghilimele, dar daca le-as fi pus, nu-ti mai aparea spatele...
Acum am vazut ca in fatza la adresa cu http nu se vede ca e url=" cu paranteza deschisa patrata in fatza lui...
Bafta

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=5" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput