Copilasii din 2002 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna,
e ultima zi cand va mai stresez cu subiectul asta, am simtit ca ma intelegeti mai bine ca orcine...azi nu m-am dus la birou, de fapt m-am dus si am plecat, am simtit nevoia sa fiu cu copilashii mei, am fost nervoasa toata ziua,chiar m-am rastit si la bebei..imi pare rau acum..am luat un extraveral pe la 9 seara caci se apropie si ma doare rau de tot...ma simt sfasiata si nu pot sa mai fac nimic..am lacrimi in ochi cand va scriu..simt ca o iau razna...de maine OR LA BAL ,OR LA SPITAL!!!!
DOAMNE NU MA LASA ACUM... nici dusmanilor mei nu le doresc sa treaca prin ce trec eu acum...offfff....maine inru pe net si ...om vedea...va sarut si va multumesc ca imi sunteti alaturi..

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Pashosha mami de Luca si Maia trebuie sa fie bine.Imi doresc mult asta pentru ca din ce am citit despre voi esti o dubla mamica care merita tot respectul.
Emotiile si starea ta de agitatie e de inteles .Incearca sa-ti ascunzi lacrimile cu toate ca imi inchipui ce e in sufletul tau.Te asteptam cu vesti bune.

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Mamaia,Iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna,
pashosha ititin si eu pumnii siiti doresc din toata inima sa se rezolve situatia si sa ai pe micutii tai langa tine.
Fetelor va salut pe toate, nu mai am timp sa va aiau pe toate la rand si sa va spun cate ceva, sper sa nu va suparati, va pup dulce de tot si numai bine.
Nu imi mai ajunge timpul, si pt casa, mancare, curatenie, ajutat sotul cu cate ceva, udat gradina, Julian cu activitatile lui, intalnirea cu pitici in park si invatatul meu, sunt efectiv epuizata, dorm cate 12 ore pe zi/noapte la un loc si ma simnt super obosita. si timp de DC si e-mail nu mai am
Deci sa va spun repede ce si cum cu gradi si sa plec la culcare macar o ora deamiza ca imi vazie si ultimul neuron care il mai aveam intreg.
Marti la gradinita:
- am ajuns acolo si sau strans 6 copii in grupa, totul parea ok, s-au jucat pt 15 min, dupai aa urmat cantecele, invatatoarea a zis ata: "E timpul pt catecele, mamcilor impingeti jucariile catre perete si incepem sa cantam, cine vrea sa cante cine nu sa se joace" normal mai frate ca toti copii au preferat sa alerge prin clasa, si sa se joace decat sa sta incerc si sa cante cu ea. Bun trece si asta si eu am ochii cat cepele de nervi... vine timpul pt "opere de arte" aceasi faza ca mai sus, doar 3 locuri la masa, cine vrea sa joaca cine vrea sa modeleze in plastelina,a incercat fiul sa faca ceva, nu ia placut, nu la atras deloc, a inceput sa alerge iara prin clasa. Timpul povesti exact la fel, copii fugeau si tipau mamicile ascultau povestea. asa ca mi-a sarit tandara rau de tot, pt 6 $ pe ora si eu pot sa fac asta cu el acasa, si m-am dus la borou si l-am transferat din clasa aia la vechea lui invatatoare, care va merge intotinuare in fiecare luni tot timpul veri. Alt program pt copii in zona mea nu mai este, si sa o rog pe Janice, mamica lui Kate sa vina ea in fiecare saptamana cu masina sa ma duca in alt oras la alt curs mi jena tare sa cer asa ceva.
Eu zic ca ii ajunge pana face 3 ani programul asta:
Luni gradinita o ora
de luni pana vineri innot in fiecare zi
la park in fiecare zi 2 - 3 ore cu copii
in fiecare zi dupa innot Kate ramane la noi pt o ora.
Marti la innot:
- cald bine si frumos, rutin azilnica, sucufundari (nu a facut), bule de aer cu gurita in apa (nu a facut), sarit in apa de pe marginea bazinului (a facut), innot sustinut numai de burtica cu o mana (a facut), fuguta pe crocodil (a facut)
Miercuri la innot:
- toate ca si marti, numai ca azi i-au dus si la topogan,inalt pana la et:III copii mergeau cu mamicile pe scari, si dupaia copii trebuia sa isi dea drumu pe topogan, avea 2 bucle mari, si la intrarea in apa (unde se termina topoganu) ii astepta instructorul si ii prindea. Julian a mers primul, foarte incantat si curajos, si pe jumatea topoganului sa oprti si a inceput "mama udi esti?, mama?" ok toti urlau "GO JULIAN" el nimic,imi var capu pe topogan: "1, 2, 3 GO JULIAN" si incepe si el "1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 GOooooo weeeeee" plos il aud cum aterzeaza in apa.. il scoate afar si il intrem "MAi vrei o data" el:"NONO no no no, noooooo" toti au ras de el si de figura ce e.
O alta mamica si-a dat drumucu fetita ei de 1 an si 6 luni, nu avea voie, a primit o morala de la instructoi. Ea era gravida in luna a 6 cu gemeni, si a mers cu fata, in apa adanga de 6 - 7 m, a tinut fata in brate pana a intrat pana la fundul apei, dupai aia dat drumu, ea a iesit la suprafata fata, nu, intructori au scoso, aproape un minut nu a avut copila reacti. M-am speriat tare si ma gandesc ce o fi in capul la mamica aia, putea sa isi omoare copilul.. of of si a mai pus si viat ala gemeni in perocol of of.
al baiatel de 3 ani, sa duce curajos si isi da drumu, il intreaba mama lui, Roni ti-a placut? El:"Daaa" , Mama: Mai vrei o data: Roni: "Nu multumesc!"
gata ma duc fetelorm va pupic dulce si va urez multa sanatate la toate si la toti bb

