Copilasii din 2002 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna,
irina_ina2000, cand el iasa din camera imediat dupa tine, il iei frumos, il duci inapoie, ii explici ai fost rau, acuma esti pedepsit, stai acolo 2 - 3 min, si iesi afara... azi il duci de 10 ori, maine de 9 ori... si tot scade numarul. Doar nu crezi ca al meu din prima statea acolo, nici vorba faceam la patrule de ma dureau picioarele, dar ma bucur ca am reusit eu sa fiu cea care da oridine si el sa execute, cu rabdare se poate orice la bebelaci.
daisy ma bucur ca ati gasit si voi ceva de facut. Faza cu apa si la noi se intampla si totusi inca merge la bazin, ma si mai mult intra cu mine in bazin acasa, il ala mare si rece ca un sloi. Incearca planul ce l-am sc eu de innot, e cum fac cu pici la ora de innot, si sa sti ca o fetita de 3 ani si 9 luni chiar innoata deja, deci e bun, vointa si rabdare. Distractie placuta si balaceala pe cinste.
Pashosa sa iti ajute dumnezeu si sa reusiti cu adoptia, sa fie totul bine si sa vi cu vesti bune imediat ce le primesti.
Va povestesc cand vin de la ora de innot cum a fost ieri si azi la bazin.
O zi buna

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
Noi suntem impreuna de 2 zile si ne iubim, ne "batem", ne certam... ca si la voi! vad ca aveti probleme si ma gandesc ca vom trece greu de perioada asta dificila, in care nu ne intelegem asa cum am dori cu ei.
De ascultat ne asculta oarecum, daca este "tata", obligatoriu, cand tati nu e, copilul meu e intors cu 180 de grade. Partea aiurea la noi e ca o bate pe mama mea, din senin, da cu piciorul, da cu ce are in mana si stie ca nu e tati acolo sa il certe. Oricat i se explica, oricat ii povestim, cand ajunge la mama, o ia de la capat. Daca nu il baga in seama si se supara pe el plange si vrea in brate sa il ierte, insa raul e deja facut!
Irina, cresa se pare ca ajuta parintii intr-un fel, dar in alt mod e un dezavantaj. Eu as fi vrut sa il dau la cresa, dar am auzit povesti care mai de care si pentru ca am avut alternativa cu mama mea, am renuntat. Insa daca nu aveam, asa ca tine... nu aveam incotro si il duceam. Sa speram ca din toamna se vor schimba copiii nostri!
Pashosha, iti tinem pumnii si ne gandim la tine sa fie bine pana la urma. Te inteleg prin ce treci, si ma bucur ca vei scapa. Asteptam vestile tale si as vrea sa iti arat pumnii mei stransi! Oricum am ras cand am citit ce nazdravanii face Maia mai ales!
Gabb, frumos inotul si e bine ca e inceput de mic. Poate din toamna il inscriu si eu, avem o oferta aici la noi si mi-as dori, mai ales ca nici unul dintre noi nu stie sa inoate!
Sanzi... oare care copil nu vrea sa alerge prin ploaie si prin balti. Cred ca voi veti face plaja vara asta si pentru noi care nu vom ajunge la mare, desi am dori!
Lucia, distractie placuta la tara! Sigur Liviu isi va incarca bateriile!
Daisy, vei avea succese pana la urma, e un copil cu personalitate puternica. Stiu copii care venea in parc si avea "reputatie" negativa printre ceilalti, sau ma rog, printre parinti mai mult. Insa acum sunt de nerecunoscut. Era o fetita care tipa, musca alti copii (ea zicea ca ii iubeste), al meu era mai mic, insa nu ne-am ferit de ea si a fost bine. Acum e mai mare, are 4 ani si ceva si e foarte cuminte. De asta sper sa trecem de aceasta perioada.
Fugim acum in oras, sper sa fie cuminte "dl. Goe" si sa nu ma enervez eu prea tare. Noroc ca nu insista mult intr-un magazin, s-a mai potolit!
Numai bine, Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Azi e foarte cald la noi in C-ta...dupa ce ieri am tras friguri..
Avem musafiri si suntem cam ocupati zilele astea...plus ca ieri am avut casa plina ...
Asa ca DAvid cam trebuie sa stea in casa si sa se poarte frumos!!! Ceea ce nu prea stie!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinatent spune:

Ceau, mamici!
L-am adus pe Bogdan de la tara si e negru ca un tiganel, oricum el are tenul mai inchis
Inca face kk pe el, nu stiu ce se intimpla ca cu pisu nu mai avem probleme. face si la olita si la wc, si din picioare, si se cere singur. Numai cu kk avem probleme
E destul de greu acum caci si la cel mic ii ies dintii si e tare agitat, asa ca amindoi sint cu fite
Acum incerc sa il dezvat pe Bogdan de suzi. cu toate ca numai cind face nani ii trebuie, am descoperit ca i s-a deformat maxilarul. Va fi greu ca nu se culca fara ea

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_tent/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

alinatentsi eu ii dai suzeta numai pana adoarme, dupai ao fur , vreau si eu sa scap de ea dar nusunt pregatita sufleteste de nopti cu curlete si sot nervos canu poate dormi si la 5 AM trebe sa plece la lucru.
Cum ai descoperit ca e deformat maxilarul... da mai multe detali te rog.
Bafta la op olita...

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu stiu ca nu se deformeaza dantura de la suzeta...doar daca e "dependent" adica suge aproape non stop...
David a supt-o pana la un an si un pic , apoi a refuzat-o brusc...dar si mie imi era comod, cum tipa cum hop cu suzeta in gura!!! hihi...

DAvid a varsat lenor pe gresie si am tras 2 trante si eu si el de credeam ca imi las posteriorul pe acolo...nici dupa ce am spalat 1 ora nu am reusit sa ii iau luciul si tot mai aluneca!!1
Ofof.

