Bebelusi de sept-oct 2004 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Naty, se face asa: te scoli chiauna, trimiti sotul sa faca bibe (spre deosebire de mine, sotul, cand e ffff obosit si stresat, nu mai doarme deloc), hranesti cupil, tragi pe tine ce nimeresti (ideea e sa nu ai intalniri batzoase in ziua aia), amani machiatu si mancatu pt la birou, razi o cafea cat timp te imbraci, injuri sotu care te bombane ca in 5 min plecati, incalti aiurea o pereche de pantofi (or fi sau nu asortati, cui ii pasa), iei poseta pe care nu ai desfacut=o de aseara si te arunci in masina. La birou te intrebi: ce caut io aici?????

Lilia, si Vizigotu are ochi albastri

Va las,ca imi pica ochii in gura si=mi adoarme neuronu

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Any71 spune:

Buna la toata lumea iatama si pe mine pe aici am intrat si eu la bebi septembri-octombri am si eu un bebe pe nume samuel e nascut pe 30 septembrie toate cele bune.

SamuelAny

http://community.webshots.com/user/Any71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Lilia pentru Amelia, care e scumpa foc!

Naty si gaza mea e chelioasa, la fel ca atunci cand am nascut-o... pana acum abia am terminat o sticla de sampon Asa ca nu-ti face griji... nu e singura... si sunt convinsa ca o sa aiba parul frumos si des... nu cred ca are nici o legatura cu cat par au acum la fel cum nu cred ca trebuie rasi in cap ca sa li se indeseasca parul... Iar cu dintii la fel... au timp sa iasa...

Davina am vazut si pozele voastre... Si felicitari pentru botez.

Anamari acum am vazut si eu jeep-ul Liei Iar nepotica Madison sa fie sanatoasa, norocoasa si cumintica

Angela tortul de bezea cu ciocolata e super bun, dar mie pe caldurile astea mi se pare gretos si nu pot sa mananc decat o felita foarte subtire ... Ramona eu ma gandeam la ceva mai usor... tot cu frisca si fructe...

Nu prea ma stiu ce mai vroiam sa zic... ca am citit in mare viteza... am lucrat toata ziua si la ora asta singurul neuron treaz o sa cedeze...

Elena e bine... se vindeca manuta... Acum astept cu interes revizia de la 8 luni ca sunt curioasa cam cat a luat in greutate luna asta, cand a papat mult mai bine...
Si, bineinteles, abia astept sa plecam pe 1 iulie la mare ... Nu stiu ce ma fac eu fara calculator o saptamana... ca n-a fost zi in care sa nu lucrez... cred ca o sa-mi lipseasca .

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Bun venit Any , sa-ti traiasca Samuelu' si sa se inteleaga bine cu bebicii de pe aici (si in special cu bebitzele)
Salutare fetelor, noi am citit cam rapid si vrem sa felictam pe toata lumea pentru bebici frumosi, parosi sau cheliosi , pentru nou nascuti , pentru lunisoare implinite sau pentru realizari motorii sau lingvistice .
Noi am avut doua zile cam cu nervisori, mai Uca e destul de cumintica Slava Domnului, cam doarme noptile, dar ziua maraie cum nu-i convine ceva insa in limite rezonabile... dar noi nu mai avem timp de nimic... si parca nu ne mai obisnuim odata cu fuga asta continua, cu oboseala,cu dezordinea, ufff.. Mihaela vreau si eu in vacantaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Ei oricum zic mersi ca noaptea se scoala doar de vreo 2-3 ori si dupa laptic adoarme iar..... si doar mananca seara o groaza.... Dintii nimic, nu vor sa iasa si pace, stam cu toate bagate in gurita asa ca suntem si noi stirbe pe aici...
Eu va pup acum si fug la nani sa profit... noapte buna!!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

Mai, eu nu pot dormi ca nu pot gasi ale cui sunt pozele... ca sa vedeti ce ocupatie am...
Mai in scurt, pozele cu lacul....
Neuronul meu neuron.... ma culc... poate miine dimineata ma luminez...

astea? (din luna a 9-a?)

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family, MY SON

poze noi cu ... NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Any, bine ai venit! Bebitul tau e nascut in aceeasi zi cu fata mea, asa ca trebuie sa se inteleaga!

