Viata in Germania (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

vik si tinatache,multumesc!
am luat pana la urma reisflocken pt ca astea nu au gluten spre deosebire de haferflocken.din cate stiu trebuie evitate produsele cu gluten pana pe la 6 luni pt ca produc iritatii intestinale(sper ca n am spus prostii).o sa incerc-asa cum a zis moasa-sa i dau crema de asta.daca i o placea merg inca 2-3 sapt asa si apoi trec pe morcovei si mar..si altele.
tinatache,
de alptat nu mai alptez de o luna pt ca fiu meu nu a mai suportat titi.asta e...oricum targetu era de 4 luni(sa am timp si eu sa slabesc pt nunta,adik pt rochia de mireasa).acum papa milumil1.
si va mai tin la curent cu masa printului
vik,acu pusei plicu.(vine din oberderdingen ca am uitat sa scriu nickul meu,dar oricum pt mine e egal dc mi apare nicku undeva sau nu).sorry ca n am putut mai mult,dar sunt cu datu si n alte parti plus ca am si cheltuiesli mari cu nunta si botezu

Nicole-mami de pici cu lipici (19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

zuzu, pai daca nu-l mai alaptezi se schimba treaba, eu am inceput la ambii copii crescuti cu lapte praf de la 4 luni. Pana la 6 luni se evita glutenul din cauza bolii de care sufera si Tia, care e f rara dar daca bebe o are atunci e f nasol cand e < 6 luni.
Diversificarea am inceput-o dupa cum ti-am spus, f incet si cate putin, asa ca practic de pe la 5 luni mancau serios o masa de altceva in afara de lapte.

Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Tinatache, multumesc mult pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_alex spune:

vikinga,
am trimis ieri un plic . Adresa ta am avut-o de la gabrianah.
Ma bucur ca a luat o asa amploare cazul lui Sabina si sper sa se faca bine. Eu am vazut la tv ( Protv international ) cazul si am sunat parintii din Ro sa dea telefoane la teletonul organizat in Ro.
Dupa ce am vazut ca adunati si voi bani am zis sa mai pun si ceva in plic . Nu am scris nimic in plic ( m-am cam grabit ), dar te-am anuntat acum pt ce sunt banii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Salut!

imi spuneti si mie daca pot face un Uberweisung din Giro Konto nemtesc intr-un cont din Italia. Aveti idee cat e comisionul? E banca StadtSparKasse!

Merci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

poftiti la partea urmatoare:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54440

Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Mergi la inceput