Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

La multi ani Sara !
Shobo nuuuuuu ,nu la congelator se pun jucariile acelea ci doar la frigider sper ca nu ai lasat-o sa inghete ,trebuie doar sa fie un pic rece .
Da ,Calgelul si Nurofenul se dau gratuit dar nu stiu ce farmacie mai elibereaza retete gratuite .Acum vre-o doua sapt mai eliberau cei de la sensi blu Sper sa nu fi depasit si ei plafoanele.
Daca stiti vre-o farmacie care mai elibereaza retete gratuite pt copii ,ziceti-mi si mie ca vreau sa-i cer doctorei o reteta cu medicamente ,ca sa le am pt. concediu.
Oanaaaaaa ,mai zi-ne si noua ce mai faci.Eu am reusit sa iau laptele si am pt tine patru cutii .Am sa incerc sa iau legatura cu ai tai sapt viitoare.
Fetlor avem si noi o problema :Iustin are genele de jos de la ochiul drept intoarse in sus si ii stau mai tot timpul in ochi.Am fost ieri la oftalmolog si mi-a zis ca am doua solutii fie sa-i pun leocoplast fie sa-l operez.Problema este ca nu reusesc sa lipesc leocoplastul in asa fel incat sa-i trag genele in afara si cand il dezlipesc il doare si plange rau de tot.L-am chinuit asa de cateva ori si am renuntat.Va rog daca aveti vre-o idee , daca a mai patit cineva asa spuneti-mi si mie ce sa fac ,ca nu as vrea sa-l operez .Am sa-i fac maine o poza in care sa se vada mai bine si o pun sa vedeti si voi

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina, daca zici tu ca semanan cu ea, asa o fi, dar pana acum mi s-a spus ca semana cu dr Queen.
In fine, ar cam trebui sa ne vedem odata, insa eu tot sper sa imi instaleze odata netul prin cablu ca pana atunci stau cu stres online.

Amaya, ma bucur ca ti-a placut Rayanutz. Eu sunt topita dupa el, m-a cucerit definitiv.

Lavinia, maine apucam sa vorbim, ca vad ca tot ghinioane avem. Pupici Nataliei din partea lui Rayan. Sper ca se simte mai bine.
In legatura cu masuratoarea, eu am mai multa incredere in masuratoarea mea. Asistenta nu avea rabdarea mea de a-i intinde piciorusul, si daca nu il intinzi bine pierzi cm buni.
Eu de regula il masor impreuna cu mama si repet operatiunea pana sunt sigura ca nu ma insel. Oricum, singura e dificil, mai ales cand e treaz.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabi, dar de cand are genele asa? Eu chiar nu am mai auzit asa ceva, insa mi se pare aiurea sa fie nevoie de operatie.
Nu mai poti intreba inca un oftalmolog?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Tomasa tocmai am vazut si eu pozele cu Tudor...sa-ti traiasca, e o dulceata...

Shobo, cu placere...eu am inteles de la pediatra ca ordinea de crestere a dintilor nu este regula...lasa ca o sa trecem cu bine si de dintisori...am inteles ca ies mai usor (d.p.d.v. al durerii) daca masam noi usor gingiile cu degetul...

Crinuta cum sa nu imi placa de Rayan, este un cuceritor de prima mana...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeian-feb2005 spune:

Am deschis un nou capitol:bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (26). am adaugat o mica surpriza la sfarsitul listei,sper sa va placa

Mergi la inceput