Bebelusi de iulie-august 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Cine este cealalta mamica ca sunt pe dinafara?

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Carmenutzaa e si ea graviduta..deci va mai intilniti pe-o lista de mamicutze:-)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Multam Papa! Parca ma incearca un somn, fug repede sa nu-l pierd ca nu ma roaga de doua ori! Onoapte buna sa aveti!

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Bine ai revenit Adina.....wow ce baiat mare!!
Eu "am sa fac cu nervii"...la noi a venit ...toamna...nu mai suport...astia pe aici nu au decit un anotimp...TOAMNA....de suparare ma duc sa-mi mai fac o cafea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
Goanga mika, welcome back! a supravietuit matza dupa intilnirea cu Alex?
Alina voi cind plecati la turci?
noi o sa merem la labranda corinthia...cica e misto! oricum dau eu raportul la intoarcere.
Mitzu, cling film este folie de plastic din aia aderenta. gelatina este din cea dr. oetker. o prepari in 2-3 linguri de zeama, cum scrie pe pachetel.
Vazut pitika mica si vesela! misto!
ce mai era....? aaa....da, si mie imi zic a propos de copil "ce fetita frumoasa"...care fetita? ca e buflei si in salopeta....asa se-mbraca fetitele? infine.
a propos de mincari, ieri iepurele meu in afara de meniul standard a avut doua "alimente" noi....adica...o musca uscata eprin balcon si niste sapun. a supravietuit dupa ambele.
pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Uite ca ne-au lovit si caldurile pina la urma - piticul ieri nu prea s-a omorit cu mincarea, drept urmare soacra-mea a inceput cum ca i-am facut ciorba prea acra, ca pilaful a fost nu stiu cum, etc... I-am taiat-o eu - de altfel cu mine a mincat foarte bine aseara, dar in fine, o avea si el toate si pofte, nu?
Va urez un weekend frumos si relaxant!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Da Roxi, a supravietuit pisica...ba chiar am inceput sa cred ca i-a facut placere sa-l flocaie cineva si sa-i bage degetele in oki cand duarme,sau sa il traga de cuada si sa-l urmareasca in toata casa...era o veselie pe Alex cand il prindea si punea mana pe el...a facut chiar un progres...se urca pe canapea din cauza animalului,ca ala se refugia saracu si Alex hop dupa el.Dar eu tot stresata am fost si cu servetelele dupa mine sa-l sterg pe maini sa nu inghita cumva vreun par de pisika...of of mai mai...revin ca teroristul vrea sa se catere pe calorifer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

'Neata si de la noi. Matei nu a mai facut febra de ieri dimineata in schimb ii curge nasu' ca la robinet si e cam marait din cauza asta.
Roxana zi-mi mai multe de concediu? Cand, cate zile, cati bani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua.

Io mi-s olecutza suparata. Si am neste corabii in situatie de innec.
Victor s-a lungit, a ajuns la 75 cm, da' e o slabatura ce nu s-a vazut. E sub 8 kile ca efect al grevei foamei facute in concediu. A slabit 300 g. Asa ca a intrat in reparatii capitale cu vitamine care sa ii creasca pofta de mancare. Si ieri, ca tot auzise doctorita care ii daduse reteta a mancat. Cu fitze si figuri dar a mancat, nu a mai refuzat mancarea. In schimb a aparut domnul coltu' de la dintii de sus (Papa si noi suntem kkciosi rau si nu s-a reglat nici cu orez nici cu menta:((). Asa ca suntem in categoria 3 dinti .
Altfel e vesel si fericit, impunge caruciorul in parc, chiuie si se da in leagan...
Pe de alta parte nu pot sa pun poze in album
De la servici nu mai pot, ca s-a taiat accesu' iar pe ala de acasa nu mai poci sa fac nika. Trebe sa iau altu. Asa ca, pana atunci, sorry.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Fetele, va pup. Plec acasa ca mai am de pregatit o gramada pentru petrecerea lui Matei de duminica. Sper sa va aduc poze luni sa vedeti cum a iesit.

Mergi la inceput