Bebelusi de iulie-august 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Am terminat de incarcat fotografiile din concediu asa ca dis-de-dimineata va invit cu drag la vizionare de poze in Albumul 11 luni - 1 an!!!

O zi buna tuturor!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !

Lia - stiu cum e ... noi avem bona ... eu stii ce faceam seara cand venea sotul de la lucru ? Il lasam cu Giulia si-i pregateam o super-cina - pe mine asta ma linisteste si macar nu eram cu Giulia ... De cand cu serviciul, nu as chema bona in we pentru nimik in lume, chit ca o caram pe Giulia peste tot cu noi ca asa e korekt !

Pupici la voi !!!

LEELOO - supeeeer pozele , super cupilu`, super familie !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

Iar imi face figuri Internetul acasa, iar la servici nu am timp nici sa respir. Dar tot trebuie sa intru sa vad ce mai faceti si sa dau un raport scurt.

Olivia, ce spaima! Bine ca totul s-a terminat cu bine!
Lia, ai tot dreptul sa fi obosita cand le faci singura pe toate. Stiu ca si tati este obosit cand vine, dar ar trebuie sa te mai ajute macar un pic. Iar cu mersul in patru labe, asta este nu vrea si pace. Numai ca ar trebui sa il lasi singur, nu sa stai langa el. Daca Stefi ma vede u face nimic, doar maraie, dar daca am disparut din raza ei vizuala, sa vezi cum vine dupa mine, lipa, lipa.

Si noi murim de cald, din fericire in casa este bine. Noi ieri am iesit numai dupa 5, dar tot era foarte cald, am stat pana la opt. Cam mananca cu "gura de dupa deal", nu mai mananca nimic cu placere, doar laptele si pufuleti! As vrea sa-i dau bucatele care sa le ia singurica, dar nu stiu ce. Marul este prea tare, banana prea moale, i-am facut budinca, dar nu-i prea place. Astept idei.

Cu ce fel de lapte facete milk-shake-ul? Cu lapte de vaca sau formula?

Imi pare atit de rau ca nu am timp sa mai ma uit la poze, dar sunt sigura ca toti au crescut frumosi si sunt niste dulci si jumatate. O zi buna sa aveti!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Andreea, eu i-am dat bucatele de capsuni si piersica si banana sa manance cu manuta. Milk-shake-ul cred ca l-au facut fetele cu lapte de vaca, ca eu n-am facut inca. Sau vezi ca este lapte-prima crestere, ori de la Nan, ori de la Parmalat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Milkshake-ul eu l-am facut cu formula
ma duc sa vad poze

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Gabriela , faine pozele ..se vede ca v-ati simtit bine ..
noi plecam abia pe 15 sept si vom sta la Dephin delux ..sper sa fie bine ..ne-am hotarat greu la hotel ..
voi ati luat si caruciorul ?
pupici
o zi faina

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Da, am luat si caruciorul - nu am avut nici o problema, la scara avionului l-am dat la cala si apoi l-am recuperat la fel.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Gabi, foarte frumoase pozele. Sa va traiasca Stefan, e un scump si a crescut mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Gabriela, frumoase poze, astazi iar am sa ma gindesc la mare toata ziulica... am cautat in urma sa vad unde anume ati fost si nu am gasit nimic in capitolul asta.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de mai

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

oh, merci de incurajari. O sa vedem cum facem, probabil o sa apelez la tati sa ma ajute un picut mai mult, macar sa pot seara sa imi trag sufletul o ora-doua, oricum de rugat de parinti, socri, eu una nu ma mai rog, ca sa aud sloganul "v-ati facut copil, vi-l cresteti ca si noi am crescut copiii singuri-singurei, nu ne-a dat nimeni un capat de ata, o mana de ajutor" - bla-bla-bla- , ii las in plata Domnului si daca ma enervez mai tare le interzic sa mai vina si-n vizitele alea rarisime la 2 saptamani, respectiv la 2 luni socri.

Oricum la servici nu ma intorc cand implineste Danut un an nici daca se darama firma, ar fi teroare sa merg sa si lucrez cate 9-10 ore pe zi apoi sa vin acasa sa trec la schimbul 2. Stau nene acasa si mai fac un fratior lui Danut (asta daca o vrea Cel de Sus) sa aiba cu cine sa se ghidileasca toata ziua, acu cat sunt in plin exercitiu ca dupa ce mai creste el si ma mai relaxez/dezaglomerez (ca io asa sper) nu m-as mai apuca din nou de scuteceala, peste putin timp implinesc 32 de ani, deci time is running out.

Vreau sa-mi golesc mintea de toate gandurile negre, sa ma con(centrez) pe cresterea lui Danut cat mai bine, si sa nu-mi mai fac inima rea cand privesc in jur bunicuti si bunicute plimbandu-si nepoteii cu atata drag. Mie mi se promite solemn ca atunci cand va fi Danut mare (oare cand o fi de insurat ??) o sa se ocuuuuuupe de el. Acu-i prea greu cica, ca eu l-am obisnuit cu fineturi, astea fiind mere Golden, borcanele de fructe, carnita cantarita, legume cat de cat de calitate si mancare variata, cereale, branza facuta in casa etc...E, pai cand va da Domnul si va fi Danut mare si pe picioarele lui, n-o sa vrea neam sa mearga la ei ca nici nu-i va cunoaste, vor fi niste simpli straini pt el, mai straini decat vecinii din blocul vecin la care se hlizeste si le face cu mana cand iesim afara.

azi parca Danut m-a simtit cat sunt de obosita si de necajita si m-a menajat un pic, n-a facut pana acum crize nici la adormitul de la pranz, nici inainte cand l-am plimbat prin casa. Nu m-am mai fortat sa-l invat in 4 labe, l-am pus pe patura si cand n-a mai vrut a venit de-a busilea pana la mine, cand pe coate cand pe burta, cand cu fundu-n sus si l-am ridicat in brate. Daca o invata bine daca nu, asta e, ma resemnez ca trebuie sa astept sa mearga. Am fost afara 3 ore de dimineata, am facut piata si am venit acasa ca se facuse prea cald. papa, un pic de joaca si somn.

vreau sa va intreb, am luat cirese, sa-i dau si lui sau i le fac compot mai bine?

va pup si va multumesc pt toate gandurile bune
lia

Mergi la inceput