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna fetelor,

ca sa nu fie si la noi bucuria deplina ca apoape numai tuseste deloc Alexandru dimineata a vomat dupa ce a luat pastiluta de antibiotic.Mai rau a fost ca s-a speriat ca ce s-a intamplat pentru ca nu stie ce este asta.A ramas iar acasa si sper sa reusesc sa il fac sa treaca si peste asta, iar dupa amiaza iar batem la usa doctoritei sa vedem ce ne spune sa mai facem.
Pashosa numai ganduri bune pentru tine, capul sus si infrunta sistemul acesta ciudat.
Hellene zimafluor este la noi cam in orice farmacie , se da fara reteta iar daca nu este pe stoc poti sa le dai un avans sa iti faca comanda.Eu iau din de cu gramajul de 0.25mg parca sau 1/4si la varsta lui se dau 2 patilute seara dupa ce a terminat de mancat, de baut si de spalat pe dinti.Alexandru chiar asa de mult s-a obisnuit cu ele ca nu se culca daca uit sa i le dau si ii plac la gust.Nu stiu cat l-au ajutat dar dintii sunt superbi, albi si frumosi.Acelasi lucru am observat si la nepoteii mei care au de acum 5 si respectiv 6 ani si care au dinti la fel de frumosi si albi.
Gabriela stau si ma gandesc la peripetiile copiilor cu topoganul si cred ca Alexandru meu ar mai vrea sa urce in asa topogan.La noi in parc pe langa ca fara sa-i dau voie s-a dus singur pe topoganul in spirala si s-a dat si de atunci numai pe acela se da, imi arata in fotografiile din pliantul cu Albena unde ajungem noi la mare ca pe topogaul acela mare o sa se dea el acolo.Eu ii spun ca da dar cu mama si el spune nuuuuuuu singur.Asa ca sigur vom avea peripetii pe acolo dar va tinem la curent.
Numai bine si pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Bine v-am regasit fetelor.Si va urez bun venit celor pe care nu le stiu...inca!
Ce sa va spun despre noi?...Ne obisnuim incet-incet cu viata in patru, Miniplodu(Irina) e cuminte-foc si Maxiplodu(Otilia) e teribil de incintata de surioara ei.
O vreme nu am avut net, apoi zilele de acomodare cu amindoua, apoi Oti a plecat la tzaranoaia...de unde imi spune la telefon :'mami, stau cu burtica goala si m-am bronzat'...'mami, la curcanei le place pijamaua mea!'.
Duminica botezam minunea mica si de saptamina viitoare sper sa va povestesc aventurile fetelor.
Va pupicesc pe toate in speranta ca nu ne-ati uitat!
O sa ma bucur sa va cunosc pe celelalte mamici care ati venit in clubul nostru cit am lipsit noi.
...si pina vine Oti o sa citesc povestile voastre...
pupici la mamici si la pitici

