fondul scolii
Diriginta spunea la sedinta ca nu mai e obligatoriu sa dam fondul scolii,iar acum in ultimele zile ne spune ca ,copii care nu au dat banii nu vor primii cec-urile.Nu stiu ce sa mai cred .Evident eu am dat banii,dar nu inteleg mai e sau nu obligatoriu sa dam fs.?
nistor gabi
Raspunsuri
melina34 spune:
teoretic nu e obligatoriu, practic.....nu dai, te tzin ei minte si sufera copilul, n-ai incotro.
M.
Clover spune:
Fondul scolii e o donatie si ca orice donatie este facultativa. Faza cu carnetele este de intimidare. Este ilegal sa faci conditionarea asta.
Si pot vorbi tot din pozitia de diriginta.
Acum nu mai e nimic de facut, dar anul urmator nu dati banii daca nu vreti. Scoala trebuie sa justifice ce face cu acele fonduri si sa va convinga.
georgescu oana spune:
Poatw era vorba de fondul clasei sa nu fie obligatoriu.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Clover spune:
Pe chitanta pentru fondul scolii la mine scrie "donatie parinti" deci...nu scrie in nici un regulament ca-i obligatoriu. Daca nu scrie, nu e. Iar la fondul clasei depinde de diriginte. Unele lucruri trebuie platite: catalogul, creta, bureti, calendare de la crucea rosie(astea macar au un scop nobil).
melina34 spune:
Clover, te rog lamureste-ma si pe mine, ai pronuntat cuvintul ,,chitanta"???????de unde ai tu asa ceva caci eu n-am vazut in viata mea pina acum chitanta in 3 ani de gradi si unul de scoala?cine ti-a dat-o a si semnat-o?????ma minunez.....!!
M.
Clover spune:
Chitanta pe care am primit-o de la contabilitate in schimbul depunerii banilor.
Deci eu, ca diriginta, ma duc cu banii stransi de la copii la contabilitate si mi se da aceasta chitanta pentru "donatie parinti".
L arandul meu mi se conditioneaza anumite lucruri de predarea acestui fond, cum ar fi primirea cartilor pentru premii la sfarsit de an sau mai stiu eu ce.
Puteti intreba dirigintele daca a predat banii sau ce s-a intamplat cu acei bani. dar sa nu va mire daca nu stie. Problema cu fondul se pune la nivel de conducere si de obicei tot acolo se stie ce se intampla cu banii mai mult decat genericul "material didactic".