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna fetelor!

vreau sa va spun si eu ceva referotior la suzeta, nemaipomenita suzi.Pana in luma martie am zis si noi ca tre greu va fi fara ea si ca nu o va lasa deloc dar am zis ca merita sa incercam ca la o plecare mai lunga de acasa sa o facem uitata.Am fost plecati doua saptamani de paste prin Bucuresti si la munte si in prima seara cand am ajuns in Bucuresti am constatat amandoi ca "Alexandru a uitat sa-i dea lui mami suzi" sa o puna in bagaje.A cerut-o dar fiind fff obosit a adormit .A doua seara iar acerut-o si am insistat si i-am spus ca stie ca este acasa ca am uitat-o.A tinut-o asa tot concediul si spunea in fiecare seara ca el vrea acasa .Dar pana la urma nu am avut parte de plansete si tipete cum ne asteptam si in sfarsit adormim fara ea.Adevarul este ca Alexandru avea 3 ani deja si cumva trebuia sa renuntam la ea.Acum vrem sa aplicam aceeasi tactica si pentru biberonul de lapte dea seara si dimineata cand plecam in concediu la mare.Am sa iau canita cu cioc si ceva paie sa vad daca va merge.Oricum el deja stie ca nu mai ne da nimeni alt biberon deci nu va merge sa-mi spuna sa cumpar altul.Asa ca sper ca va fi bine.
Succes la toata lumea si sigur la fiecare va merge in felul lui aceasta renuntare.
O saptamana cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Va pup fetelor,
Azi sunt ceva mai optimista pentru ca in primul rand m-au intarit necazurile altora, imi pare rau sa o spun, dar sunt parinti care lupta cu boala copiluli lor si atunci eu nu am nici un drept sa disper...voi lupta pana la sfarsit...am inceput azi postul Santului Petru ..3 zile , asha se tine, sper sa imi ajute Dumnezeu..
fetele din Bucuresti, stiti de Insula Copiiilor , in Herastrau?
Am fost aseara acolo si a fost super , s-au distrat ai mei de abea mai mergeau...totul amenajat, face painting, saltele si tot ce vrei..mult, mult aer curat...in padurice...eeee
la intoarcere maia a fost carata de tatal ei dar in spate, pe ceafa..si pana sa zica ca vrea pipi a facut pipi pe tati..
am ras cu lacrimi, era Andrew tot ud..si a zis ca daca tati nu a pus o down, ea nu s-a mai putut tine si a facut pipi pe ea..
Azi , maine si poimaine voi avea puls cred ca 20...Vesti bune..vineri vine protectia copilului la noi acasa si inchidem post adoptia Maie, adica, de vineri este numai a noastra, nu ne mai poate intreba nimeni nimic de ea...of, de s-ar termina si cu Luca..i gata
si mai am o veste buna...v-am spus ca eu am grija de o orfana de 5 ani jumate? O cheama ana maria si este o frumoasa...e blonda si cu un ten alb...ma striga nasha mereu..ieri , am aranjat sa vina pe la mine ca i am cumparat bicicleta...si am vb sa vina si finii mei pe la noi...si...VOR S-O ADOPTE PE ANA MARIA!!!!Nu mi-a venit sa cred ochilor..eu doar am aranjat intalnirea, iar Dumnezeu a facut posibil ca acest sufletel sa aiba o familie...sunt super fericitaa!!!
va pup ca am de lucru si nici nu v-am citit msj..promit sa citesc cum ma calmez un pic

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bine v-am regasit, dragi mamici si copilasi !
Am revenit de 1 sapt. din concediu, dar nu am avut timp sa intru pe forum. Cum a scris si Gabb , as mai fi stat in concediu, mai ales ca si Cristina este in vacanta.
De la serbarea din 8 iunie, nu a vrut sa mai mearga la gradi, si-a luat vacanta.
Avem cateva poze noi pe paginuta Cristinei, jos la semnatura.

26.06.2002--- Radu-Andrei --- dede & denissa
27.06.2002--- Briana --- cgabriela

La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi ! Sa cresteti sanatosi si voiosi !
Felicitari, dragi parinti ! Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletele de bucurie !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49587" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Am revenit si noi de la tara. Lui Liviu i-a mers f. bine, a mancat bine, a dormit bine si s-a si bronzat. Acum ca am scapat de toate tratamentele alea innebunitoare, parca incepe si el sa se mai ingrase putin si parca s-a si inaltat. Phasosha, inca nu am ajuns in Herastrau cu Liviu, e destul de departe de noi, dar bine ca ne-ai povestit si cu prima ocazie vom merge. Ma bucur pentru vestile bune pe care ni le dai, succes mult in continuare. Anina bine ai venit inca o data! Nici noi nu ne-am mai dus la gradinita (si asa ne duceam rar) dar nu am mai fost pentru ca am facut tot posibilul sa evitam orice factor ce il poate da pe Liviu inapoi cu raceala, sa treaca o perioada buna de timp in care sa fie bine pentru ca imunitatea lui sa creasca.Alina sa stii ca si Liviu are tenul inchis si cum il prinde putin soarele se inegreste ca un tiganus.Elena succes cu George, ca vad ca si el face nazbatii. Ati vazut voi copil cuminte? Ca io inca nu. Si Liviu a avut momente, rare, ce-i drept, cand dadea in mine. Dar nu am mai vorbit cu el, i-am spus ca io nu dau in el, el de ce da, ca ma doare si daca ma supar o sa dau si eu in el si o sa il doara. Dar am avut noroc ca a inteles si nu a mai dat. Asa ca poate merge si la voi. Cand face asa, nu il mai bagati in seama.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005

Mergi la inceput