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna tuturor!
Doris, bine ai revenit, ma bucur ca esti bine si ne-am bucurat toate pe aici cand ai nascut (Nina ne-a dat vestea!) sa iti traiasca minunile, si cel mini si cel maxi, sa iti fie sanatoase si cred ca usor usor o parte din copii nostri sunt niste mici tarani... eui-am zis la al meu "copilul rural" ca sa nu simta complexe (neologismele mai atenueaza una alta)!
Irina, mersi de informatie, voi merge sa ii iau, musai, pentru ca ma sperii cand e vorba de dinti mai ceva ca de altele. Si sanatate lui Alex, sa se faca bine!
Pashosha, cred ca esti terminata, cand ai vreme asteptam sa ne spui cum a fost. M-am intalnit azi cu o prietena din DPC-ul nostru care e la adoptii si spunea ca legea asta noua le-a dat peste cap multe, si are familii si din Bucuresti care vin la noi sa caute copii. Eu zic ca la adoptiile nationale prea e de tot, prea incurca bietii oameni care isi doresc asa mult un copil. Insa legea e lege!
Cristina, ce mai face Mariuca?
Gabb, oricum e curajos Julian, ma gandesc ce greu il dau pe topogan pe George, ca nu prea are curaj, in schimb el stie ceva ce altii nu fac: pashte gainile la bunica'sa pe shantz, mai nou asta e preocuparea lui nr. 1 de cand se trezeste, ar sta cu gainile toata ziua sau ar asista la mulsul vacii... ce ziceam eu ca e copil rural, e fermier in toata regula!
Va pup si astept sa va citesc in continuare povestile!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

David a intrat in greva foamei si a somnului...nu mai doarma nu mai mananca...dar aleraga toata ziua...si si-a spart buza...de fapt cred ca si-a sectionat pielita care prinde buza superioara...
Are buza umflata si arata tare caraghios...
Nu am mai fost la urgente ca nu mai suport eu inca o copca...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sanzi chiar ma gandeam ce o fi cu al meu copil. La fel ca David, mananca f putin si adoarme f greu desi il obosesc, mergem departe in parc, alearga, se joaca, vine aproape terminat de oboseala acasa si cand sa il culc dureaza cam o ora pana adoarme spre deosebire de acum o luna de exemplu cand, adormea in 10 minunte. O fi de la caldura?mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

01.07.2002--- Alexandra-Maria --- Daiana02
02.07.2002--- Iulia Elena --- Oanaesn
03.07.2002--- Maria --- acs
03.07.2002--- Paul Eugen --- Oana

La multiani, sarbatoritilor din aceste zile !
Felicitari, dragi parinti !
Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletele de bucurie !

Doris, bine ai revenit ! Abia astept povestile cu fetele tale !
Botez si petrecere frumoasa, duminica !
Cristinuca mea isi imbraca si dezbraca papusile, le plimba prin casa, le pune la somn....asteapta un bb fratior.
Weekend placut, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51193" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna,
din pacate nu am vesti de la curtea de apel ..au decis sa isi amane hotararea..nu stiu de ce si va rog mult sa ocolim subiectul...nu vreau sa mai discut, caci imi fac mai mult rau...
ok..Imi cer scuze dar am uitat care pe ce subiect a scris..deci
1..botez placut si sa ii fie de bine copilashului, sa ii dea Domnul numai bine.
2.Medic homeopat am eu, asha ca, si de la distanta , va pot ajuta cu sfaturi
3 Lucia, nu este nevoie sa te deplasezi tu, vin eu pana la tine..daca ma primesti...dai o bere?
Am postat noutati la subiect, se pare ca este un Dumnezeu, cititi acolo...Noi suntem bine, gabb, am inceput si noi innotul zilnic, iar seara continuam cu dansurile de 2 ori pe sapt...am fost libera 3 zile si imi prind tare bine...maine ma duc la peste cred..daca nu merg cu aia mica la spital, ma refer la fetita cu malformatia...
ai mei dupa doua zile de innot sunt negri tigani, iar maia are hipersensibilitate la stomac, predispusa la litiaza biliara...
intru mai tarziu din nou..lucia da-mi pm cu nr tau de tell sa sun sa ne punem de acord...
kiss

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput