Bebelusi de sept-oct 2004 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
herra spune:
tocmai am citit in "superbebe" pe iunie ca se da lapte delactozat cateva zile, in caz de diaree.
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
danina spune:
Uff m-am intristat rau la ce am citit cu micuta care a murit.
Noi speram ca maine ajungem acasa chiar daca cei de aici insista sa mai stam vrem un pic acasa ca nu mai pot si mai revenim dupa ce venim de la mare. O sa fim acolo de pe 3 iulie mai merge cineva in perioada asta?
Spun si eu LA MULTI ANI bb care au fost ssarbatoriti in perioada de repaus a mea, sa fiti iubiti si sanatosi.
Am pus si cateva pozici de aici spre sa le vedeti.
Va pupicesc si era sa uit Mihaela luna de miere placuta, sa faci multe poze, mie sa imi aduci "un american mic si chel ca sa ma joc eu cu el" asa spune o prietena de-a mea cand pleaca cineva inafara.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
aissa spune:
Herra, stiam si de chestia asta cu laptele fara lactoza, dar....am zis ca daca e cazul imi spune dr ori, repet, el mi-a zis ca in afara de a-i scoate fructele sa nu o pun la regim. Vad cum e pana luni si daca am dubii in continuare o sa il intreb daca sa ii dau lapte din ala.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Andreea_si_Doru spune:
Lorena_Andreianu, Blue77, Adela_Iepure unde sunteti fetelor!???
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
elyanne spune:
quote:
Originally posted by danina
revenim dupa ce venim de la mare. O sa fim acolo de pe 3 iulie mai merge cineva in perioada asta?
Noi plecam pe 1 iulie. La Cap Aurora.
Poze cu Elena – 23 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra
herra spune:
am citit acum ceva timp discutiile voastre despre chestia aia de la Farlin, care arata ca un cilindru; pana la urma si-a cumparat cineva?
eu am vazut si albastru si rosu; care e deosebirea?
pastreaza alimentele calde sau la temperatura la care le pui acolo (de exemplu la temperatura camerei)?;
poate fi folosit ca o mini-gentuta frigorifica - adica pastreaza rece un borcanel scos din frigider?
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
ellen spune:
Andreea, am stat si eu si am citit aseara povestea cu fetita de 2 ani. Intr-adevar groaznic.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ellen spune:
Daca vreti sa vedeti poze cu o fetita neastamparata, le puteti vedea aici
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ana_a spune:
salut fetelor!
Eu raportez un copil care nu mai vrea sa pape decat lapte si iaurt!O fi de la caldura?nu stiu...dar nu ma las pacalita de el sa-i dau toata ziua lapte, imi este frica sa nu-i stric stomacelul si asa ma chinui sa-i scot a 3-a masa de lapte pentru ca bea cam mult.
Nu stiu ce a patit...de cateva zile v-am spus ca nu doarme, si din cauza asta e foarte obosit la masa si nu vrea sa manance, plange, ori din cauza dintilor ori din cauza oboselii dar refuza papica si urla de foame...La amiaza nu am avut ce face si i-am dat lapte dar acum nu-i mai dau!A plans, l-am luat de acolo a baut un pic de ceai si acum scotoceste printre jucarii....E rupt de somn, a dormit o ora de la 12 la 1 si este trezit de la 6-7 dimineatza si cu toate astea face ture pe aici prin camera.
aissa, parca tu ziceai ca ai aer conditionat, de ce nu-l folosesti?Nu stiu...ma gandeam asa ca de exemplu cei care locuiesc in zone fff calde si au aer conditionat in casa si bb nu au nimic...e vreo problema aerul asta?Eu nu am asa ceva in casa, ce-i drept e si mai racoare, acum la mine nu-s mai mult de 22-23 de grade, dar daca ar fi cald si as avea...clar l-as folosi...
herra, eu nu stiu de ce anume zici de la Farlin, dar m-ar interesa si pe mine daca ar fi asa cum ai scris , chiar ma gandeam ca as avea nevoie de asa ceva, sa pot pastra papica rece sau calda cateva ore sau chiar o zi intreaba daca vreau sa ies din oras pentru ca Stefan nu mananca de la borcanel
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
herra spune:
quote:
Originally posted by ana_a
herra, eu nu stiu de ce anume zici de la Farlin, dar m-ar interesa si pe mine daca ar fi asa cum ai scris , chiar ma gandeam ca as avea nevoie de asa ceva, sa pot pastra papica rece sau calda cateva ore sau chiar o zi intreaba daca vreau sa ies din oras pentru ca Stefan nu mananca de la borcanel
eu retin ca Mihaela zicea ca si-a luat; eu am vazut chiar azi la Sensiblu, arata ca un cilindru albastru; dar mai au o chestie rosie, care parca are in interior o cutie, pentru lapte praf...nu mai stiu de care spuneau fetele.
si daca sunt bune de ceva;
eu am un rucsac pentru excursiile bebeului, care contine si un cilidru pentru biberon; dar e mult mai ingust ca ala de la Farlin si pastreaza mancarea doar calda...
si Vlad oricum nu mananca nimic din biberon;
deci mie mi-ar trebui ceva care sa pastreze rece iaurtul, branza ...
in ultima instanta imi iau o gentuta frigorifica - am vazut in Gima.