Copilasii din 2002 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanica spune:

Pashosha, nu-ti merge pm ul !!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

PAshosha mult succes...
Unde mergeti voi la inot? Si ce excercitii faceti acolo???

Gabb, voi cum o mai duceti cu inotul?? Vrem si noi un tobogan de apa!!! hihi...

Lucia , da se pare ca ai nostrii copiii sunt in greva...(si ei cu cfr-istii!!!)...sper sa fie de la caldura si sa se racoreasca un pic in curand...sa nu poposeasca prea mult mofturile pe capul lor...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna,
noi facem inot zilnic, de la 11.30, la bazinul olimpic Lia Manoliu. Momentan suntem la faza de recapitulare..cum sa miscam picioarele, si oricum le face tare bine.Amsi eu o intrebare..Pe La sfarsitul lunii iulie, imi vin doua prietene grecoaice.Vor sta la mine 2 saptaani.Vreau sa le ducla mare.Ce imi recomandati? pensiunilesunt ok? si cam de candsa sun sa rezerv loc ?
pupici la toti bebicii vostri frumoshi

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Pashosha, eu zic ca ar trebui sa te interesezi de pe acum de preturi si rezervari ca deja e plin...
Vor in Mamaia??? Nu prea sunt pensiuni, mai mult hoteluri...

noi azi am pedalat la tractoras si vad ca a mancat mai bine...sa fie asa!!!

Gabb, azi am facut retetele tale!!! Dar nu am timp sa gatesc altceva in fiecare zi!!!! DAr fac cate 4 feluri odata!!! Merge!!!
Ah! Ce mi-as angaja o bucatareasa!!!!

Sinzi si David

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna,
Sinzi_ana esti o scumpa si o figura , spor la gatit si pofta mare, sanatate si numai bine
pashosha al tai piticxi innoata singurei, fara sustinere si fara colacele?
Anina_n pupici la Cristinuta scumpa si sanatate
Sirod bine ai revenit, si sa aduci poze cu Irina de la botez si cu Otti cea scumpa .
Lucia poate ca flacau e in greva ca e cald si nu ii convine... sanatate si numai bine.

Miercuri:
- a fost misto la apa, cald si bine, s bb a facut toate exercitile si foarte incantat a fost... ba chear a mers singur cuinstructorul si nu a carait dupa mine.
Joi:
- la fel, cald si bine, doar ca azi au sarit la trambulina de 2 ori, asta a fost facultativ, cine a vrtu numai , normal ca zmeuliciu meu a vrut... a primti si un certificat, la fiecare 2 saptamani primesc unul sa zica ce a invatat in acest decurs de 2 saptamani, si a primit asa:
- da din maini si picioare sustinut pe bord, si sustinut cu mama,
- sufla bule,
- se scufunda partial
- sare la trambulina, si merge pe topogan singur
- pluteste pe burta
- sta agatat de marginea bazinului 3 - 5 min fara sa fie sustinut de nimeni
- deschide ochii in apa - APROAPE am ras la asta, canu prea ii place sa isi deschida ochii in apa, dar totusi ia dat si asta ca a invatat .

In rest nimic nou, mami e obosita si terminata de la atata invatat, si atata curata in casa, si fetelor imi vine sa dorm toata ziua.
Va mai sc eu marti dupa innot.

29.06.2002--- Patrick Marian --- narcisa
29.06.2002--- Ana Cristina --- cristinutza

Iulie
01.07.2002--- Alexandra-Maria --- Daiana02
02.07.2002--- Iulia Elena --- Oanaesn
03.07.2002--- Maria --- acs
03.07.2002--- Paul Eugen --- Oana
04.07.2002--- Rares Petru --- Gabi25
04.07.2002--- Matei Alexandru --- GabrielaG
04.07.2002--- Ileana --- gandacelu

La Multi ani copilasilr Patrik Marian, Ana Cristina, Alexandra-Maria, Iulia Elena, Maria, Paul Eugen, Rares Petru, Matei ALexandru si Ileana, sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti cararile vietilor presarate numai cu bucuri si impliniri.
Felicitari parintilor pt asa copii minunati, sa fiti sanatosi si sa va bucurati cu toti de minunilor voastre.

Pupici si sanatate

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Phashosa ce facem cu hainutele alea? Ne vedem sa iti dau pentru fetita cu malformatii?Gabriela tare ma bucur pentru Julian! Ce bine ca ai reusit sa incepi cu inotul la asa o varsta mica, ii va fi mult mai usor. Mi-l imaginez si pe al meu cum va fi, ca el nu suporta nici o picatura de apa in coltul gurii, sau cand il spal pe fatza, daramite sa mai deschida si ochii in apa!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005

Mergi la inceput

La noi a plouat si DAvid e foarte fericit pentru ca am iesit afara si a intrat in absolut toate baltile care i-au iesit in cale!!! Am venit cu el ud si murdar...ca un mic porcusor...

I-am cumparat un cd cu alfabetul dar vad ca nu il citeste comp...ma gandesc ca poate sa fie zgariat sau ceva...
Sunt niste reviste care au si cd-uri, oare sunt bune???

Sinzi si David

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna dragele mele..
Gabb, cum sa inoate singurei, mi-as dori eu..inca nu, erau anul trecut la nivel de pluta, acum am reluat cu colacul ..deh..regres clar. Ma bucur si te felicit ca ai timp liber atat de mult....eu m-am scos ca mi-i ia shofrul de la gradi si ii duce el.
Lucia, mersi din suflet, te rog da-mi numarul tau de telefon si dau iama peste tine cu grashii mei..sau ne vedem undeva..nr meu este 0744 311 471...am mai oistat noutati ..acum ma chinuiesc sa iau legatura cu arafat , patronul de la Smurd. sa vedem.
Sanzi, sper sa am timp luni sa ma agit..o sa vad ce au mai postat fetele pe la calatorii ca nu vreau sa mi duc amicele cu cortul..hehehehhe
Cat despre balti, Maia nu poate sa ocoleasca asha ceva nici daca stie ca merge la o party si trebuie sa fie curata...balta o cheama!!!!
va sarut ca ma duc sa imi epilez prietena...abea astept sa o chinuiesc un pic..heheheh ce sadica sunt!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Toata lumea e in vacanta???

Pashosha lasa ca si cu colacul si tot e bine!!! Io am fost destul de fricoasa cu apa, asta in masura in care la 7-8 ani nu stiam sa inot (ma mentineam la suprafata) si saream de la dig in Eforie pentru ca vedeam la tata si la fratele meu....
Asa am invatat sa inot, ma prindeau ei de 3 ori si eu saream de 4 si trebuia sa ajung cumva la scara sau la colac (pe care mi-l aruncam inainte!!)
Acum sa sar in apa e pasiunea mea!!!

Noi ieri am fost la petrecerea de 2 ani a Mariei, si azi am fost la petrecerea unei matuse tot la curte si desi ploua nu am putut sa il tinpe David in casa, era cu tricicleta prin ploaie si tragea pisicile de coada!!!!

Sinzi si David

La marea Neagra

Mergi la inceput