Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 38

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Catalina iti tin pumnii.Se poate sa nu ai nici un simptom si totusi sa fie sarcina. Nu te impacienta!Eu zic ca e de bine...Te pup si iti tin pumnii.
Si eu astept sa-mi fac testul peste 3,4 zile.In perioada asta ma cam durut burta destul de rau( ciudat!)si am niste scurgeri ...
Daca nu este sarcina cred ca trebuie sa merg la dr. sa vad ce sunt cu durerile astea...
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Va citesc de ceva timp, cu folos sper, caci sunt ata de multe lucruri pe care nu le stiu. Poate ma ajutati cu o parere, fiind mai experimentate decat mine.

Pe scurt, din ianuarie am renuntat la pilule, si am facut o pauza (desi ulterior medicul meu m-a "certat" pt asta, zicea ca mai bine incercam imediat dupa). Am CM regulat la 27-29 de zile. De vreo 2 luni incercam si noi cu sarg poate vine bebe. Fiind de abia la inceputul perioadei de incercari, m-am decis ca este cazul sa nu intru inca in panica. Ma gandeam sa incerc sa folosesc ceva teste de ovulatie, sa vad daca chiar se intampla ceva in jurul zilei 14 (nu imi iau temperatura, dar am identificat schimbari de mucus + simptome la greu - ma dor sanii, burtica, creste apetitul pentru...).

Ce parere aveti, merita sa incerc aceasta metoda orientativa?

Multumesc

AdrianaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

motzunica, cica spera si el sa sune la vreun pretendent glumea..desigur. pup

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Buna Adriana mica! Bine ai venit!Si eu sunt la a 4-a luna de incercari si tot asa imi monitorizez ovulatia. Eu cred ca daca ai simtome mai pronuntate(ca si mine) poti sa te bazezi pe aceste calcule.Eu mai am 3 zile si trebuie sa i-mi fac un test.(sper sa fie bb).
Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

princess, ai fost? ce ti-a spus?

_
I just got lost in thought. It was unfamiliar territory. ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alexia, tinem pumnii pentru HCG sa fie mare. Jane, tu cat mai ai de gand sa ne tii pe jar? Fa testul ala o data, puiule, ca sunt curioasa foc!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bun venit, Adriana mica si succes la prins barza (si noi ne straduim s-o inhatam de un picior, dar de cele mai multe ori ne fenteaza)
Multi pentru tine.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Adriana Mica bine ai venit!
Fetelor care faceti teste,ce vesti aveti? Alexia?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, acum m-am intors. Ar fi fost intr-adevar prea frumos sa fie adevarat. Negativ. Inca o luna de sperante distruse.
si vorbim cand imi mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Alexia fruntea sus! Luptam impreuna,lasa ca poate bebe vrea sa vina in luna de miere ...Pana la toamna poate apare el!
si eu astept rushii zilele astea asa ca numaram impreuna....

Ina

Mergi la inceput