Cadou pt 2 ani

Cadou pt 2 ani | Autor: gio

Link direct la acest mesaj

ma tot gandesc ce sa ii iau fetitei mele cand va face 2 ani, cu toate ca mai este o luna....am tot cautat pe net masinute electrice, i-as lua una (nu Peg-Perego totusi), ceva pe la 2-3 milioane. voi ati luat asa ceva, se joaca cu ea???prezinta interes la 2 ani? si de unde ati luat? alte idei nu prea am, am mai vazut o alba ca zapada la disney, papusica..cred ca i-ar placea..un carucior de papusa mai de "domnisoara" ..habar n-am ..aveti idei???

si inca ceva: credeti ca ii atrag la varsta asta petrecerile organizate, gen "mc donald's"? ati incercat? sau sa mai astept un an-2 pt asta?

multumiri!!!!!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galinia spune:

Gio,sa-ti traiasca fata!A mea a facut 2 ani pe 9 iunie si i-am luat de la Metro o masinuta electrica pe care am dat 2,7milioane.N-o intereseaza!!!Oricum am luat-o mai mare ca sa se poata plimba cu ea si mai tarziu,dar am fost tare dezamagita.Incearca cu fetita ta si asaz-o pe o astfel de masina ca sa vezi daca-i place,nu i-o cumpara inainte,ca mine.Cat despre petrecere,eu astept pana la 3 ani ca sa invit copii sau sa organizez ceva MacDonald's,pentru ca Diana se joaca doar cu cei mai mari ca ea,cei de varsta ei n-o intereseaza,ba chiar o enerveaza si riscam sa iasa scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

La multi ani, pentru pasarica, sa creasca mare si sanatoasa si sa te bucuri de ea!
Eu lui Eva i-am cumparat un lego mare si frumos, cu care isi umple timpul foarte inteligent, le aseaza pe culori, pe marine, face diferite chestii, cind pe culori cind le amesteca, si de ceva luni nu prea se plictiseste. Este un mod interesant sa ti dezvolti imaginatia, vointa si sa capeti anumite notiuni despre culori.
Cind despre petreceri gem MCD e cred caeste un pic prea mica si interesul ei va scadea vertiginos dupa veca timp.
Oricum petrecere frumossa si iubete mult fetita

http://community.webshots.com/user/lavinia295

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

un joc cu litere, cifre, culori, forme geometrice, animale, pasari, plante ... care si vorbeste si ii pune intrebari si ii da raspuns la 2 raspunsuri gresite dat ede ea. Pe Julian al meu (2 ani si 6 luni momentan) il inebunesc aceste jocuri, ar sta toata ziua la asa ceva, daca nu trag eu de el sa il mai duc in park la copii.
Lego iara e foarte bun pt 2 ani.

Petrecere nu am facut la 2 ani, prea pici si nu va avea nici o amintire pe viitor, decat un video, poze si nimic ramas in capusoru lui... poate la 3 sau la 4 ani ...

O zi buna si La Multi Ani in avans.

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Gio, hai ca ma bag si eu desi nu mie imi era adresata intrebarea ca nici "noi" n-am implinit inca 2 ani: pai la cit de atomica e Taisia, ce sa faca cu o masinuta electrica?!? Poti mai bine sa-i iei una de dat la pedale, sa-si mai consume energia, sau intr-adevar daca as avea fetita eu i-as lua ceva casuta de papusi/ Alba ca zapada.

Acum sa recunosc pina la capat eu am un ghimpe cu masinutele electrice, adica copiii sa nu mai dea din picioare nici cit sint copii, ca oricum dupa ce cresc nu-si mai misca fundul din masina (asta-s eu!)?! Plus ca nu stiu unde o poti folosi: acasa te va scoate din minti sa se frece cu ea, ca totusi e un apartament; afara o va uita repede ptr alte jucarii si va trebui sa te cari tu cu ea, plus ca toti ceilalti copii se vor milogi in jurul ei; poate doar de dus undeva la tara/ la curte, dar atunci nu stiu daca merita investitia ptr ceva ce nu foloseste zilnic sau macar la 2-3 zile.

La noi dintre jucariile de acum 1 an cred ca singura care mai e in functiune e o masinuta de la Chicco (primita chiar la 1 an) care are 2 pasageri, un omulet si un catel, si niste "chei" de reparat daca se strica masina, cu diverse forme care trebuie introduse acolo unde se aprind luminile pe masina ptr a semnaliza stricaciunile. Cu asta s-a jucat de atunci mereu, acum ma gindesc tot la ceva de la ei, au o masinuta cu telecomanda care e ptr +2 ani.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mersi mult fetele!!!

Uite asa: masinuta cred ca o voi scoate de pe lista, aveti dreptate...

Lego are deja, ii place, dar nu are sens sa ii mai iau...

Joc cu pasarele, nume..i-as lua daca ar fi si in romana..dar asa, in engleza, nu are sens....

