Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Tomasa din cate am inteles de la dr Vigantolul isi pierde efectul peste 1luna. Dar eu nu cred 100%. Adica doctorii astia pediatri stiu mai bine decat producatorii. Pe prospect scrie ca e valabil 6luni de la deschidere. Sa nu fie in interesul producatorului sa-si vanda mai multe sticle? - M-ar mira. Eu i-am dat vigantolul cam 2 luni din aceeasi sticla, dar ptr ca mi l-a dat dr pe reteta si ce era sa fac cu el? Multumsc anticipat ptr schema cu diversificare.

Gabi.i cred ca ai tras o sperietura mare cu Iustin (iustin il cheama si pe sotul meu). Si eu am patit-o cand a venit cineva la mine si a luat-o pe Angisor de maiini s-o ridice in fund, nu stiu cum a scapat-o si s-a lovit la cap. Am crezut ca innebunesc si de nervi si de teama. Era putin rosie si sper sa nu fi fost nimic nasol.

Si Angisor tipa sau chiuie ce-o face ea, cand de bucurie, cand ea stie de ce. Uneori se inroseste si la fata si se vede ca se chinuie sa strige si mai tare si apoi rade. Si tipa de-mi pun maiinile la urechi. Oare vecinii ce-or zice ca-mi maltratez copilul.

Nu se plimba nimeni prin parcul Circ?

Cami si bebe 5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

tomasa, sigur, insa sa stii ca nu-i nici o problema daca ma tii la usa. serios vorbesc :).
adita, daca floricele tale sunt in ghiveci, eu ma arat prima interesata! si vreau sa le vedem si in poze.
gabi.i, multam fain pentru informatia in legatura cu leaganul. intr-adevar, din Obor e luat. o prietena are si de acolo l-a cumparat. anul trecut a dat pe el un milion si ceva. insa il folosesti pana la 3 ani. si copiii sunt super fericiti ca au leagan in casa, si nu se mai uita cu jind cand ies in parc si gasesc leaganul ocupat.
era discutia despre suzeta si degetul in gura. mi se pare ca bestutza si tomasa . SA NU CUMVA SA FACETI GRESEALA SA LASATI COPIII SA SUGA DEGETUL . e un rau nemaipomenit de mare. in primul rand ca e un obicei de care se scapa foarte greu si exista riscul ca la gradi sa rada copiii ceilalti de ei. in al doilea rand si cel mai important motiv este ca se deformeaza maxilarul si dintii vor creste aiurea si copilul va avea si defecte de vorbire (sasait, peltic). intre doua rele (suzeta sau suptul degetului) TREBUIE sa se aleaga prima varianta. sau nimic - in cel mai fericit caz.
intamplari cu tatici - nu prea am acum in minte nimic ... insa tin sa ii multumesc (e Father's Day ) ca e un sot exemplar si un tatic asemenea, ca ne ajuta cu facutul cumparaturilor si facutul mancarurilor si caratul caditei si e grijuliu si responsabil si mamos si copil si copilaros si haios si amuzant si ... si al nostru si ca vrea sa facem cel putin 3 copii (chiar daca la inceput ne-a fost mai greu). si as putea sa va plictisesc asa pana maine. dar oricum nu va intereseaza asa ca tati, sa stii ca mami si iulia iti multumesc ca ne-am intalnit in viata asta si speram sa sarbatorim si peste 80 de ani Father's Day, impreuna cu cei ... de nepotei si stranepotei (bineintels tot pe forum pe DC o sa iti trimitem mesajele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Intru si eu ca soru e la o conferinta si a lasat computeru home.

Voi ce faceti pe caldura asta? Victor Stefan e tare agitat daca il scot cand e cald afara. Mai ales ca el nestand in carucior il car in brate cu capul in soare. Azi l-a scos sotul meu la 6.30 si chiar si atunci era destul de cald. Voi pe la ce ora iesiti cu ei? In parcuri e mai bine, dar drumul pana acolo e cam nashpa.

Shinutza si cum sa facem sa nu-i lasam sa suga degetul? Eu am incercat cu suzeta dar nu merge ca Victor e alaptat si nici macar tetina de la bibe nu-i place prea tare dar una din care nu curge nimic?! Si mai e si din cauciuc sau silicon. Iar apropo de ce patesc cei care sug degetul eu am un caz aproape de mine (fratele meu) care a supt degetu pana la 4 ani. Si are niste dinti super (mult mai meserioasi ca ai mei care n-am vrut nici suzeta) iar de vorbit vorbeste foarte bine.

