Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aoleeeeeeeeeeeeeu, pai si eu i-am dat vigantol o sticluta la 2 luni. ce sa fac daca nici un dr nu mi-a zis nimic???? acum aud de 3 sapt. chiar??? asta e... sper sa fie ok.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu de vigantol tot de 2 luni stiu ca este valabil. Bine ca ati adus vorba, ca trebuie sa ii iau unul nou.

Tomasa,

Oana, imi pare rau ca ai racit tocmai acum, in plina vara...sper sa te faci bine repede. eu anul asta am scapat pina in prezent, in general nu ratam nici o primavara fara viroze...

Mai nou, Rebecca a invatat sa tzipe. Mai intai a descoperit chiuitul de bucurie, cind ne jucam, si de ieri a invatat si tipatul de nervi. O fi o etapa normala sau are de gind sa se transforme in bebe tzipacios exact cum nu imi place (aici ma refer al copiii de vreo 2 ani care tipa si se tavalesc pe jos). Sper ca e doar o etapa si abia si-a descoperit noul talent, ca daca i-e somn tipa, foame tipa, vrea bagata in seama, etc...dar si cind tzipa de bucurie e o scumpa si murim de ris.
ana_maria, si noi am semnat acte si am stat in banca si 2 ore si cred ca ii place, mai ales la cumparaturi are cu cine sa semene...

eu nu ii spun mama...ar fi si culmea. Daca ar fi meritat, cum zice Erica, cu draga inima, dar asa...si nu ii spun in nici un fel.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, nu ai avut net pana acum?
Pozele unde sunt?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

WOWWWWWW, Oana, ce puternic e SEB. Sunt uimitaaa. Sa fie sanatos , cred ca intr-o luna alearga deja.
Ana Maria bine ca mai dai cate o veste. Ma bucur ca sunteti bine. Noi ne chinuim cu diversificarea si nu prea luam in greutate
Tomasa tu mai iesi in parc? Io am fost in ior2, era un pic mai liniste.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, am scris si ieri, nu ai vazut?
sint pe dial-up acum, rds nu merge, inca de vineri s-a furat o piesa de la tablou-routerul cred, si nu stiu cit mai dureaza. Intru cite putin, merge greu, am incercat ieri sa incarc pozele si dupa vreo 20 de minute de asteptare sa incarce am renuntat. sa speram ca vor monta piesa aia...sotul meu a gasit retea de bloc si zice sa trecem la ei.
m-am uitat si eu le link-ul unde pusesei tu pozele dar era gol..cred ca am ajuns prea tirziu.
E asa nasol fara net...doamne, ce dependenti sintem

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Leta si Patricia, v-am modificat datele in lista.
Oana, si Ionut al meu ar sta mereu ridicat, cum ii dau mana se ridica drept in picioare, dar mi-e cam frica sa-l tin asa. poate ii fac si eu maine o poza.
ca veni vorba de poze, v-am auzit vorbind de flori, asa ca am facut un album cu cateva din florile mele, daca vrea cineva, pot sa-i dau lastari.
fetele care va plimbati in ior, ne primiti si pe noi?

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Tomasa,
Ce dragut ca terenul e la Mogosoaia!!!Cand l-ati luat ?? Ca noi de atata stres-atuci a fost iar o faza cu plansete ca vreau sa il indepartez pe baiat de parinti- ne-am luat unul aprope de Prelungirea Ghencea , la intrarea in Domnesti! Dar parca mai tare mi-ar fi placut la MOgosoaia!Maa rog noi suntem si mult mai aproape de zona...

Sunt stresata de opozabilul lui Tudor care de doua zile sta scufundat in gura!! Suzeta nu vrea sub nici o forma!! Trage aer in piept si plnage de zici ca cine stie ce trtament ostil i se aplica!Am trei feluri de suzete si nici una nu-i convine!
PAana acum era introdus in gura pumnul cu totul, apoi din ce in ce mai putine degete pana s-a ajuns la cel mai gustos!!
MA mai duc azi la farmacie poate gaasesc una mai apetisanta!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ieri am fost si la eco de sold ca tipa de acolo ma [programase pt. siguranta desi eu eram deja linistita cu ce mi-a spus dr. la control. Totul e bine, soldurile sunt perfect sudate, picioare simetrice, asa ca ne pregatim de fuga.

Adita, cum sa nu va primim tocmai pe voi? Sunt tare curioasa sa-ti cunosc copilasii. Din pacate nu suntem prea multe pe aici, doar eu si Gabiu. Nu stiu cum ne-am nimerit asa, ca la cat e zona asta de mare si plina de copii suntem doar doua pe aici. Voi pe la cat iesiti si pe unde?
Gabiu, eu incerc sa ies azi pe la rondul cu trandafiri pe la 10.30-11.00, in functie de programul de somn al lui Tudor. Ieri am iesit f. devreme pt. ca am fost iar la doctor dupa-amiaza. Seara era prea obosit de caldura si de drum asa ca n-am mai iesit.
V.Erica, imi pare tare rau ca nu ne-am vazut, dar daca nu aveai cum sa stii dinainte era tare greu sa aranjam o intalnire.
Shinutza, spune-mi te rog ca nu este nici un risc cu Vigantolul asta dat 3 luni din aceeasi sticla si ca singura problema e ca nu-si mai face efectul! Pastilutele cum i le dai? ca nu cred ca stie sa inghita pastile.
Cam33, tu ce stii cumva ce se poate intampla daca i-am dat mai mult de 1 luna? sper ca nimic rau...
Bestutza, de obicei copiii care sug tzatza nu prea vor suzi. Ei sunt invatati cu carne de om, din pacate. Eu i-am tot bagat-o pe gat lui Tudor, o tineam si cu mana, doar-doar o sa o ia si pana la urma pare sa o fi acceptat. La ineput o scotea, eu o bagam, el o scotea si tot asa...Noi acum avem Chicco picatura, preferabil din cauciuc ca seamana mai mult cu ce-i place lui. Oricum am auzit si teorii cum ca suptul degetului e mai sanatos (ca doar e al lui, nu trebuie fiert, sterilizat, nu cade pe jos, il are mereu la indemana si nu trebuie sa te trezesti noaptea sa i-l dai pt. ca l-a pierdut, etc.).
Cu terenul, coincidenta e mare! Si eu stiu bine zona Prel. Ghencea-Domnesti-Clinceni ca am cautat mult si am umblat si pe acolo. Mie imi place la nebunie, e tare frumos Domnestiul si preturile sunt f. omenoase. Am fost la un pas de a fi vecini. Noi am preferat insa aici pt. ca mai avem prieteni care isi fac in zona sau care au deja case si s-au mutat. Iar ca bonus e foarte aproape de serviciul meu (bine, asta nu e asa de relevant pt. ca serviciul il mai schimbi intr-o viata de om, sper ca din bine in mai bine).

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Tomasa, poate reusim sa ne vedem azi. o sa vin si eu la rondul cu trandafiri

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

tomasa, nu face nimic rau, doar ca nu isi face efectul. asa mi s-a spus. insa nu pot baga mana in foc. pana n-oi fi doctor si sa citesc negru pe alb... pastilutele i le dau dizolvate in o jumatate de lingurita de apa. cred ca sunt bune la gust pentru ca de fiecare data cand ii dau, iulia le soarbe cu placere si nu se stramba deloc
shall return, work to do .....

Mergi la inceput