Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 38
Raspunsuri - Pagina 15
Catalina spune:
Va multumesc pentru raspunsuri. Intr-adevar si pe mine ma dor sanii dar nu asa tare (adica am mai experimentat astfel de dureri inainte de menstruatie) dar ma gandesc ca poate ma autosugestionez pentru ca vreau asa de tare sa fie pozitiv.
Am o pofta de mancare de lup dar cred ca e din cauza ca nu mai iau metformin care imi taia orice elan sa mananc.
Hai ca va tin la curent (abia mai am rabdare pana sapt viitoare cand se fac doua saptamani de la inseminare si am inteles ca as putea sa imi fac testul).
Va pupicesc pe toate si sa va ajute Dumnezeu in incercarile voastre!
Catalina
dana p. spune:
Neata fetele!!
Deschid un capitol nou si va astept acolo cu vesti mai bune.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
iepurila spune:
Neata fetele,
Catalina, iti tin pumnii. Sa dea Domnul sa fie cu ochisori.
Alexia, imi pare rau. Dar cum zicea si Mishulina, poate va intoarceti trei din luna de miere. Cum stai cu pregatirile? Cred ca sunt pe ultima suta de metri.
Lia Maria si Adriana Mica bine ati venit pe la noi dar sa nu popositi prea mult.
Noi am fost ieri la endocrinolog cu spermograma sotului. 1000 de intrebari, eco si trimitere la analize hormonale. Joi luam rezultatul si sa vedem ce tratament ii da. Oricum a spus, ca avand in vedere ca nici eu nu sunt in regula, incercam sa imbunatatim spermograma si sa facem inseminari.
Eu inca ma picur.
Va pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
jane04 spune:
Fetele dragutele!!!
Vad ca voi scrieti mai mult seara sau dimineata devreme.
LauraIoana:I-mi fac un test pe vineri dimineata ca nu vreau sa mai fiu dezamagita.Oricum CM ar trebui sa vina sambata deci sper ca vineri se vede ceva concludent...Simptomele (reale sau in capul meu)
sunt urmatoarele:greata un pic, dureri de burtica(ciudate chiar), scurgeri si o pooofta de mancaree....Dar nu se stie .
Alexia:Imi pare tare rau
ca nu a fost sa fie
.
Pote in luna de miere. Petrecere placuta! Stii ca lucrurile bune vin cand te astepti mai putin.O prietena de-a mea s-a chinuit 3 ani cu tratamente si laparoscopie si a ramas cand a renuntat si a plecat intr-o mini vacanta cu sotul. Au avut un soc de bucurie...Asa ca nu pierde timpul.Te pup.
Costi: Sunt foarte fericita ca ai decis sa infiezi un copil.Iti trebuie mult curaj si daruire.

![]()
.
Si eu as face la fel daca nu as reusi pana la urma. Am 2 perechi de prieteni care au infiat de curand cate un copil si sunt asa de fericiti!!! te pup si iti tin pumnii.
LiaMaria:Nu poti sa vii in Romania sa-ti faci niste teste? Intreb si eu...
jane04 spune:
Pacienta:
Fata!Eu merg la un dr. din Bucuresti ca aici in Brasov
.Dupa 4 ani de tratamente inutile si bani cheltuiti am gasit un dr. bun in Bucuresti.In Brasov este frumos ca de obicei.![]()
Catalina:Iti tinem pumnii cu testul
.Dupa simptome s-ar putea sa fie
.
Iepurila:
fata!
Bafta si odihna multa , ca cred ca ai nevoie!![]()