Tomasa, inteleg ca mergi la Ana Culcer. Eu o tot intreb de greutatea lui Victor care e sub medie (ma rog el s-a si nascut prematur) dar ea e foarte multumita (mai ales psihomotor unde i-a ajuns din urma pe ceilalti) de el. Din ce am vazut eu la cabinet, nu prea apreciaza copiii grasuti. De Tudor ce zice?, inteleg ca nici el nu e foarte voinic. Eu chiar am fost tentata sa-i dau o masa de cereale (el e alaptat exclusiv) si cand i-am spus ei a facut un scandal de a auzit tot cabinetul ce mama denaturata sunt. Iar sotul meu incerca sa-i explice doctoritei ca de fapt nu-i dadusesm decat de cateva ori, dar.... n-a avut succes. Pe mine m-a lasat sa-l diversific dupa 7 luni (el s-a nascut cu 6 saptamani mai devreme) si sunt putin ingrijorata de cat de usor/greu se va adapta. Acum incerc sa-i mai dau din cand in cand ceai ca sa se mai invete cu biberonul.

Pupici si cand putem mai intram sa vorbim

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

hahaha. super tare faza cu maltratatul. da, si iulia chiuie cat o tin plamanasii. eu la inceput m-am speriat, am crezut ca e ceva in neregula cu bebelina mea. chiar am intrebat-o pe pediatra, care a ras de mine cu gura pana la urechi
gabi.i imi imaginez prin ce sperietura ai trecut. ni s-a intamplat, observ, pe rand cate o chestie de-asta sa ne "scuture". doamne ajuta, sa fie toti bebeii nostri sanatosi, si noi sa fim in putere sa ii crestem exemplar. sa aiba familii linistite, vesele, parinti intelegatori si cu capul pe umeri!
hai ca azi arunc numai pilde
apropo de tati, al meu a zis ca pana la 25 de ani o sa iasa cu ea de mana - ori in fatza blocului sa se joace, ori cand o fi sa iasa la film, la intalnire sau cine-mai-stie-unde. disperat, fratioare!

Mergi la inceput

ana maria, i si tu dreptate. dar nu poti risca. eu cunosc multi copilasi cu "urme" de la suptul degetului. uite ca sunt si exceptii.
iulia bea ceai de la milupa - milutee. e foarte gustos cel de fenicul. tetine nu a vrut sa imi accepte decat cea cu forma fiziologica de la nuk si mai ales sa fie latex, ca se apropie cel mai mult de tzatzica pe care a iubit-o ea 2 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shinutza, ai dreptate. Trebuie sa evitam asta cu degetul dar nu prea stiu cum. Daca ii scot degetul (sau pumnul de multe ori) incep niste tipete de se alarmeaza tot parcul. Mai noi ii tin mainile in mainile mele (el merge in marsupiu) si ce crezi ca face? Suge degetul meu.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

vaz ca nu vreti sa povestiti despre tati si fiice:)
eh
Irina a zis azi me-me si ma-me
Cred ca se pregateste de mi-mo-mu:) pana luni ii iese mamemimomu:)

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Industria cu urs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu citesc cam pe fuga, like always.
De ieri tusesc, sunt ragusita, nu stiu ce am. Asta imi lipsea acum.

Ce e cu father's day ca nu am inteles. Si noi il iubim pe tati nostru, si nu am putea trai fara el, deci daca e vreo father's day, i-o sarbatorim cu cea mai mare bucurie.

In legatura cu Culcer, tot citesc ce scrieti voi pe aici, si nu ma pot abtine. Shobo, eu nu vad unde ai tu copil gras, sincer, nu o inteleg pe Culcer.
Ana Maria, cum adica tipa la tine de aude toata lumea pe acolo? Pai ce fel de manifestari sunt astea? Eventual iti poate sugera ca nu e cazul, sau sa mai astepti, dar cum adica te face mama denaturata?
Poate am inteles eu prost din ce ai scris tu, dar nu prea mi-a placut ce am citit.
Si Marcu e cam repezita, si de aceea nu imi place.
Un pediatru trebuie sa fie cald, sa iubeasca copiii, sa vorbeasca frumos si cu mama, sa ii explice, sa o linisteasca atunci cand e cazul, si in nici intr-un caz sa ii impuna ceva.
Ma intreb daca voi gasi vreodata pediatrul pe care il caut. Pana acum nu l-am gasit..

Witchie, e musai relatie tata-fiica?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

crinuta dap, explic pe ym daca esti on line

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Industria cu urs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

In alta ordine de idei, l-am masurat si cantarit pe Rayan azi, si avem cam 8,5 kg si 72 cm.

Tomasa, eu nu voi tine Vigantol la frigider. Voi incerca sa gasesc un loc intunecos, vad eu.
Si eu stiam ca trebuie schimbata sticla de Vigantol cam dupa o luna, desi pe prospect nu scrie asa.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput