Copilasi de martie-aprilie(59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cate doua cate doua.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Ai Yahoo messenger Laura ca mi le trimiteai acolo ca ajung mai repede daca nu te rog sa mi le trimiti cand poti si pe celelalte doua.Merci

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Fetele ?????? M-ati lasat singurica ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Fetelor parerea mea e ca Mickyyy ori naste si nu mai are timp sa trimita mesaj ori au oprit-o la spital si vom afla de abia diseara sau maine ce se intampla de la sotul ei....deh ..speculatii ..daca nu apare nici pe YM nici aici.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Oare, asa sa fie , Oana ? Stii tu povestea cu lupu ...Parca vad ca a fost doar ocupata cu Malina . Sau poate , nu ?
Ah incertitudinea ma omoara. Mickyyy da un semn !

Mergi la inceput

gata ! Am plecat la intalneala !
O zi buna iubitelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Treaba mutla, timp putin, lene mare... etc. dar nu m-am putut abtine sa nu scriu ca am vazut pozele cu DARIA.
Laura, Daria este o MINUNE de fetita! Tare, tare frumusica si scumpa! Si vesela! Concediu placut (nu stiu cand plecati)

Bebe 2004, ai mei, precum spunea si Laura, nu stateau in patut sau in tarc nici cand nu mergeau. Ai mei se joaca toata ziua in sufragerie, pe jos si se plimba prin toata casa, iar noi suntem tot dupa fundul lor. Nu-i nimic daca-i enerveaza, decat sa cada, eu mai bine alerg dupa ei. Vine in curand vremea cand nu mai e nevoie si atunci stam si noi mai linistiti.

Pupici la toata lumea.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Simo, nici al meu nu s-a dat in vant niciodata dupa statul in patut. Mereu a marait cand l-am lasat singurel, dar acum parca se enerveaza si mai tare. Si crezi ca vom mai sta vreodata linistite la cafea, iar copiii in alta camera jucandu-se? Trebuie sa mai treaca ceva timp pana atunci.
Laura, eu stiam de otet de trandafiri pt scaderea temperaturii. Dar se gaseste in farmacii. Si eu am folosit pt Alexandru. Dar daca tu vrei sa te chinui singura sa-l faci in casa, eu nu ma pot baga. E superba Daria cu floare la ureche.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput