decolorat cu apa oxigenata

decolorat cu apa oxigenata | Autor: aiamoni

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am ceva par pe miini pe care nu-l mai suport, nu vreau sa folosesc aparatul de epilat ca-mi ajung picioarele, nu suport sa-l rad fiidca creste aiurea dupa aceea. Am facut rost de niste apa oxigenta din Ro, ma gindesc ca ar fi o solutie buna sa-l fac "invizibil", dar nu stiu cum sa procedez, ma ajuta cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_v spune:

N-ai nici o sansa doar cu apa oxigenata. Daca tot esti in SUA de ce nu cumperi produse speciale pt decolorat parul de pe corp (cum ar fi Nair care se gaseste in State
http://www.naircare.com/products/index.asp)

Daca cauti bleaching cream pe google gasesti o gramada de alte produse.

Dar mai intai testeaza-le (eu de la pudra decoloranta de la Farmec + apa oxigenata faceam cruste pe piele, si oricum pudra decoloranta de la Farmec nu era pt parul de pe corp, dar doar aia se gasea atunci in Romania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

La cit sunt de aiurita nici nu mi-a trecut prin cap si ar fi ceva produse speciale si aici. Eu stiam de apa oxigenta si de apa oxigenata am facut rost.
Ai dreptate, Alina, iti multumesc.

Mergi la inceput

quote:
Ai dreptate, Alina, iti multumesc.

Ma bucur ca ti-am fost de ajutor.

Am uitat sa-ti mai spun ca eu, daca nu ma dau cu crema dupa ce ma decolorez, ma irit. Si cand m-am decolorat la cabinet, m-a dat cosmeticiana cu crema dupa.
Dar oricum, mi se inroseste pielea dupa. Daca imi decolorez mustatile,
atunci nu pot sa ies din casa cateva ore. Pe maini nu e asa vizibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Nu iese cumva un blond auriu,absolut "superb" ,care este foarte evident?

Mergi la inceput

Acum chiar nu stiu ce sa fac. Sa incerc acasa cu vreun produs din comert? Daca ma irit si nu mai pot iesi din casa am incurcat-o! Sa ma epilez pur si simplu? Of, ce greu e sa fii femeie!

Mergi la inceput

quote:
Nu iese cumva un blond auriu,absolut "superb" ,care este foarte evident?

Eu am pielea f. alba si arata numai bine. Depinde, cred, si de cat de gros e firul de par (eu nu pot sa-mi decolorez firele mai groase), de culoarea pielii.

quote:
Acum chiar nu stiu ce sa fac. Sa incerc acasa cu vreun produs din comert? Daca ma irit si nu mai pot iesi din casa am incurcat-o! Sa ma epilez pur si simplu?

Poti sa testezi pe o bucatica mica de piele cum se comporta. Scrie si pe produsele de decolorat sa le testezi asa, astepti 24 de ore si daca e ok poti sa le folosesti.

Mergi la inceput

Alina: Am inteles, sa traiti!
Multumesc pentru ajutor. Ca sa nu mai vorbim ca totul era cit se poate de logic, doar ca trebuia sa-mi folosesc particica aia din corpul meu care se numeste "creier". Sau poate ca mie-mi lipseste ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ai incercat cu crema de epilat? Nu te iriti, si nici nu creste mai des dup-aia. Eu asta folosesc, si sunt foarte multumita. Cu aparatul nu indraznesc...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Ana-Maria, mi-e frica de crema de epilat ca o sa arate rau cind ies toate firele odata, si doar n-o sa folosesc crema in fiecare zi. De aceea eu nu ma rad pe picioare, folosesc aparat de epilat. Nu ca imi place mie sa ma doara , dar nu suport cind cresc toate firele in acelasi timp, parca as avea o padure...Tu cit de des folosesti crema si cum arata dupa citeva zile de la folosire?

Mergi la inceput