anticonceptionale si ceaiuri

anticonceptionale si ceaiuri | Autor: danyella09

Link direct la acest mesaj

In ultimul timp am inceput sa beau foarte multe ceaiuri..incerc ceaiuri care mai de care...sa vad ce gust au..cum sunt...citesc peste tot despre ceaiuri..si ma simt bine..nu mai beau bauturi gen cola si fanta..dar beau ceaiuri...oare se poate intampla ceva daca iau si anticonceptionale? Exista vreun ceai interzis in astfel de situatii..adica sa nu-si mai faca efectul anti? Ca daca e asa atunci stau cuminte si trec pe cola Si inca ceva...cand invat iau si ginkoprim..asta tot mai nou de cateva zile(de vreo 2)....se pare ca bag in mine tot ce prind

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Nu exista contraindicatii la vreun ceai din cate stiu eu. Te poti uita totusi pe prospect si vezi ce intra-n "reactie" cu pilulele. Din punctul meu de vedere le poti bea linistita. Si eu iau pilule si beau si ceaiuri si uite ca n-am patit nimic.

Iar cu ginkoprimul... poti sa-l iei linistita si pe ala, ca nu vad ce legatura ar avea....

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyella09 spune:

sar'na.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Din cite stiu eu, ceaiul de sunatoare si pastilele pe baza de sunatoare sunt nerecomandate in acelasi timp cu anticonceptionalele, pt ca le poate anula efectul.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Ajutati un OM sa traiasca!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

poti bea ceaiuri cand iei anticoncept. dar atentie la ce plante folosesti si mai ales in ce cantitate.in general daca bei ceai in loc de suc bea ceaiuri de fructe si nu de plante ca pot avea efecte pe care nu le doresti.Citeste bine inainte despre planta respectiva!
sunatoarea are si efect antidepresiv,deci nu are legatura cu pilulele.
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyella09 spune:

Dap.Am sa beau doar ceai de fructe,musetel si tei..din astea inofensive..ideea e ca am niste pb hormonale si ma gandisem sa beau in paralel niste ceaiuri ...voiam sa beau ceai de vasc..am baut o cana..dar totusi nu prea stiu multe despre ceaiul asta si am zis sa nu fac vreo prostie..si sa stau cuminte si sa beau ce se bea in mod normal..si cand nu mai au pastile sa beau ce vreau eu.

Mergi la inceput