Copilasi de martie-aprilie(59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Denis vezi ca pe prima pagina e link-ul catre album acolo trebuie sa te loghezi si sa bagi parola ,astea nu le pun aici ,daca nu le stii da un PM.
Fetelor neata pe la 1 ca nu am putut sa deschid calcularetul pana acum.Droghi ai cam fost la dezintoxicare un timp ,acum e bine presupun,Alex nu asteapta ceva nou dar daca ii iau sa vezi ce pupa jucaria sau daca e costumas si-l pune in cap ca sa imi arate ca vrea sa-l probeze.
Clau ziceai ca vin furtuni ...lasa ca imi tii tu companie pe aripile vantului daca mai stai mult la regim.Pupic lui Raul ca e baiat mare face la olita bravo voua ,noi suntem lenesi stam numai afara toata ziua si nu ne mai stresam de olita.
Clau face furori masinuta de la tine afara in parc toti copiii vor sa se joace cu ea pun muzica si danseaza si toate mamicile ma intreaba de unde o am.
Denis saracutul Cosmin i-a ramas semn?Pune poze sa -l vedem si noi.
Rayu si pe Alex o mai apucau crizele dar de cateva zile e asa cumintica imi vine sa o mananc.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Oana , ai dreptate, am cam fost la dezintoxicare, da' sa vezi in cele doua saptamani de concediu ce ture ture am sa fac din cauza ca nu pot vorbi cu voi. Poate exista vreun net in Olimp sa pot dormi si eu linistita !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Droghi concediu?? Ce-i ala?? Anu asta am pupat din zbor orice speranta de a merge undeva in concediu ca deh nu putem fi cu toate

Rayule mama sa sti ca numar zilele Cam 16-17 zile pana ne vedem cu Catalin Abia astept

Mai Mickyyy mai stii, poate chiar si-au dat intalnire ca si Raul tot pe la 5.45 s-a trezit, el care de obicei doarme pana la 10

Oana, ma bucur enorm ca-i place masinuta...e timpul sa ma apuc de afaceri

La noi e ingrozitor de cald Acum ma chinui sa-l culc pe Raul dar nimic, el are chef de joaca
Revin mai tarziu

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Fetelor care va plangeti ca o sa va ia vantul pe sus, nu vreti niste kg de la mine?!?! Ca am in plus gramadaaaaaaa si n-o sa scap decat de vreo 5 din ele dupa nastere, restul...sa-mi traiasca!!
A mai nascut azi o mamica care mergea la acelasi doctor ca si mine si avea DPN in ultima zi din luna...nu-i corect, eu am intrat de marti in a 41-a saptamana si bebitza nimic!! Incep sa ma cam satur si eu de burta, chiar daca ziceam ca e mai bine s-o mai tin la caldurica, parca totusi exagereaza.
sa m-apuc de mutat mobila? sau cred ca o plimbare de 10 minute cu fie-mea in brate cred ca ar fi suficienta, ce ziceti ?!

Mickyyy (40 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mickyyy eu zic sa stai linistita pe curu tau ca vine ea cand vrea...auzi da ce zici sa aveti o surpirza si sa fie baiat?? Aveti ceva pregatit pentru asta??

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna poanta, Clau ! Ai o imaginatie !!!!!

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Mickyyy eu zic sa stai linistita pe curu tau ca vine ea cand vrea...auzi da ce zici sa aveti o surpirza si sa fie baiat?? Aveti ceva pregatit pentru asta??

Martie Aprilie 2004

Claudelu, eu am mare incredere-n ecograf, si nu cred sa avem vreo surpriza. Insa daca va fi sa fie baiat (intre paranteze fie vorba toate babele care m-au vazut, dar nu numai, au decretat ca dupa forma burtii sigur e baiat) asta e....i-om gasi noi un nume dupa ce nasc. Oricum nici daca e fata nu suntem 100% siguri ca va ramane daria Maria.
Cat despre restul, oricum n-am facut nici un fel de cumnparaturi pentru bebe deocamdata, asa ca nu-i bai, ce-o fi sa fie, numai sanatos sa fie ...si sa faca armata (vorba lu' soacra-mea )!

Mickyyy (40 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Buna dimineata si de la noi (chiar daca le voi de dupa-masa)

Oana, si Mia isi pune hainele noi in cap - semn ca vrea sa le incerce si dupa ce i le dau pe ea, se plimba prin toata casa si noi trebuie sa aplaudam. Iti dai seama ce fite de domnisoara?? Mama ce ne mai asteapta...

Micky, vorba lui Clau - stai pe fundul tau si lasa bebitza in pace, sa vina cand vrea ea. (stiu ca nu ti-e usor... eu aveam 39 de sapt cand am nascut si abia mai puteam respira - e adevarat ca erau doi... si inca nu chiar asa mititei... dar oricum nici tie nu ti-e usor si cu Malina)

Gata cu povestile, azi am planuri marete. Munca, munca si iar munca! O zi buna tuturor.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Mamaaaaaaaaaa nici nu ma gandeam sa gasesc "barfa grupei" noastre pe pagina cu nr 2.
Ce sa mai vorbim....se vede ca a venit vara, concedii,renovari etc

Ca tot vorbeati de olita. Si noi suntem la "perseverat", insa daca acu 2 luni prindeam macar o data la doua zile un kk mic in olita acu .....se lasa taaaaaaare mult asteptat.
Pana nu demult stiam orele de "cea mare" (dimineata dupa trezire) acu insa....face mai des si....cand vrea ea.
O sa incerc cum mi-a spus o prietena sa o pun mai des poate poate. Oricum pana se marita sigur face .....la WC.

Simo ziceai de ai tai parinti ca sunt ascultatori. Tu draga si ai mei sunt insa asta in cele doua , trei saptamani cand ne vedem.Daca ar fi fost sa fie mai mult cu noi, cred ca am fi avut mici divergente sau poate asa vreau sa cred pt a avea un motiv care sa ma consoleze ca nu-i am aici.
pusi si ....ce harinicutza esti.

Mickyyy vorba Claudiei:"daca iese baiat" ...oricum au mai fost cazuri cand si-au ascuns p.....ca, deci....oricum sa fie bine , sanatos/sa si tu la fel.
Bafta multa si.....chiar ca ai trezit nostalgii.

De la noi ce sa va mai spun?! Mai nimic.Ceva soare si prin Germanica motiv pt care suntem numai afara si noi. Azi chiar am fost iar la cumparaturi pt concediu si am luat o sumedenie pt plaja (pt Hanna) , de parca am sta acolo 3 luni. Sunt taaaaaaare bucuroasa ca ne-am luat si o barcutza gonflabila (v-am mai zis?) cu care abia astept sa ma "dau" pe Adriatica.
Hanna e tot mai mare, tot mai stabila si mai....rasfatica.
Tocmai ne intalnsisem cu o cunostinta azi, care n-o mai vazuse de ceva vreme pe cocolina si a ramas inmarmurit cand si-a dat seama ca piciulica-l ajuta pe papi la impins caruciorul. Eeeeeeeee, cresc vazand cu ochii

Tu fetele dati-mi va rog niste idei de prajituri acu de sezon. Nu de alta da`sambata merem la gratar la niste prieteni si....sa nu merg cu mana in c.. eu o sa duc desertul (stiti ceva racoritor?) iar duminica am musafiri si....tre sa fac si pt ei o praji.
Please, please ceva idei.

No hai pusi si....mi-a rs careva referitor la zboruri sper ro? Daca nu, please nu ma ignorati ca...taaaaaaaare ma mai supar (na si?!)

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare!
Lavi, eu de abia apuc sa citesc tot ce scrieti asa ca nu ma plang daca lumea mai e prin vacante.
Simo, mie nu mi se par slabuti puiutii tai, nici Mia nu e prea slabuta, sunt numa bine. Cu olita asa si este, nu pot sa-l tin pe ea, ma stradui, dar degeaba. Pipi il mai prind, dar kaki deloc. Tati a zis ca ii da grad daca face kaki la olita, dar nu l-a impresionat cu asta. In ultima vreme isi baga picioarele in olita si se distreaza. Asa ca noi chiar daca suntem la gradi tot nu ne ajuta cu nimic cu facutul la olita, dar nici nu il stresez deocamdata ca asa e politica aici sa nu stresezi copilu cu asta.
Clau, poti sa il feliciti pe Raul daca e asa de cuminte si face la olita si sa ii dai grad.
Mickyy kg am si eu de dat o gramada daca as putea. Tu macar ai motiv, dar la mine nu se lasa duse nici cum.
Ruprich, foarte frumos spus de copii.
Laura, Daria ta se pare ca stie multe, al meu nu zice nimic inca, numai de ale lui, nu atie cauta in sacose. Ii place sa cotrobaie peste tot, dara sa de joaca nu cu un scop anume, cred ca fetele sunt mai istete.

Tudorel

Mergi la inceput