Ma voi orienta spre ceva casuta de papusi, carucior, accesorii ca vad ca o tenteaza...

cu petrecerea, mai astept pareri, pls..eventual ceva organizat acasa, cu mai multi copilasi?? ca tot e moarta dupa prezenta copiilor..

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Sa-ti traiasca fetita!

Un cadou care i-a placut mult timp ilincai : un fel de cub colorat gonflabil cu latura de 1 m decupat pe fiecare fata sub forma de cerc astfel incat sa poata intra-iesi in interiorul lui pe oriunde, pe care l-am umplut cu mingiute de plastic colorate. e inebunita sa se tavalesasca in el printre mingiute si se rostogoleste cu el prin camera.
l-am cumoarat in iarna de la Cora de la raoinul de artiloe gonflabile ptr plaja
oricum am vazut pe la Carrefor si un casuta tip cort si apoi o casuta gonflabila care mi-a placut , dar deja 2 jucarii de acest tip e prea mult.
papusele nu prea o intereseaza, decat la baie ii capteaza atentia cand eu o spal pe ea si ea spala papusa
carucioare ptr papusi are 2
masinutele cu alimentator ii plac dar nu vreau eu sa ii cumpar: dupa parearea mea lasand la lo parte considerentul spatiului ocupat in aprt, vreau ca ae sa faca miscare pe o bicicleta cu pedale nu sa stea cocotata pe o masinarie, rezolvam si dorinta asta in parc, unde cost cateva zeci de mii 2-3 ture cu o masinarie.

Corina si bb Ilinca 01.03.2003

Ilinca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Gabbriela, stii care e problema cu jocurile de care spui tu? Ca, din pacate, in Ro se gasesc numai care sa vorbeasca in engleza... asa ca daca nu cumva ai norocul ca al tau copil sa fie bilingv, nu va intelege nimic din el.

Gio, si eu ma gandeam la o petrecere cu copii, dar cred ca e mai mare daraua decat ocaua. O sa o serbam cu parintii si ii fac un tort si ii pun o lumanare din aceea care nu se stinge .

Eu ma gandeam la un cadou bun pentru la tara. Ceva de genul: tunel mare gonflabil prin care se taraste, tobogan etc. Astea merg si in casa, cu un pic de bunavointa. Sau un balansoar de jucarie (animal din acela care se leagana). Casa de papusi, cred ca e cam mica pentru asa ceva. Iar la masinuta, subscriu la parerea Andrei: nu vreau sa o fac de pe acum sedentara .

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna fetelor, tot eu
Atiincercat la metro si chiar nu se gasesc asa jocuri pt limba ro... sa stiti ca sutn foarte bune, Julian are o gramada, a inceput sa primeasca asa ceva de cand era micut tare.. acuma sunt jucariile lui preferate.

O trambulina care se unfa are Julian si ii place tare, si are si bile mici in ea, toata ziua sare in ea si se distreaza de minune cu alti prietenii de a lui pitici de 1 - 3 ani.

O masina, tunel ideea cuiva am vazut aici,s unt frumoase, se pot juca in ele si nu se lovest la colturi, am avut si o masina de pompieri, si-a bagat dinti in ea in 2 locuri si am aruncato.

Petrecere, acasa cu un tortulet, cativa verisori, si copi din bloc e ok, poze si video sa vada cand creste, dar nimic pompos.

Pupici, sanatate si asteptam pozele de la ziua ei... cu cadou cu tot .. La Multi Ani

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

buna si la multi ani pentru printesa ta!
am citit in urma cu ceva vreme un articol super in revista Mami, despre petrecerile pentru copii. ei recomandau petrecerile la gradintita, daca e cazul sau acasa. la mc donalds este fashion, dar pentru copil nu are absolut nici o importanta. ei vor sa se distreze, sa se joace, sa se arunce pe jos, sa tipe, sa alerge...cred ca cel mai bun mediu este gradinita, unde se pot juca in voie, si unde sunt toti copiii cu care sunt obisnuiti, sau acasa daca e prea mic copilul. si referitor la mancare, tu stii mai bine ce gatesti-chiar daca sunt doar niste sandwishuri. sa le dam alor mici de acum junk food...o sa aiba toata viata inainte sa manance porcarii...in fine, daca doresti o sa scanez articolul care ofera idei grozave pentru petrecere.
referitor la cadou, ia-i o trotineta. lasa copilul sa faca miscare, va avea timp mai tarziu de sedentarism. ia-i ceva gen cort, tunel, tobogan, leagan, insist cu trotineta, un colac si mergeti sa inotati.ia-i popice din alea pentru copii, puzzle mai simple, ceva sa-i exerseze si inteligenta. pana la o anume varsta, copilul nu constientizeaza valoarea unui cadou, si nici nu i-ar da importanta.asa ca ia-i ceva practic si care sa-i starneasca curiozitatea.
va doresc numai bine!

Mergi la inceput