Fetelor, noi in continuare nu avem burtica linistita. Ieri am avut iar 5 scaune, nu sunt apoase, consistenta difera de la unul la altul, dar.....eu ii adunam bilutele care se imprastiau din pampers si cand o vad asa..... Am fost la dr, a zis ca are o dispepsie, nu are rosu in gat, a zis ca or sa vina si dintii (dar din cum s-a exprimat nu asa curand) si cand a atins-o pe gingie cu lemnul acela....s-a pus pe un urlat..... Asa, oricum, mi-a dat debridat si loperamid sa-i dau si mi-a zis sa nu-i tin regim, numai vreo 2-3 zile sa nu-i dau fructe deloc. Acum eu nu l-am intrebat ce pot sa-i dau in loc de fructe....Eu ma gandeam sa-i fac niste cereale cu lingurita, pentru ca ma gandesc ca fructele pe care le au alea in compozitie nu or fi asa cu belea.
Sper sa se regleze, pentru ca mi-e mereu teama cand pot aparea probleme peste weekend si asa stau cu emotii de nu dorm deloc, iar daca adorm visez urat, chiar am visat ca imi spunea asta mica: "mama am facut kk" Si de emotii ce am mi-au aparut si niste peste pe corp care numai pe fond de stres apar (stiu ca i-au aparut sotului meu mai demult cand a avut el o perioada foarte grea) asa ca.....vreau liniste si kk tare!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

la toti!
Aissa, nu mai fi suparata! Si Paula a avut citeva zile (mai degraba vreo sapt si ceva) scaune de o consistenta mai moale, am incercat de toate: regim, smecta, dar se pare ca atrecut de la sine. Sper sa se rezolve si la voi cit de curind!
Mihaela, iti urez si eu drum bun si impresii cit mai frumoase!
Davina, bine ai revenit si pupici micutei crestine!
Any, bine ai venit si sa-ti traiasca Samuel!
Zic si eu la fel ca si Ana_a: nu sta nici o clipa locului, pica pe jos nspe ori, de se crizeaza doar taica-sau, eu deja sint calma, se tine numai de prostii, are o atractie nebuna fata de locurile unde nu are voie: balcon, hol, baie , etc, etc....
Lume, lume, de ieri sintem si noi , dar nu ma intrebati cum am dormit noptile, ca eram cam
Multa sanatate la toti bebeii si nopti cit mai linistite!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

El este!!!!!!! Vlad, al tau Cristina.
Mai rau ca aseara eram sigura ca am accesat linkul cuiva care zicea ca il cheama Alex.....
Oricum nu neg ca si Matei este un flacau superb cu ochi albastri(ehehe pe el il stiu de mai demult). Dar mai prospetele poze am vazut acum cu Vlad.....
Si mai sunt, mai sunt flacai frumosi.... Greu o sa aleaga fata mea, greu....
Va las ca am o groaza de lucru ptr serviciu si in loc sa ma trezesc la 6 cum mi-am pus in gind, la 8 cu mare greu deschideam ochii....
Bine ca m-am culcat pe la 1, dar cred ca am imbatrinit, pai in studentie ne culcam la 3-4 dupa chefuri la 7 eram fresh in picioare.....
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Any, bine ai venit printre noi. micutului Samuel. Sa ne spui mai multe despre voi ca sa va trecem in listuta.

Ramona, La Multi Ani! lui tati. Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Aissa, nu mai fi asa suparata, o sa treaca totul cu bine ai sa vezi. Alexutei si kk tare

Mina, parca ai povestit despre mine. Exact asa se intampla si la mine in fiecare dimineata cand plec de acasa.

MamaElei, felicitari pentru dintoc si la mai multi care sa iasa usor.

Naty, si bebelina mea e chelioasa. Are doar in varful capului o suvita care e mai luna. E caraghioasa rau. Oricum, nu imi fac probleme. O sa-i creasca si ei parul.

Davina, bine ai revenit si crestinei.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Angela,Eliana, Ellen m-am mai linistit - deci nu am singura chelioasa! Ellen tot mai are Alexuta vartejul? Ca a mea il mai are.

Lilia am vizionat pozele. Tare frumusica e Amelia mica! Si ce palarie draguta are!

Mina, Ellen felicitari pentru graba cu care plecati de acasa. Mie mi-e imposibil sa plec in mai putin de 1 ora jumate de cand am trezesc. Orice as face, nu reusesc sa ma pun pe picioare. Unde mai pui ca eu trebuie sa o echipez si pe bebelina si sa o duc la ai mei, ude sta peste zi. Noroc ca nu-mi tine nimeni cont de ora la care ajung.

Fetele, sunt foarte bucuroasa ca bebelina de vreo saptamana jumate doarme de pe la 9,30 pana la 5 dim., cand bea apa, se culca la loc, se mai scoala pe la 6,30 cand bea ceai si apoi la 8! Ceea ce e o mare realizare, caci pana acum se trezea de 4-5 ori pe noapte, incepand de la 1,30.
Ba azi s-a trezit la 6 prima oara!
In schimb, m-am trezit eu din ora in ora, nu stiu de naiba am avut!

Pupici

Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.

http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput